Dávat kapesné dětem na dovču k moři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7457
1.6.26 11:58
@Karel721 píše: Více

Gesto od mamky..ale když ji to nenapadne tak za mě nemáš nic takového požadovat. My bravali od manžela holky na dovolené jak po čr, tak k moři… a nikdy jim jejich matka žádné kapesné nedávala..ani mě to fakt nenapadlo. A zase jak oni jeli se svoji matkou někam my jim taky nic nedávali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7457
1.6.26 12:00
@Keyllah píše: Více

On píše že dává kapesné… ale je to jen jeho dobrá vůle, jeho nápad… a nejde toto nárokovat, nebo to po té matce chtít.. taky mi to příjde divné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.6.26 12:00

@Keyllah ano já přidávám dětem kapes na dovolenou. Ano každý sám se platíme sami dovolenou syna mám ve střídavé péče to jsem se zapomněl zmínit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
1.6.26 12:11

a jeho matka to ví, že mu dáváš kapesné když s ní jede na dovolenou? :think: no, je to jen tvoje volba, ohánět se nějakými principy je zbytečné, ty chceš, aby kapesné měl, aby se učil hospodařit atd., tak mu je dej a to, jak to mají jiní neřeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
1.6.26 12:12
@KKK85 píše: Více

jjj a ještě hlášky o principech a gestech :think: on at to dělá, mamce nechá její volbu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
1.6.26 12:40

Tohle bude na individualni domluve. Pokud s tim matka nesouhlasi, tak smolik :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101764
1.6.26 15:21

Detem dávám kapesné pravidelně, takže bych neviděla důvod, proč by na dovolenou s druhým rodičem měly dostávat nejake navíc. Kapesné navíc davam, jen pokud jedou někam sami, takže zájezd se školou, výlet, tábor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
1.6.26 15:29

Kapesnik je na dovolene zaklad, to kazdopadne. 8) Jinak uz tu vse padlo. Pokud ty z dobre vule davas diteti par kacek na dovolenou, aby si mohlo neco doprat, tak je to od tebe velmi pekne, ale vymahat to z druhe strany nemuzes. Tak hlavne aby te nenapadlo toho syna za mamkou poslat, at mu taky nejaky ten kapesnik prihodi, kdyz ty davas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21431
1.6.26 15:37

Co si představuješ, že si syn bude za to kapesné na dovolené kupovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
1.6.26 19:23

Jakože zmrzlinu a suvenýry jim odmítáš platit ty? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...