na odlehčenou

246
9.7.08 12:15

na odlehčenou

Jen vám sem chci napsat, že OBDIVUJU hluboce všechny maminky, kterým děti nespí a přesto jsou pak schopné druhý den normálně fungovat!!!

My to neznáme a na dnešek v noci nám malá trochu pobrekávala, nevím zatím čím, jestli jí rostou zoubky, nebo jen tak, a do toho nám celou noc pod oknem mňoukala sousedova kočka a několikrát se i vloupala dovnitř a chodila po bytě, myslela jsem, že bude klid, tak jsem ji nechala, ale nebyl…A dneska ještě přijedou na návštěvu tchyňovci… :D Sice od rána kmitám, vše už mám nakoupeno, tak už jen upéct, udělat chlebíčky a řízky a pak znovu poklidit, ale teda jsem jak vyvoraná myš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3960
9.7.08 12:33

Majdi, inu, co nám zbývá, že? :lol: Nám malá spala do 4. měsíce celou noc a pak jako když utne, vstávačky co 2 hodiny. byla jsem z toho v šoku, ale řeknu ti, že se tělo strašně rychle přizpůsobilo a zvykla jsem si. Samozřejmě jsem nemohla nijak ponocovat, když zalehla Emi ,tak i mami… :lol: Pak po odstavení začala zase potvůrka spát celou noc a zezačátku jsem se stejně v noci aspoň 1× vzbudila, jak jsem byla zvyklá :lol: Takže teď jsem frajerka a jdu si klidně sem tam spát před půlnocí :lol: :lol: (o vstávačce v 5.25 pomlčím, na tu už jsem si taky zvykla :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
9.7.08 12:49

Tak malý nespí do dneška celou noc a to bude mít za 2 měsíce 2 roky,ale fakt si tělo zvykne a když si naši malého vzali na víkend,tak jsem si plánovala,jak budu spát až do oběda a stejně jsem se v noci,jak naprogramovaná budila a ráno v půl 7 vyspáno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
9.7.08 22:02

Tak na taketo nieco si tiez spomínam…prvý týždne po davidkovom narodení som sa strasne snazila kojit. Po cisarskom a problemoch s krvou som proste nemala mliecko. Snazila som sa ho mat na prsiach co najviac…niekedy i celu noc…No co som potom zazivala nasledujece dni. No nieco strasne,… bola som uplne k.o. Ked sme presli na umele miecko budil sa pravidelne 1-2× za noc…no na to som si casom zvykla. Asi od 4mesiaca sa uz nebudil vôbec…na to som si tiez zvykla a ked sa teraz niekedy nahodou zobudi…velmi to citim.
Ja by som to riesila ladovou sprchou niekolko krat za den…a oddychom cez den…ked mimco spinka, lahla by som si tiez. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí