Nabourané auto, škoda nejspíš žádná
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
"nabourane" auto-skoda nejspis zadna
Ahoj, popisu vam, co se mi dneska stalo: vyjizdela jsem z parkoviste podel silnice. Zamnou stalo auto, ktere chtelo zaparkovat na misto po me. Trochu mi branilo ve vyhledu, ale ne uplne. Chtela jsem teda vyjet, pustila jsem projizdejici a pak uz jsem dalsi nevidela. Jenze kdyz jsem se rozjela ozvalo se strejchnuti o projizdejici auto. Vyjela jsem za nim a sledovala, kam pojede. Jel na parkoviste, ja jela o kus dal, tam jsem se otocila a jela za nim. Uz odjizdel, tak jsem na nej zamavala. Skoukli jsme jeho auto a nic krom cervene spis oranzove barvy (pruh) a par cernych cmouh tam nic nebylo. Chlap me ujistil, ze to resit nebude pac odreny to neni..Chlap je samozrejme nastvany protze auto i pojistka jsou psany ma jeho bratra(auto nam dal) a co kdyby se chlapek nahodou rozmyslel, ze to. resit chce. Skontrolovala jsem nase auto a nic tam krom cernyho fleku a cmouh od narazu neni. Coz je divny predpokladam, ze by tam taky byla nakabarva sedrena nebo neco. Mela jsem trvat na sepsani udalosti? Kdyby se pan rozhodl, ze bude neco podnikat vse se odehralo pred bankou kde urcite budou kamery a kde by bylo videt, zda ja opravdu nedavala pozor nebo zda on me videl a presto tam vjel. Prikladam fotku.co mame na aute my.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@alexxa TAkovou odřeninu bych fakt nesepisovala… a jestli bude někdo něco chtít opožděně, tak vám stejně nic nedokáže. Zdá se mi, že zto zbytečně hrotíte…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud řekl, že to řešit nebude, tak to řešit nebude.
Zpětně ti asi těžko něco dokáže
.
Dle fotky to vůbec nic není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja to resim hlavne kvuli tomu mymu chlapovi jak byl nastvany a vysiloval, co kdyz si dotycny usmysli, ze to resit chce a za tyden prijde dopis a jeho bracha bude vyvadet pac by to slo z jeho pojistky atd atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alexxa Tak můžeš bejt v klidu. Na kamerách bude prd vidět a kort takovej škrábaneček. Hlavně mu nikdo záznam z kamer jen tak nedá. Když jsem jednou na parkovišti nenašla své auto, tak mi záznam též nikdo nechtěl dát a to se nejednalo o škrábanec
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud na autě chlap nic neměl, tak bych to opravdu neřešila. Ale divím se, že tobě ten nárazník neupadl… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Nejhodnější píše:
Pokud na autě chlap nic neměl, tak bych to opravdu neřešila. Ale divím se, že tobě ten nárazník neupadl…
- Citovat
- Upravit
@colafit píše:![]()
taky mě to napadlo
Nechci být zlá, ale tomu co je na obrázku neříkám auto ![]()
Jinak ráda tě vidím
![]()
- Citovat
- Upravit
A jak ti po delší době dokáže, žes mu to nabourala ty? Byla bych ráda, že to neřešil. Hele, já v prosinci taky nabourala auto. Jela jsem takovou úzkou uličkou, kde se musej auta, když jedou naproti sobě, vyhnout. Tak já se vyhla, ale bylo zrovna hrozný náledí, takže auto mi vpodstatě doklouzalo do toho protijedoucího. Čekala jsem strašnej pojeb, když jsem z auta vylezla, ale ženská, co to řídila, se na to svoje auto ani nepodívala, řekla, že je to dobrý a odjela.
Pravda, na jejím autě (Favorit) asi nic nebylo, ale já si na Fábii zlomila nějakou tyč řízení, či co a už jsem neodjela. ![]()
Takže buď ženská bumbala nebo neměla technickou nebo tak něco. Kdyby někdo naboural mě, tak se aspoň podívám, jakou mám škodu a pak to řeším. Takže já byla nakonec ráda, že to takhle dopadlo, stačilo, že jsem musela platit opravu svýho auta. A ani mě nenapadlo, že by to majitelka auta řešila až někdy dýl. Na místě to řešit nechtěla, tak smůla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z druhé strany - napálil mi chlap levé zadní dveře, sám měl auto do lesa, Mitsubishi L200. Na jeho autě nic, já dveře v háji a čáru prodřenou na plech zepředu dozadu. Samozřejmě jsme oba tak strašně spěchali, že jsme na záznam o nehodě neměli všechny údaje, hlavně on, měl služební auto. Jeho pojišťovna se se mnou absolutně nebavila, jako ani omylem, až jsem všechno v potu tváře nasháněla přes sekretářku toho podniku a dodala jim super komplet záznam, začali se bavit, nicméně odmítli cokoli řešit, než bude hlášení i od toho chlapa (jeho zaměstnavatele, nejlíp jednatele!) a až ještě PO tom VŠEM dá on pokyn, že mi to můžou proplatit. Ještě dvakrát tam na pojišťovně ty papíry někde zašantročila nějaká husa z podatelny a já jezdila 3 měsíce se zmáčklým autem, bála jsem se na to sáhnout. Takže až chlap bude něco chtít řešit, je v podstatě chudák bez šance. A tenhle moloch toho viníka byl mmch Allianz, tam si nepojistím ani psí boudu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nejhodnější píše:
Nechci být zlá, ale tomu co je na obrázku neříkám autoJinak ráda tě vidím
![]()
![]()
![]()
I já tě ráda vidím, měla jsem dovolenou.
Pokud jde o auta, ani mi nemluv. Služební auto mi bouchla nějaká šikula, co vycouvávala asi před měsícem. V pátek mi vyměnili blatník a já dnes píchla. Najela jsem na hřebík. A protože se nedalo nikde zastavit a taky než mi to došlo, jela jsem na ráfku tak 300m. Ještě, že je to služebák.
Příspěvek upraven 24.02.14 v 17:16
- Citovat
- Upravit
@Nejhodnější
taky jsem se divila
@Alises jak jsem pak s nim mluvila na parkovisti u MHD tak tam stal ridic busu ktery u nas ve vsi jezdi a koukal na nas a urcite vse slysel ta si myslim, ze by rekl, ze je pravda ze ten pan to resit nechtel. Jinak vlastne s tim zaznamem z kamer mi to pripomelo, ze kdyz manzelovi me kolegyne ukradly kartu do bankomatu, kde mel bohuzel i pin (pan uz byl stary skoro 80 let) a vybrali jim cely ucet rikala tusim 40tis, ze jim banka zaznam taky neposlytla a to mu penezenku ukradli z kapsy. Neztratil ji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anjes píše:
Z druhé strany - napálil mi chlap levé zadní dveře, sám měl auto do lesa, Mitsubishi L200. Na jeho autě nic, já dveře v háji a čáru prodřenou na plech zepředu dozadu. Samozřejmě jsme oba tak strašně spěchali, že jsme na záznam o nehodě neměli všechny údaje, hlavně on, měl služební auto. Jeho pojišťovna se se mnou absolutně nebavila, jako ani omylem, až jsem všechno v potu tváře nasháněla přes sekretářku toho podniku a dodala jim super komplet záznam, začali se bavit, nicméně odmítli cokoli řešit, než bude hlášení i od toho chlapa (jeho zaměstnavatele, nejlíp jednatele!) a až ještě PO tom VŠEM dá on pokyn, že mi to můžou proplatit. Ještě dvakrát tam na pojišťovně ty papíry někde zašantročila nějaká husa z podatelny a já jezdila 3 měsíce se zmáčklým autem, bála jsem se na to sáhnout. Takže až chlap bude něco chtít řešit, je v podstatě chudák bez šance. A tenhle moloch toho viníka byl mmch Allianz, tam si nepojistím ani psí boudu.
On má ze zalkona povinnost to do určité doby hlásit, takže žáhu by sis mohla czhladit na něm, my když jsme bourali před rokem, tak si vinník nehody dal taky na čas… Ale my jsme měli záznam o nehodě napsanej od policajtů, takže to řešili i bez něj…
Vezmi to zas z druhé strany, že někdo zjistí údaje o tobě a autě a uvede, žes ho nabourala…
Pojišťovna by tu událost normálně zlikvidovala a dala ti vědět, že ti zvyšuje platbu za povinný ručení, protože tvým autem byla způsobená nehoda… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit