Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@wiki čiki píše:
Ahoj hlavně ne samsung!!!![]()
![]()
![]()
![]()
proč ne, já mám taky samsung a neměnila bych ![]()
@wiki čiki píše:
![]()
![]()
![]()
Tak u takovéhle reakce bych předpokládala, že se napíše rovnou i důvod, proč ne ![]()
Nenapsala si, co máš za dotykáč. Já mám HTC desire X a spokojenost. Ono hodně záleží na ceně a nechce to úplně šetřit.
@wiki čiki píše:
![]()
![]()
![]()
Nenapsala si typ na který si stěžuješ, ono je rozdíl galaxy s2 mini a galaxy s4
No já mám ten první(galaxy SII mini), ale ani s klasickým Samsungem tlačítkovým jsem si moc nerozumněla-to teda měla mamka nějaký jednoduchý, ale např. napsat sms byl problém i pro mě, než jsem na to přišla-takových zbytečných kliků kamsi, než jsem se k tomu dopracovala…prostě mi není Samsung sympatický. Pokud víte i o jiné dobré značce, než Nokia a mnou oblíbený SE, nebráním se, co se týče financí-víc opravdu dávat nechci, připadá mi to zbytečné za telefon mého využití. Navíc budem potřebovat i nový foťák ![]()
Raději bych teda ale ten klasický tlačítkový…
@Brusek Co se týče SMS, tak obecně mi přijde, že je to s těma dotykáčema na houby… Ale pořád záleží na nastavení. Já vypla klávesnici swype a takové tuy různé „pomahače“ co ti zkrátí SMS na 50 znaků. A prostě klasicky vyťukávám po písmenkách. On mi sice pomáhá, ale naštěstí to zároveň nechá vybrat to, co jsem skutečně napsala
Ale pokud píšeš hodně SMS, tak chápu, proč po dotykáči netoužíš. Leda si k tomu koupit ještě nějakou externí klávesnici ![]()
Já psala o sms na tom tlačítkovém Samsungu, co měla mamka, že jsem se vůbec k té volbě psaní sms, přímo k samotnému psaní musela tak složitě proklikávat, že jsem se nestačila divit…
Já od začátku netíhnu k těm dotykáčům, ale pokud nebude zbytí a nenajdu vhodný tlačítkový, tak mi nezbyde nic jiného. Přednost bych ale dala klasice.
A chápu teda dobře, že když mám v mobilu net od operátora, tak nepotřebuju, aby měl mobil WiFi???
@Pindulina85 píše:
IPhone 5S, nejlepší, co jsem kdy měla…
hezký, ale já dávala max. fin. rozpětí do 3000,–
já fakt nepotřebuju takovéhle super hračičky, na to mám doma pc…
@Brusek Ne, pokud máš internet v mobilu, wifi nepotřebuješ. Zas na druhou stranu, pokud v mobilu je, můžeš to mít vypnutý ![]()
Má srdeční záležitost je sony xperia Z
Jsem s tímto telefonem spokojená a za nic bych ho nevyměnila
Když jsem nucená psát na klasickém telefonu, otevírá se mi kudla v kapse, nenávidím to ![]()
Jinak i do těch 3000 se najdou kvalitní, nicméně, chce to vědět, co od telefonu očekáváš a chce to pročíst recenze ![]()
@Amys píše:
@Brusek Ještě mě napadá, co něco takového?http://www.mall.cz/…asha-302-red?…
hmmm to je na mě moc široké, zavadila jsem o něj někde, ale příčí se mi to designově ![]()