Nabourání na Facebook a e-mail

Napsat příspěvek
Velikost písma:
josej
30.7.13 20:26

Potřebují pomoc mel jsem založeny nick na facebooku a mel jsem to na telefonim cisle dal jsem jako email telefoni čislo a a heslo ***** a ted mi to nechce přihlasit piše to že je to blby email ale pořad jsem se na to přihlašoval a ted to nejednou nejde asi se mi nato někdo naboural a změnil mi heslo pomozte mi lidi? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
30.7.13 20:44
@josej píše:
Potřebují pomoc mel jsem založeny nick na facebooku a mel jsem to na telefonim cisle dal jsem jako email telefoni čislo a a heslo ***** a ted mi to nechce přihlasit piše to že je to blby email ale pořad jsem se na to přihlašoval a ted to nejednou nejde asi se mi nato někdo naboural a změnil mi heslo pomozte mi lidi? :roll:

No tak tam snad máš kontrolní otázku, ne? Neboli klikni na „zapomněli jste heslo?“

• Citovat
  • Upravit
806
30.7.13 21:32

Mě se někdo naboural kdysi na meil a změnil tam údaje a byli pěkně sprostý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.13 15:20
@h.sona píše:
Hele, já když se přihlásím z jinýho pc než doma, tak mi přijde sms, že bylo provedeno přihlášení z jiného pc a v kolik hodin…a vůbec to nesedí, třeba když se přihlásím v 6 ráno, hned mi přijde sms a tam je, že to bylo v 12 hod, atp.
A když kouknu do nastavení na FB, tak mi to ukazuje, že jsem momentálně přihlášena z místa Jiřice, i když jsem v jihlavě :mrgreen:

Ahoj, prosím Tě, mně se stalo něco podobného, že jsem se přihlašovala z Vrbna p. P.,ale aktivní relace to uvedlo Mladou Boleslav, nechápu to, naboural se mi někdo na účet?

• Citovat
  • Upravit
3134
25.2.15 13:56

Ahoj všcihni prosím jak jistím kdy jsem byla přihlášena naposledy na fb? jde to někde vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák