Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejsem si stopro jistá, ale mám dojem že k odbornému lékaři bys měla mít žádanku vždycky, alespoň jeden čas to takto bylo
![]()
Ja sla kdysi v Praze Na Frantisku bez zadanky, meli tam i online objednani. Sla jsem kvuli stupnujicim se migrenam.
A proc mu vlastne nenabrali ten mok? vyloucila by se infekce a mohlo by se resit co dal. Pokud omdleval, tak proc ho nehospitalizovali?
@dvorga na Karlaku Katerinska ulice, neurologické klinika, je tam ambulance, doporučení není třeba, držím palce
Volala bych RZP s tim, že mu je zle( záleží na tom, jestli mu je fakt zle).A on ať pak popíše co ho trápí. Pojedou pravděpodobně rovnou na neu. odd. Otázkou je kam( stejná nemocnice?) a co s ním, když odběr nezvládá. ![]()
@dvorga píše:
Dobry den maminky. Mam takovou nevsedni otazku. Manzela uz 14 dni trapi bolest hlavy, zavratem posledni dobou se pridala i teplota a brmeni prstu. U nas v nemocnici, nebudu radeji jmenovat, mu dnes chteli odebrat mozkomisni mok, ale omdlival. Poslali ho tedy domu s tim, ze to nijak jinak vyresit nejde. V podvecer jsem volala na neutologicke odd. Jelikoz pocitoval bolest za krkem a ze ma teplotu. Odpovedeli mi, ze to muze byt jen virozka. PROSIM. NEZNATE NEBO NEVITE O NEJAKE PRAZSKE NEMOCNICI, KDE.BY HO VYSETRILI ANIZNl BY MEL ZADANKU PRAKTICKEHo LEKARE? uz jim tady neverim…Dekuji moc
v kazde. V nemocnici ho nikdy neodmitnou.
divny s tou lumbalkou, to muselo byt nejak jinak, nez pises. Kdyz pacient omdliva, picha se vleze. A rozhodne se clovek, kterej potrebuje akutne lumbalku, neposila na noc domu, kdyz nepodepise revers. Musel tam asi vsechno poodmitat.
Meho muze vysetrili bez objednani na FN Kralovske Vinohrady - je tam primo neurologicka pohotovost..
Ale co se kvality tyka - asi je to takova nouzovka.
Jak to slo, tak jsem ho objednala na ustav leteckeho zdravotnictvi, kde je vyhlasene ORL..
Dobry den maminky. Mam takovou nevsedni otazku. Manzela uz 14 dni trapi bolest hlavy, zavratem posledni dobou se pridala i teplota a brmeni prstu. U nas v nemocnici, nebudu radeji jmenovat, mu dnes chteli odebrat mozkomisni mok, ale omdlival. Poslali ho tedy domu s tim, ze to nijak jinak vyresit nejde. V podvecer jsem volala na neutologicke odd. Jelikoz pocitoval bolest za krkem a ze ma teplotu. Odpovedeli mi, ze to muze byt jen virozka. PROSIM. NEZNATE NEBO NEVITE O NEJAKE PRAZSKE NEMOCNICI, KDE.BY HO VYSETRILI ANIZNl BY MEL ZADANKU PRAKTICKEHo LEKARE? uz jim tady neverim…
Dekuji moc