Nabídka od Vodafone

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
58
24.2.11 08:50

nabídka od Vodafone

Dobrý den, mám dotaz ohledně Vodafonu. Manžel mi volal, že mu v práci nabízejí přestoupení k Vodafonu pro nás dva, každý by platil 56Kč měsíčně, spolu bychom měli hovory zdarma, do ostatních sítí taky asi za 3Kč, prostě prý hrozně výhodná nabídka, která je nějak nabídnutá přes úřad, kde pracuje. Ale mně se to zdá podezřelé, o Vodafonu jsem toho slyšela dost špatného, prý vždy něco nabídnou, pak to nedodrží atd. Teď jsme u Tmobilu a dobíjíme si kdy chceme, tarif nemáme, jen manžel platí kolem 40kč týdně a mně potom může volat zadarmo neomezeně. Já provolám do 200Kč měsíčně a manžel celkem kolem 300Kč. Tak nevím, jestli v tom nebude nějaký háček. Nemáte někdo podobný tarif a jak jste spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.2.11 09:05

no nabídka se to jeví jako hooodně výhodná- ale člověk by musel znát detaily toho tarifu co má vodafon s firmou.Takže jestli toto nevíš tak se ničeho nedopátráš.
Konkrétně mám s vodafonem dobrou zkušenost.Dokonce jsme k němu přešli od T-mobilu celá rodina a to z toho důvodu že jako jediný operátor na trhu počítal hovory po 1.minutě po sekundách.Na tom se dá ušetřit hromada peněz.Nikdy s něma problém nebyl.Na rozdíl od T-mobilu který dělal potíže když jsem chtěli ukončit smlouvy.Taky mě štvou ti jejich naháněči ktreří běhají po městech a nabízejí smlouvy na ulici.A ne vždy řeknou při podpisu podstatné detaily.Kolik asi starých lidí jim to podepsalo a pořádně nevěděli co?Znám osobně 2,kteří to pak chtěli zrušit a nemohli protože milí agenti jim „zapoměli“říct že se upisují minimálně na dva roky.
Takže za mě - radši k vodafonu.

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
24.2.11 09:11

Ahoj. No já zkusila asi všechny operátory tady A MUSÍM ŘÍCT, ŽE S Vodafonem jsem ohromě v pohodě.Nevím co se o nich říká atd,,,ale s manželem jsme u této sítě asi 10let a co se nabídek a celkového jednání ke klientům týče, tak si rozhodně stěžovat nemůžeme. Bylo nám již několikrát nabídnuto, přestoupit jinam,ale odmítáme :-)Takže za nás Vodafon-nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
24.2.11 09:14
Anonymní píše:
no nabídka se to jeví jako hooodně výhodná- ale člověk by musel znát detaily toho tarifu co má vodafon s firmou.Takže jestli toto nevíš tak se ničeho nedopátráš.
Konkrétně mám s vodafonem dobrou zkušenost.Dokonce jsme k němu přešli od T-mobilu celá rodina a to z toho důvodu že jako jediný operátor na trhu počítal hovory po 1.minutě po sekundách.Na tom se dá ušetřit hromada peněz.Nikdy s něma problém nebyl.Na rozdíl od T-mobilu který dělal potíže když jsem chtěli ukončit smlouvy.Taky mě štvou ti jejich naháněči ktreří běhají po městech a nabízejí smlouvy na ulici.A ne vždy řeknou při podpisu podstatné detaily.Kolik asi starých lidí jim to podepsalo a pořádně nevěděli co?Znám osobně 2,kteří to pak chtěli zrušit a nemohli protože milí agenti jim „zapoměli“říct že se upisují minimálně na dva roky.
Takže za mě - radši k vodafonu.

Taky jsme u Tmobilu a chceme přejít k Vodafonu.Co dělá Tmobile,to je šílený,už 14dní se s nima dohadujem o ukončení,pokaždý nám řeknou něco jinýho,něco slíbí,druhej den už to neplatí!Oba měsíčně provoláme dohromady asi 2000kč,což se nám zdá dost,ještě když si sobě voláme zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
24.2.11 09:51

Též jsem vyzkoušela i ostatní operátory a na vodafone nedám dopustit.
A jejich akce opravdu jsou tak výhodné. Já měla hodinovou kartu… volání za 15,–/hod
Odepiš - paušál 10,– a sms za pakatel
Známý měli taky něco takového jako vám nabízejí… a v pohodě…
Nemají například jako O2 pod čarou mikropísmem nějaké tajné body, které celou výhodnou akci znevýhodní… fakt jsou fér

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
24.2.11 09:56

Já s Vodafonem nemám žádnou špatnou zkušenost, takže i když se mi to jeví jako neobvykle výhodná nabídka, tak nemám žádné podezření.. :nevim: jsem u Vodafone na paušále víc jak 5 let a opravdu si nemůžu stěžovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
24.2.11 10:34

Já jsem sice u Vodafonu teprve 3 měsíc a nemůžu si stěžovat,jsem maximálně spokojená.sice jsem měla obavu přestoupit když mě oslovili,protože takové nabídky po telefonu odmítám.ale vrtalo mi to hlavou,protože to bylo opravdu hodně výhodné.nakonec jsem si všechno ověřila,zjistila a přešla.nevím co se o nich říká,já si nemůžu za tu krátkou dobu stěžovat.oproti o2,je to rozdíl jak hrom.i když mi nabízeli hodně výhodné podmínky když zůstanu u O2,už jsem jich nevyužila a nelituji.mohli mi je nabídnout daleko dříve,nemusela jsem platit takové pálky každý měsíc.u Vodafone mám daleko více volných minut a sms a ještě ušetřím měsíčně 300,–Kč.přetáhla jsem si i děti a teď přechází manžel.voláme si za 2,30 a účtování po vteřinách,to asi není nikde.u O2 mě připadlo,že si s námi dělali co chtějí a mluvili pokaždé jinak a hodně mě překvapilo,že se paušál po dvou letech automaticky prodlužuje pokud předem neukončím služby.to byla novinka.Rozhodně bych se té nabídky nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
24.2.11 10:58

Já s manžou teď využila ten program kamarádi. Každý sice zaplatíme asi 130Kč ale celej měsíc si voláme dalo by se říct zadarmo-jelikož se moc nevidíme a tak pokecáme alespoň po tom telefonu. Tento měsíc jsme jen na tomto ušetřili asi 800Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
24.2.11 13:02

No musíme to pořádně prostudovat a uvidíme. Zdá se mi to taky až moc výhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
24.2.11 13:08

zřejme to bude zamestnanecký program…toho se nebojte a jdete do toho s vodafonem jsem nekolik let a zamestnanecký program mám taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
26.2.11 14:35

No, já mám sice T-mobile, ale jen proto, že v mém okolí ho má 90% lidí. Kdyby ne, měla bych na 100% Vodafone. Nežli jsem šla na mateřskou tak jsme měli Vodafone ve firmě a maximální spokojenost, vždy když jsem něco potřebovala, byli velmi ochotní vstřícní. Rozhodně se to nedá srovnat s 02.Mám výrazně hodně negativní zkušenosti s 02 :poblion: T-mobile je pro mne takový neutrál, raději mám Vodafone, ale jak jsem říkala mám T-mobile, protože ho má 90% mých známých a 100% rodiny. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
27.11.13 20:24

Ahoj děvčata máte někdo tarif vodafone start za cca 250,–/měsíc??? opravdu už se nic víc neplatí??? pokud tedy volám na vodafone??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
27.11.13 20:38

@Alčák1 má to můj chlap a v sítí vodafone má zdarma smsky i volání. Ale teď nevím, kolik to stojí do jiných sítí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
27.11.13 20:53

@Alčák1
Ahoj, já to mám taky, se smlouvou teda, jsem u Vodafonu asi 10 let, takže jsem se toho nebála :) Je to smlouva na 2 roky. Takže platím 249 Kč za měsíc (bez smlouvy by to bylo myslím za 350 Kč) plus to co provolám nebo propíšu do jiných sítí. Mám tam 3,49/min a 1,51/sms. Platím tak 300 a nějaký drobný, jsem spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21184
27.11.13 20:55

Pokud to máš jako já, že všichni blízcí mají Vodafone a do jiných sítí voláš nebo píšeš jen málo, tak si myslím, že se to vyplatí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák