Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@aneta_ka píše:
Milé maminky, v červnu poletíme s dcerou do Turecka, v tu dobu jí bude 25 měsíců a jelikož má zatim panickou hrůzu ze sezení na nočníku a i na na záchodě, tak nedávám naději tomu, ze by byla v době dovolené bez plínekA tak mě napadá, co jí oblékat na pláž/do moře/do hotelového bazénu..? Chtěla bych pořídit plavečky SplashAbout, ale otázka, zda stačí i do bazénu? Nemám ráda ty koupací pleny, dceři pak visí až u kolen, jak nacucnou vodou a chodí s tím jak tučňák
. Když půjde do moře, tak bych jí je dala taky, ale nevadí, když se pak na pláži počůrá? Myslím hlavně kvůli lidem okolo, jak na to reagují? Nebo když si bude hrát kolem bazénu a bude čůrat
Nebo jí dávat normální plínu, když si bude hrát u bazénu? Bobek naštěstí dělá většinou, když se probudí ráno nebo po odpoledním spánku, tak kakání se nebojím
Předem děkuji a omlouvám se za tak výživné téma
Ja ted koukala na ty plavecky splashAbout a libi se mi to vic nez koupaci plinka
pisou, ze to je navrzeny pro tyhle ucely s pomoci plaveckych instruktoru.. Pokud tohle doporucujou na plavani s miminkama tak je to asi ok, ne? ![]()
Samozrejme jsem ji nechtela nechat curar vedle bazenu
asi jsem to spatne napsala, ale chtela jsem prave radu, jak to vyresit, aby to tak nebylo, protoze kdybych ji nechala plavecky, tak by se to stalo
taky jsem mela koupaci pliny z DM a i Huggies a teda vodou se nacucaji vsechny, vzdyt je to papir..a pak to prave visi az buh vi kde jak je to tezke. U bazenu budu davat normal plinu a jinak do vody ty plavecky SplashAbout
dekuji za rady!