Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, potřebovala bych poradit. ![]()
Chci manželovi koupit k Vánocům nový mobil a rozhoduji se mezi těmito dvěma. Jaký si myslíte, že je lepší či jaký by jste vybraly vy?
Děkuji ![]()
Alcatel moc ne, mamka ho má a seká se, já teď mám dva dny Lenovo A328 a je super a jako bonus je na 2 simky.
Oba jsou totální Lowendy - Samsung ma 756MB ram ale to jen proto ze na menším množství tam není možné spustit to jejich uživatelské rozhraní. bez na heuréka a koukni se na mobily které mají minimálně 1GB Ram, a radši bych volil telefon z LTE.
Přesně jak říká @MartinKa36, hledej telefon z větší ramkou, já sama mám 512 MB, nejsem náročná uživatelka a je to málo, z tvého výběru bych nevzala ani jeden.
Máte prosím někdo tento mobil? Jste spokojeni?
Díky za přispění. ![]()
Ahojky sháním nějaký levnější mobil ale moc tomu nerozumím co říkáte na tento samsung http://www.booth.cz/…s7582-black/ je moc funkčně odlišný od těch nových drahých telefonu za deset tisíc?
@jitka333 nové drahé telefony jsou obvykle lepší, rychlejší, mají plynulejší chod. Cena v tomto dělá dost. Ovšem záleží, na co tel chceš. Jestli na volání, net atd. tak si myslím úplně v pohodě. Má sice malou ramku, ale je tam starší android, takže by to mohlo být odladěné. Pokud jsi náročný uživatel (ale to asi ne), tak se poohlídni jinde.
Ahoj, chtěla bych poradit s výběrem mobilu. Mělo by to být pro mého otce, který moc neslyší
nějaký né moc složitý dotykový telefon
Ten jeho už je fakt katastrofa!! I já mám problém v tom jeho mobilu slyšet volajicího. Něco tak do 3 tis. Moc vám děkuji za rady ![]()
Dobrý večer, chtěla bych si pořídit nový telefon a opravdu jsem ztracená
se kterými máte dobrou zkušenost. Ještě jsem neměla dotykový, jdou psát snadno sms? Ne moc veliký, dobrá výdrž baterie, pěkné fotky, wifi, do 4000Kč… Děkuji
Hele mrkni se na Honor 9, má 5.15 palců, 3200 mAh baterii a taky duální fotoaparát, který dělá fotky jako profi zrcadlovka
@Klaudinacek
Ale no tak
Honor fotí dobře ale to srovnání se zrcadlovkou je přehnané.
Jinak by to chtělo trochu specifikovat co by @Skulníková chtěla. Pokud má představu větší displej tak s tímhle honorem to nebude ono. ![]()
@Skulníková píše:
Dobrý den, poradíte mi prosím mobil, který by byl opravdu nadupaný, ale nestál více jak 10 tisíc?
Na Alze je teď Huawei P9 v akci za 7500
@Klaudinacek
Ano samozřejmě ale taky vím jak fotí zrcadlovka. Já netvrdím, že fotí špatně ale to srovnání je prostě přehnané.
Ahoj
jdu si pro radu…potrebuju novy mobil, aktualne mam Lenovo S60, ale uz pres 4 roky a seka se, sem tam se sam restartuje, mizi mi fotky, obcas mi segra rikala, ze se mi nejde dovolat (rikalo i vice lidi), ale spis, ze to ani nezvoni…proste hodne zlobi, i pres tovarni nastaveni…navic me stve malo vnitrni pameti. A ted moje pozadavky: co nejlepsi fotak (aktualne mam 12MPixelu a celkem pekny fotky, ale za lepsi bych se nezlobila), co nejvetsi vnitrni pamet - nejlepe aspon 32GB, (ted mam 8GB a je to zalostne malo, ac fotky a vse ukladam na SD kartu, proste i cast aplikaci zustane ve vnitrni pameti) a kdyby to slo, tak baterku, co ma lepsi kapacitu
takze sumasumarum
fotak + pamet
(+samozrejme moznost SD karty). Jo a cenove bych se rada pohybovala kolem 4000,–, muj strop je asi do 5000,–, ale to by musel byt super mobil
jinak je mi lito do toho investovat
diky ![]()
@Kukacka123 no nevim 5000 je dost malo,pripada mi ze ty ceny za posledni 2 roky vyletely.Ja mela odjakziva Samsungy,ty posledni 2 me strasne rychle odesly.Ted mam Iphona-porizovaci cena okolo 13 tisic,ale jsem na vysost spokojena