Na neurologii bez objednání

dvorga
14.5.15 20:43

na neurologii bez objednani

Dobry den maminky. Mam takovou nevsedni otazku. Manzela uz 14 dni trapi bolest hlavy, zavratem posledni dobou se pridala i teplota a brmeni prstu. U nas v nemocnici, nebudu radeji jmenovat, mu dnes chteli odebrat mozkomisni mok, ale omdlival. Poslali ho tedy domu s tim, ze to nijak jinak vyresit nejde. V podvecer jsem volala na neutologicke odd. Jelikoz pocitoval bolest za krkem a ze ma teplotu. Odpovedeli mi, ze to muze byt jen virozka. PROSIM. NEZNATE NEBO NEVITE O NEJAKE PRAZSKE NEMOCNICI, KDE.BY HO VYSETRILI ANIZNl BY MEL ZADANKU PRAKTICKEHo LEKARE? uz jim tady neverim…

Dekuji moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7527
14.5.15 20:46

Nejsem si stopro jistá, ale mám dojem že k odbornému lékaři bys měla mít žádanku vždycky, alespoň jeden čas to takto bylo :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
14.5.15 20:48

Ja sla kdysi v Praze Na Frantisku bez zadanky, meli tam i online objednani. Sla jsem kvuli stupnujicim se migrenam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
14.5.15 20:52

A proc mu vlastne nenabrali ten mok? vyloucila by se infekce a mohlo by se resit co dal. Pokud omdleval, tak proc ho nehospitalizovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
14.5.15 22:01

@dvorga na Karlaku Katerinska ulice, neurologické klinika, je tam ambulance, doporučení není třeba, držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.15 01:31

Volala bych RZP s tim, že mu je zle( záleží na tom, jestli mu je fakt zle).A on ať pak popíše co ho trápí. Pojedou pravděpodobně rovnou na neu. odd. Otázkou je kam( stejná nemocnice?) a co s ním, když odběr nezvládá. :|

• Citovat
  • Upravit
43031
15.5.15 05:43
@dvorga píše:
Dobry den maminky. Mam takovou nevsedni otazku. Manzela uz 14 dni trapi bolest hlavy, zavratem posledni dobou se pridala i teplota a brmeni prstu. U nas v nemocnici, nebudu radeji jmenovat, mu dnes chteli odebrat mozkomisni mok, ale omdlival. Poslali ho tedy domu s tim, ze to nijak jinak vyresit nejde. V podvecer jsem volala na neutologicke odd. Jelikoz pocitoval bolest za krkem a ze ma teplotu. Odpovedeli mi, ze to muze byt jen virozka. PROSIM. NEZNATE NEBO NEVITE O NEJAKE PRAZSKE NEMOCNICI, KDE.BY HO VYSETRILI ANIZNl BY MEL ZADANKU PRAKTICKEHo LEKARE? uz jim tady neverim…Dekuji moc

v kazde. V nemocnici ho nikdy neodmitnou.
divny s tou lumbalkou, to muselo byt nejak jinak, nez pises. Kdyz pacient omdliva, picha se vleze. A rozhodne se clovek, kterej potrebuje akutne lumbalku, neposila na noc domu, kdyz nepodepise revers. Musel tam asi vsechno poodmitat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.18 06:53

@Micink a tam te vezmou i bez objednani? dekuju.

• Citovat
  • Upravit
6024
3.4.18 07:46

Zkusila bych homolku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
6.4.18 20:17

Meho muze vysetrili bez objednani na FN Kralovske Vinohrady - je tam primo neurologicka pohotovost..
Ale co se kvality tyka - asi je to takova nouzovka.
Jak to slo, tak jsem ho objednala na ustav leteckeho zdravotnictvi, kde je vyhlasene ORL..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty