Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Očistili, zašili, a před převozem na pokoj několikrát kontrolovali zda nekrvácím (nějak nadměrně).
Po porodu tě zašijí, otřou. Pak dvě hodiny ležíš, potom se zkusíš jít osprchovat se sestřičkou a pak jdeš na oddělení šestinedělí.
@Lékorka453 píše:
Očistili vás po porodu a případně zašili? nebo jste šli z křesla a tekla všude krev?
Ne tvl… Šla jsem ze sálu a stříkala ze mě krev na všechny směry
![]()
Očistili, zašili, v průběhu dvou hodin kontrolovali krvácení, pak sprcha s asistencí sestřičky a odchod na šestinedělí. Aspoň tak to dělali v porodnici v pondělí.
To jako fakt?
Ne, po porodu zasili poranění, vsechno uklidili, odnesli, dali čisté, prikryli peřinou, pode mně něco na ocistky, po 2 H do sprchy, umyt, kalhotky, poporodni vložky, kosile a do křesla a odvoz na pokoj.
proč by měla všude téct krev
Už jsi po porodu, nebo se chystáš? Nevymýšlej horory
@Lékorka453 já mám vyšší level, mě nechali rozřezaný břicho a s tím žiju dodnes. Přece nebudou plácat nití, když jsem pak za pár let šla na kaisra znova. Nu ni?
@andilek toť a nechala jsem si ještě udělat špunt do žaludku a když se přecpu, tak ze žaludku vypustím.
@Nairol píše:
Ne, kazda se tam sije sama.
Jejda, to by ale bylo hezké, kdyby v seznamu věcí do porodnice bylo i „šitíčko“ ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
@Lékorka453 já mám vyšší level, mě nechali rozřezaný břicho a s tím žiju dodnes. Přece nebudou plácat nití, když jsem pak za pár let šla na kaisra znova. Nu ni?
Ani zip neudělali? ![]()
@andilek píše:
@lleennttiillkkaastejně by ti to prasklo, lepší je nechat pupík luftovat
no jasně, aspon pak netrpí na plísně
![]()