Jaký mobil?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
315
22.11.13 12:03

Já se teda přiznám, že bych se styděla ten mobil někde vytáhnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
22.11.13 12:06

@Ali-Ali ona by si predstavovava aspon tri tisice :-)podle mne je to ale fejk. jenze ony i fejky vuitton se prodavaji, koukala jsem, dost draze. segra nosi hodne vuittonovske vzory, i saly, satky, tak by ji ladil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
22.11.13 12:08

@Loudy tak dramaticky to zase nevidim, nezijeme mezi snoby, spis se ji libi vuittonovske vzory nez ze by byla snob na znacky. kamaradka ma vuitton, neoriginal, je generalni reditelkou velke firmy a rozhodne se za mb nestydi.ten typ, co ma, ale nemohu sehnat. Originál stoji 144 tisic, v lepsi vybave 177 tis.,proto jsem videla i vyssi manazery atd. s neoriginalem a rozhodne mi to neprijde jako ostuda, hodne lidi nosi neoriginal z edice BlackBerry.

Příspěvek upraven 22.11.13 v 12:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
22.11.13 12:14

A segra nosi fejky? Jestli, tak kup, pokud ma vkus, tak ani omylem :-) ji kup kryt, u fejku to neni takova hruza jako ten mobil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
22.11.13 12:17

@pikola neco ma originaly, neco fejk. v teto diskusi nehodnotim jeji vkus, ale cenu mobilu co nabidnout. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
22.11.13 12:19

Litr, vic ani omylem. Promin, je to hrozne osklivy :nevim: zadnej technickej hit to asi taky nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
22.11.13 12:27
@pikola píše:
Litr, vic ani omylem. Promin, je to hrozne osklivy :nevim: zadnej technickej hit to asi taky nebude.

Tak cena by se podle mě měla odvíjet, od toho, co ten telefon umí a jak je starý. Tudíž je potřeba znát rok výroby, má to operační systém? Wifi? Foťák? Lze u něho použít SD kartu? Obecně bych se toho ale dost bála. Že to je fejk mi přijde jasné a pokud se s telefonem cokoliv stane, náhradní díl se bude špatně shánět a oprava se rozhodně nevyplatí. Toť můj názor. Víc než tisícovku bych za něj nedala (kdybych byla zatížená na vzhled LV)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734
22.11.13 12:30
@Loudy píše:
Tak cena by se podle mě měla odvíjet, od toho, co ten telefon umí a jak je starý. Tudíž je potřeba znát rok výroby, má to operační systém? Wifi? Foťák? Lze u něho použít SD kartu? Obecně bych se toho ale dost bála. Že to je fejk mi přijde jasné a pokud se s telefonem cokoliv stane, náhradní díl se bude špatně shánět a oprava se rozhodně nevyplatí. Toť můj názor. Víc než tisícovku bych za něj nedala (kdybych byla zatížená na vzhled LV)

Ja mam takovou podobnou vyklapecku od operatora, bez sd a radia teda a stala i s 10€ kreditem 15€ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
22.11.13 12:30

Dik vsem za rady! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
22.11.13 13:21

@yourlady max tisíc, víc ne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2880
22.11.13 13:25

Není se asi moc potřeba zamýšlet, jestli ten telefon je fejk nebo není - je, protože LV nevyrábí telefony. Ale hlavně se zamysli nad tím, jestli něco takového chceš ségře koupit. Je to šunt bůhví odkud, záruka na to nebude a hlavně, nejednou se stalo, že u takovýchto šuntů se začala zahřívat baterka a následně bouchla. A nevím, jestli by ti ségra poděkovala za telefon, který jí klidně může explodovat u ucha. Druhá stránka věci je vzhled - ten je naprosto otřesný, vypadá to jak plasťák z hračkářství, takové ty mobilky pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gabrielagabri
22.11.13 19:01
@Rakosnicek1983 píše:
Není se asi moc potřeba zamýšlet, jestli ten telefon je fejk nebo není - je, protože LV nevyrábí telefony. Ale hlavně se zamysli nad tím, jestli něco takového chceš ségře koupit. Je to šunt bůhví odkud, záruka na to nebude a hlavně, nejednou se stalo, že u takovýchto šuntů se začala zahřívat baterka a následně bouchla. A nevím, jestli by ti ségra poděkovala za telefon, který jí klidně může explodovat u ucha. Druhá stránka věci je vzhled - ten je naprosto otřesný, vypadá to jak plasťák z hračkářství, takové ty mobilky pro děti.

souhlas, taky se mi otevreny moc nelibi a kvalita pochybna. videla jsem ho ale zavreny, v nemecku se dost prldava, a tvarem gak hrozny nenj
i.jen pripominka, vuitton telefon ma, je uz na trhu. existuje jak vuitton, tak versace telefon, vuitton je obch. znacka fy versace. u nas jsem ho ale videla tak jednou, jak pise tazatelka, lide spis nosi fejk, protoze originaly jsou vykladane zlatem atd.

• Citovat
  • Upravit
23.11.13 00:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
10.4.14 17:40

Zdravím-chtěla bych oživit tuto diskuzi-dosluhuje mi mobil a potřebuju nový. Preferuju klasický tlačítkový, protože nepotřebuju žádné ty chytré nesmysly a taky si myslím, že čím jednodušší, tím dýl vydrží. TeĎ mám dotykáč a nadávám na něj v jednom kuse. Nevadí mi ani to ovládání, na to jsem si rychle zvykla, ale vypíná se to, kdy se tomu zachce, jen to člověk nějak neobratně chytne a už tam přeskočí něco jiného apod…prostě tomu neholduju. Ale vzhledem k tomu, že vidím, že v těch klasických tlačítkových je snad ještě menší výběr než když jsem si vybírala předchozí telefon, tak bych se snad smířila teda i s dotykáčem. Jen proboha kvalitní. ALe zase nechci investovat víc jak 3000,– i to je dost. Nepotřebuju drahý telefon. Chci volat, psát, iternet. Ten mám v tarifu od operátora, tak to bych asi ani nepotřebovala, aby měl ten telefon WiFi-rozumím tomu dobře? Zalíbila se mi Nokia 515, ale při hlubším bádání jsem taky našla dost nedostatků-no ono taky co člověk to názor a každý čeká od telefonu něco jiného. Ale totálně se v tom ztrácím. Nejradši bych Nokii nebo Sony Ericsson, který jsem mívala. Bohužel poslední kousek od nich se mi moc nezamlouvá-ten ještě mám, je funkční, ale na mě (a to nejsem žádný mobilový guru) moc pomalý. Prostě než se ztratí nějaká informativní tabulka třeba při psaní sms nebo než se načte menu, nedejbože galerie fotek-to je celá věčnost. Takže ten hodlám přenechat mamce, té to bude vyhovovat takové tempo :-) Ale já jsem s výběrem v koncích :nevim: Prosím jen ne Samsung, ten mi absolutně nevyhovuje, ten nemám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.4.14 18:02

@Brusek Pokud nechceš nadávat na dotykáč, tak nepořizuj Nokii… Možná ty dražší verze budou lepší, ale co se týká těch levnějších, tak děs - nereaguje to jak má, za chvíli je to poškrábané. Já uvažovala podobně jako ty. Pořád jsem měla sonny ericsony a najednou poslední zdechnul a co teď, že jo. Nakonec jsem skončila u samsungu a jsem spokojená. Dokonce to má i odolné sklo a že já se s ním fakt nemazlím :zed: Ovládání docela logické a hlavně reaguje i po roce docela dobře. Má to i nějaké mouchy, ale zvykla jsem si rychle a už bych neměnila. Já ho tedy moc nevyužívám ani na internet, většinou mám datové přenosy vypnuté. Nejvíc ho používám jako čtečku knih a co se týče tohohle typu, tak v sobě má už difoltně aplikaci, kterou přečteš formát pdf, to využívám asi nejvíc (ono to teda umí i word a excel, ale to moc nevyužívám). Mám tento a cenově už je dost dole. Největší mínus je malá operační paměť, č jak to nazvat, ale vřele doporučuji aplikaci clean master, pomocí které lze pohodlně mazat dočasné soubory a takové to, co si ten mobil do sebe sám natáhne a spustí a zbytečně to zabírá paměť, i když to nepoužíváš. Jdou díky tomu i krásně přesuvat aplikace na kartu a tak :nevim:

http://mobilni-telefony.heureka.cz/…-galaxy-ace/

Teď koukám, že v recenzích jsou na něj doclea stížnosti, ale já jsem fakt spokojená. Asi to bude tím, že nejsem takový ten uživatel, co s mobilem jí a spí a chodí na záchod :roll:

edit: dala jsem nechtěně jiný odkaz :andel:

Příspěvek upraven 10.04.14 v 18:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák