Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@josej píše:
Potřebují pomoc mel jsem založeny nick na facebooku a mel jsem to na telefonim cisle dal jsem jako email telefoni čislo a a heslo ***** a ted mi to nechce přihlasit piše to že je to blby email ale pořad jsem se na to přihlašoval a ted to nejednou nejde asi se mi nato někdo naboural a změnil mi heslo pomozte mi lidi?
No tak tam snad máš kontrolní otázku, ne? Neboli klikni na „zapomněli jste heslo?“
Mě se někdo naboural kdysi na meil a změnil tam údaje a byli pěkně sprostý
@h.sona píše:
Hele, já když se přihlásím z jinýho pc než doma, tak mi přijde sms, že bylo provedeno přihlášení z jiného pc a v kolik hodin…a vůbec to nesedí, třeba když se přihlásím v 6 ráno, hned mi přijde sms a tam je, že to bylo v 12 hod, atp.
A když kouknu do nastavení na FB, tak mi to ukazuje, že jsem momentálně přihlášena z místa Jiřice, i když jsem v jihlavě
Ahoj, prosím Tě, mně se stalo něco podobného, že jsem se přihlašovala z Vrbna p. P.,ale aktivní relace to uvedlo Mladou Boleslav, nechápu to, naboural se mi někdo na účet?
Ahoj všcihni prosím jak jistím kdy jsem byla přihlášena naposledy na fb? jde to někde vidět?
Potřebují pomoc mel jsem založeny nick na facebooku a mel jsem to na telefonim cisle dal jsem jako email telefoni čislo a a heslo ***** a ted mi to nechce přihlasit piše to že je to blby email ale pořad jsem se na to přihlašoval a ted to nejednou nejde asi se mi nato někdo naboural a změnil mi heslo pomozte mi lidi?