Jaký mobil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2486
10.4.14 18:27

Ahoj hlavně ne samsung!!! :zed: :pocitac: :zed: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
10.4.14 18:28
@wiki čiki píše:

proč ne, já mám taky samsung a neměnila bych :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.4.14 18:33
@wiki čiki píše:

Tak u takovéhle reakce bych předpokládala, že se napíše rovnou i důvod, proč ne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
10.4.14 18:43

Nenapsala si, co máš za dotykáč. Já mám HTC desire X a spokojenost. Ono hodně záleží na ceně a nechce to úplně šetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
10.4.14 18:46
@wiki čiki píše:

Nenapsala si typ na který si stěžuješ, ono je rozdíl galaxy s2 mini a galaxy s4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
10.4.14 18:58

IPhone 5S, nejlepší, co jsem kdy měla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943

No já mám ten první(galaxy SII mini), ale ani s klasickým Samsungem tlačítkovým jsem si moc nerozumněla-to teda měla mamka nějaký jednoduchý, ale např. napsat sms byl problém i pro mě, než jsem na to přišla-takových zbytečných kliků kamsi, než jsem se k tomu dopracovala…prostě mi není Samsung sympatický. Pokud víte i o jiné dobré značce, než Nokia a mnou oblíbený SE, nebráním se, co se týče financí-víc opravdu dávat nechci, připadá mi to zbytečné za telefon mého využití. Navíc budem potřebovat i nový foťák :roll:
Raději bych teda ale ten klasický tlačítkový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.4.14 19:03

@Brusek Co se týče SMS, tak obecně mi přijde, že je to s těma dotykáčema na houby… Ale pořád záleží na nastavení. Já vypla klávesnici swype a takové tuy různé „pomahače“ co ti zkrátí SMS na 50 znaků. A prostě klasicky vyťukávám po písmenkách. On mi sice pomáhá, ale naštěstí to zároveň nechá vybrat to, co jsem skutečně napsala :zed: Ale pokud píšeš hodně SMS, tak chápu, proč po dotykáči netoužíš. Leda si k tomu koupit ještě nějakou externí klávesnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
10.4.14 19:29

Já psala o sms na tom tlačítkovém Samsungu, co měla mamka, že jsem se vůbec k té volbě psaní sms, přímo k samotnému psaní musela tak složitě proklikávat, že jsem se nestačila divit…
Já od začátku netíhnu k těm dotykáčům, ale pokud nebude zbytí a nenajdu vhodný tlačítkový, tak mi nezbyde nic jiného. Přednost bych ale dala klasice.
A chápu teda dobře, že když mám v mobilu net od operátora, tak nepotřebuju, aby měl mobil WiFi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
10.4.14 19:30
@Pindulina85 píše:

hezký, ale já dávala max. fin. rozpětí do 3000,– :lol: já fakt nepotřebuju takovéhle super hračičky, na to mám doma pc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.4.14 19:46

@Brusek Ne, pokud máš internet v mobilu, wifi nepotřebuješ. Zas na druhou stranu, pokud v mobilu je, můžeš to mít vypnutý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.4.14 19:49

@Brusek Ještě mě napadá, co něco takového?

http://www.mall.cz/…asha-302-red?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
10.4.14 20:00

Má srdeční záležitost je sony xperia Z :srdce: Jsem s tímto telefonem spokojená a za nic bych ho nevyměnila :mrgreen: Když jsem nucená psát na klasickém telefonu, otevírá se mi kudla v kapse, nenávidím to :mrgreen:

Jinak i do těch 3000 se najdou kvalitní, nicméně, chce to vědět, co od telefonu očekáváš a chce to pročíst recenze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
10.4.14 20:20
@Amys píše:
@Brusek Ještě mě napadá, co něco takového?http://www.mall.cz/…asha-302-red?…

hmmm to je na mě moc široké, zavadila jsem o něj někde, ale příčí se mi to designově :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák