Na mou pozici hledá firma někoho nového, zeptat se na to?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Normalne se zeptej. Ze si videla inzerát, ze se domníváš, ze delas svou praci dobre a nemas v plánu končit a jestli s něčím s tebou nejsou spokojení, nebo proc je znovu vystaven inzerát. Na jasnou otázku bych cekala jasnou odpověď ![]()
Ja takhle videla inzerci na „mou pozici“. Jeste nez sem nastoupila, kdyz mi uz bezela výpovědní lhůta. Uplne normalne sem se zeptala, odpovedeli, ze se bezne nechava inzerce „doběhnout“, kdyz uz je zaplacená. A z jejich stranek to po mem upozorneni za dva dny zmizelo.
Nedavas jim pocit, ze ty bys chtěla skončit, proto si drží zadní vrátka? Mluv s nimi, to je nejlepsi strategie ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 píše: Více
Nemyslím si, že bych jim dávala najevo, že chci skončit. Akorát je pravda, že jsem zatím nedala výpověď u zaměstnavatele, kde jsem nastupovala na RD. To jsem se domlouvala s personalistkou kvůli daním, že tam skončím, až uplyne zkušebka. Abych, kdyby to u nich nevyšlo, se nemusela hlásit na pojišťovně kvůli odvodům.
- Citovat
- Upravit
Tech důvodů muze byt opravdu vic, ale kdyz se nezeptáš, bude te to jen užírat. Třeba zjistíš jednoduche vysvetleni a treba se budou kroutit. Tak jak tak, jejich reakce může hodně napovědět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja ted treba obsazovala mzdovou účetní. Hledaji jeste jednu na jinou divizi, ale inzerci jsem na to vystavila jednu a ta bezi dal. Té přijaté jsem to nerikala, ale kdyby si vsimla a zavolala mi, vysvetlim jí to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a ze začátku ti práci dávali a věnovali se ti a teď vůbec? Nebo takto divne to bylo od začátku? Pokud ti sami od sebe přestali dávat hodně práce nebo náročnou práci a nikdo si tě nevšímá, je to hodně divne, jakoby s tebou nepočítali a nechtěli ti dát nic duleziteho…ale nevim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 píše: Více
A koho by dle tebe bylo lepší se zeptat: vedoucího nebo personalistky? Já bych osobně radši personalistky, protože vím, že na mě bude mít čas…ale ta mě zas může odpálkovat, ať to řeším s vedoucím. Jenomže zas u vedoucího to může být pak trapné, pokud by to byl planý poplach…
- Citovat
- Upravit
@emmimmi píše: Více
No, je pravda, že frekvence zadávání práce a komunikace byla stejná už od začátku, akorát jsem do toho musela řešit i organizační věci typu školení, apod., takže jsem stíhala akorát…Občas dostanu něco většího, ale i to mám prostě asi rychleji hotové než čekali…nebo nevím, proč mi nezadají další práci, když nahlásím, že už to mám hotové…Asi fakt čekají, jestli se zabavím sama ![]()
- Citovat
- Upravit
Jasně, že mohou hledat někoho jiného aniž by ti cokoliv říkali. Jses ve zkusebce.. určitě se zeptej vedouciho na rovinu, vůbec to není nic špatného to vědět, jak to je. Třeba si k tobě hledají druhý půl úvazek..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smile_xxx píše: Více
To bylo asi myšleno, jakože 24. v měsíci je nabrali a poté 30. propustili
Taky jsem na to hleděla. Správné psaní číslovek by dost usnadnilo pochopení textu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Idealne obou, co nejdriv za sebou, treba se dozvíš dve ruzne verze a budes vedet, ze mlzí
ale prvne urcite za vedoucim. On ma hlavni slovo, zda, nebo za jakych podminek bys pokracovala, co se mu na tve praci nelíbí, on by si to rozhodnutí potom zodpovidal.
Pokud rekne, že neví, ze je s tebou spokojen, muzes zajit na personální a podat to jako upozorneni, v dobrem, zrs zaregistrovala inzerci, a jestli ji jen nezapomněli smazat. I to se může stát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řekli dost konkrétních věcí, bylo to úplně jasné. Řekli taky, že na to místo někdo nastoupil, ale nevyšlo to
. Ano, vím, proč mě nechtěli. A nebyla jsem jediná, ke komu se takhle zachovali.