Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
S těma všema (vešma- to se blbě skloňuje) prostě jedná se o veš.
Jsem to také slyšela, je dobré, ten olej naředit jiným olejem. Já ho mazala za ouška.
Ahojky, chtela jsem se zeptat na ten tee tree olej, jako prevence na vsi.Jak casto mazat? Dcera zacne od zari chodit do skolky, ma huste vlasy a uz docela dlouhe pod lopatky.Vim,ze ve skolce neustale je vylepeno, kontrolujte preventivne vlasy. Cetla jsem, ze v DM prodavaji taky ten olejicek, staci takovy? Nebo musi byt z lekarny? Dekuji
@Věrka.. Mně v lékárně radili normálně přidat trošku do šamponu. Pak stačí před použitím šamponu protřepat a budeš tím mýt děti pokaždé.
@baculkaji Akné, hmyz, zastydlá rýma a rýma všeho druhu, opary, vyrážky, dásně, dezinfekce… jeho použití je dá se říct všestranné a je to tzv. přírodní „bůh“ v mé lékárničce ![]()
@Věrka.. Ja pridavam dve kapky olejicku do inhalatoru a pokud neni inhalator tak dve kapky do hrnce s horkou vodou a hezky pod rucnikem inhalovat
ale opravdu jen dve kapky, je to drijak
![]()
Prosím Vás, nějak tomu nerozumím. Mam Pure tea tree oil a nevím jak ho používat.
píšou tam, že se má ředit, ale od Vas tady čtu, že se má normálně potírat samotný. Nestane se nic?
Zalezi na co ho chces pouzivat. Ja jim vetsinou mazu stipance a to pouzivam neredeny, davam ho tak i detem.
Nebo ho nakapu do vody a když má malý kašel tak mu tím osvěžím pokoj
Jinak taky na štípance, na spáleniny ![]()
Tea Tree Oil smíchat pár kapek s šamponem na vši. Učinný na opary. Na masáž - přidat pár kapek k olejíčku při masáži. Uvolňují bolest svalstva, křečím atd.