Jaký mobil?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6945
2.3.13 15:26

jaký mobil??

Ahojky holky, jaký mobil tedy, je mi ted asi jedno už, před pár dny jsem tvrfila něco jiného vím, ale chci takový mobil, který mě bude sloužit, dlouhou dobu a bude kvalitní a ne nějaký šmjd. |Tak jaký mobil si mám vybrat do 3000KČ, bvůnebec nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6534
2.3.13 15:27

Mám samsung star 3 a jsem naprosto spokojená. Stál mě do 2000Kč. Má i wi-fi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
2.3.13 15:34

HTC desire C jestli chceš dotykáč. Jsem s ním spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.13 15:45

Desire C nemá blesk k fotáku, fotí tedy mizerně za šera a není čím posvítit když třeba člověk hledá psa/klíče/dítě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
2.3.13 15:49

Taky mám samsung star III. a už se moc těším až ho hodím ze skály, dotykáč už nikdy víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
2.3.13 15:53
@BorisovoHorsiJa píše:
Desire C nemá blesk k fotáku, fotí tedy mizerně za šera a není čím posvítit když třeba člověk hledá psa/klíče/dítě ;)

Na posvícení ti stačí displey ne? :mrgreen: a nefotí tak špatně a hlavně má dobré formáty ukládání videa :nevim: a zakladatelka nepíše že shání foťák, ten má třebaas jako já extra a lepší než v mobilech :lol:

Příspěvek upraven 02.03.13 v 15:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
2.3.13 15:53

Proč ne? Mám tlacitkovy mobil, přemýšlím o zmene cca po peti letech.

• Citovat
  • Upravit
6942
2.3.13 16:05

@kaštinka Jestli to bylo na mě, tak proto, že se mi na něm blbě píšou esemesky a vůbec cokoliv, to ovládání je prostě na… jak to napsat slušně :-) Taky jsem ho chtěla zkusit, ale za třičtvrtě roku jsem si nezvykla. Ale někomu to zase třeba vyhovuje, já vím jistě, že můj další telefon bude klasický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3825
2.3.13 16:06

Mám HTC wildfire, supr. Předtím jsem měla Nokie, naposled N8. Je to změna, ale příjemná. Hlavně supr je android…takže smsky zdarma-prográmky WhatsApp, Viber. Jinak máme zkušenost s odcizením telefonu, pokud máte v mobilu nainstalovaný program Lost, najdete ho :-)) vidíte na počítači, kde se mobil pohybuje, co píší, co fotí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
2.3.13 16:12
No takhle holky, ezzačátku jsem byla protoi dotykáčlm, ale etd je mi to jedno
@Nelfil píše:
Mám HTC wildfire, supr. Předtím jsem měla Nokie, naposled N8. Je to změna, ale příjemná. Hlavně supr je android…takže smsky zdarma-prográmky WhatsApp, Viber. Jinak máme zkušenost s odcizením telefonu, pokud máte v mobilu nainstalovaný program Lost, najdete ho :-)) vidíte na počítači, kde se mobil pohybuje, co píší, co fotí ;-)
:

Co koukám na heureku, atk tam někdo tento mobi i dost kritzuje, ale ono asi hokky, každej si na tom mobilu najde svý,, mouchy" že??

Příspěvek upraven 02.03.13 v 16:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
2.3.13 16:12
@fenny píše:
@kaštinka Jestli to bylo na mě, tak proto, že se mi na něm blbě píšou esemesky a vůbec cokoliv, to ovládání je prostě na… jak to napsat slušně :-) Taky jsem ho chtěla zkusit, ale za třičtvrtě roku jsem si nezvykla. Ale někomu to zase třeba vyhovuje, já vím jistě, že můj další telefon bude klasický.

Pravě jsem si říkala, ze mnoho (v autobuse jsem nevidela ani jednoho cloveka s klasickym tlacitkovym telefonem) lidi užívá dotykace, ze jsem si uz myslela, ze je to lepší. Prosím Tě, o jakem tlacitkovem uvazujes?
Mám 2 malé děti, starší uz telefon uzme, ty pády na zem uz odpravily foťák, ale mp3 stále jede. Mám sonny ericsson.

• Citovat
  • Upravit
6945
2.3.13 16:15
@kaštinka píše:
Pravě jsem si říkala, ze mnoho (v autobuse jsem nevidela ani jednoho cloveka s klasickym tlacitkovym telefonem) lidi užívá dotykace, ze jsem si uz myslela, ze je to lepší. Prosím Tě, o jakem tlacitkovem uvazujes?
Mám 2 malé děti, starší uz telefon uzme, ty pády na zem uz odpravily foťák, ale mp3 stále jede. Mám sonny ericsson.

ja nevím někdo si chválí i xperia ale to jž je dražší kategorie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
2.3.13 16:15

A tu si dovolit já nemlžu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
2.3.13 16:17

@kaštinka Hlavně ty klasický asi brzo přestanou úplně vyrábět, mi tak přijde, možná ještě tak ty pro důchodce. Ono taky hodně záleží na tom, co od toho telefonu chceš - já ho chci jenom čistě na sms a volání, plus budík, kalendář a podobně. Nepoužívám internet v mobilu a ani foťák. Uvažuju o samsungu E2252 nebo S5610.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
2.3.13 16:38
@tumpach píše:
ja nevím někdo si chválí i xperia ale to jž je dražší kategorie

http://mobilni-telefony.heureka.cz/…xperia-tipo/ ve skutečnosti je moc pěknej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek