Jaký mobil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4560
28.11.14 20:45

Ahojky, potřebovala bych poradit. :)
Chci manželovi koupit k Vánocům nový mobil a rozhoduji se mezi těmito dvěma. Jaký si myslíte, že je lepší či jaký by jste vybraly vy?
Děkuji :kytka:

http://www.electroworld.cz/…-cerny-mobil

http://www.electroworld.cz/…-cerny-mobil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
28.11.14 22:51

Alcatel moc ne, mamka ho má a seká se, já teď mám dva dny Lenovo A328 a je super a jako bonus je na 2 simky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
28.11.14 22:57

Oba jsou totální Lowendy - Samsung ma 756MB ram ale to jen proto ze na menším množství tam není možné spustit to jejich uživatelské rozhraní. bez na heuréka a koukni se na mobily které mají minimálně 1GB Ram, a radši bych volil telefon z LTE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
28.11.14 23:29

Přesně jak říká @MartinKa36, hledej telefon z větší ramkou, já sama mám 512 MB, nejsem náročná uživatelka a je to málo, z tvého výběru bych nevzala ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
1.12.14 17:10

Huawei Ascend P7 mini

Máte prosím někdo tento mobil? Jste spokojeni?
Díky za přispění. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
jitka333
15.2.15 10:31

Ahojky sháním nějaký levnější mobil ale moc tomu nerozumím co říkáte na tento samsung http://www.booth.cz/…s7582-black/ je moc funkčně odlišný od těch nových drahých telefonu za deset tisíc?

• Citovat
  • Upravit
15.2.15 10:38

@jitka333 nové drahé telefony jsou obvykle lepší, rychlejší, mají plynulejší chod. Cena v tomto dělá dost. Ovšem záleží, na co tel chceš. Jestli na volání, net atd. tak si myslím úplně v pohodě. Má sice malou ramku, ale je tam starší android, takže by to mohlo být odladěné. Pokud jsi náročný uživatel (ale to asi ne), tak se poohlídni jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
25.2.15 20:01

Ahoj, chtěla bych poradit s výběrem mobilu. Mělo by to být pro mého otce, který moc neslyší :) nějaký né moc složitý dotykový telefon :) Ten jeho už je fakt katastrofa!! I já mám problém v tom jeho mobilu slyšet volajicího. Něco tak do 3 tis. Moc vám děkuji za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
1.1.16 20:31

Dobrý večer, chtěla bych si pořídit nový telefon a opravdu jsem ztracená :( se kterými máte dobrou zkušenost. Ještě jsem neměla dotykový, jdou psát snadno sms? Ne moc veliký, dobrá výdrž baterie, pěkné fotky, wifi, do 4000Kč… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klaudinacek
10.12.17 21:46

Hele mrkni se na Honor 9, má 5.15 palců, 3200 mAh baterii a taky duální fotoaparát, který dělá fotky jako profi zrcadlovka

• Citovat
  • Upravit
1208
11.12.17 08:10

@Klaudinacek
Ale no tak :mrgreen: Honor fotí dobře ale to srovnání se zrcadlovkou je přehnané.
Jinak by to chtělo trochu specifikovat co by @Skulníková chtěla. Pokud má představu větší displej tak s tímhle honorem to nebude ono. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
12.12.17 06:47
@Skulníková píše:
Dobrý den, poradíte mi prosím mobil, který by byl opravdu nadupaný, ale nestál více jak 10 tisíc?

Na Alze je teď Huawei P9 v akci za 7500

https://m.alza.cz/huawei-p9?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
12.12.17 09:30

@Klaudinacek
Ano samozřejmě ale taky vím jak fotí zrcadlovka. Já netvrdím, že fotí špatně ale to srovnání je prostě přehnané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.9.18 20:28

Ahoj :) jdu si pro radu…potrebuju novy mobil, aktualne mam Lenovo S60, ale uz pres 4 roky a seka se, sem tam se sam restartuje, mizi mi fotky, obcas mi segra rikala, ze se mi nejde dovolat (rikalo i vice lidi), ale spis, ze to ani nezvoni…proste hodne zlobi, i pres tovarni nastaveni…navic me stve malo vnitrni pameti. A ted moje pozadavky: co nejlepsi fotak (aktualne mam 12MPixelu a celkem pekny fotky, ale za lepsi bych se nezlobila), co nejvetsi vnitrni pamet - nejlepe aspon 32GB, (ted mam 8GB a je to zalostne malo, ac fotky a vse ukladam na SD kartu, proste i cast aplikaci zustane ve vnitrni pameti) a kdyby to slo, tak baterku, co ma lepsi kapacitu ;) takze sumasumarum :mrgreen: fotak + pamet ;) (+samozrejme moznost SD karty). Jo a cenove bych se rada pohybovala kolem 4000,–, muj strop je asi do 5000,–, ale to by musel byt super mobil :D jinak je mi lito do toho investovat :mrgreen: diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
7.9.18 20:58

@Kukacka123 no nevim 5000 je dost malo,pripada mi ze ty ceny za posledni 2 roky vyletely.Ja mela odjakziva Samsungy,ty posledni 2 me strasne rychle odesly.Ted mam Iphona-porizovaci cena okolo 13 tisic,ale jsem na vysost spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák