Jaký mobil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9943
10.4.14 20:20
@Amys píše:
@Brusek Ještě mě napadá, co něco takového?http://www.mall.cz/…asha-302-red?…

hmmm to je na mě moc široké, zavadila jsem o něj někde, ale příčí se mi to designově :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.4.14 20:23

@Brusek Já kdysi koukala ještě na SE s výsuvnou klávesnicí na boku. Ale před rokem to rozhodně cenově neodpovídalo tomu stropu (měla jsem podobný jako ty :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.4.14 20:25

@Brusek Tady jsou nějaké ty výsuvné, určitě by se tam dal najít i nějaký hybrid… Přeci jen na net je lepší větší display…

http://mobilni-telefony.heureka.cz/f:1651:387361/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
10.4.14 20:25
@Gituš píše:
Má srdeční záležitost je sony xperia Z :srdce: Jsem s tímto telefonem spokojená a za nic bych ho nevyměnila :mrgreen: Když jsem nucená psát na klasickém telefonu, otevírá se mi kudla v kapse, nenávidím to :mrgreen:Jinak i do těch 3000 se najdou kvalitní, nicméně, chce to vědět, co od telefonu očekáváš a chce to pročíst recenze ;)

neočekávám nic moc-jak jsem napsala v úvodu-klasické obyč. užívání-telefon, sms, možná někdy mms, nějaká ta fotka, když není po ruce foťák a trocha netu-uplný základ. Recenze samozřejmě čtu, i když jak jsem psala výše-co člověk, to názor a každý očekává něco jiného a co někomu stačí, pro jiného je na nic…ale tak když je těch recenzí tam napsaných dost, tak se dá vybrat. Problém je, že v těch tlačítkových je fakt malý výběr. Na WiFi jsem se ptala proto, protože zrovna ta Nokia 515, co se mi líbí ji nemá :nevim: achjoooo nějak mě přestává bavit tady to vybírání, když není moc z čeho vybírat. Tady v okolí taky v prodejnách není moc extra velký výběr, aby se člověk mrknul na živo. a co mě štve uplně nejvíc na dnešní době, ale všeobecně se vším elektrem apod. věcech-že už si to dneska člověk nemůže v tom obchodě ani zkusit. Pak si to donesu domů a zjistím, že mi to vůbec nevyhovuje, že jsem prostě od té věci očekávala víc… že je to k ničemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.4.14 20:29

@Brusek Tak si zkus zajít někam do krámu operátora. Nevím, jakého máš a odkud jsi, ale většinou tam mají výběr telefonů připojených ke kabelům a ty si je můžeš ohmatat a ozkoušet. Bývá to v každém větším městě. Prostě tam přijdeš a sama prohlížíš. Já takhle projela několik předem vyhlídnutých a několik o kterých jsem ani nevěděla, že existují… Byla jsem u něčeho zklamaná, u něčeho mile překvapená, ale prostě dalo se to tam osahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
10.4.14 20:30

No výsuvné mě ani nenapadly, ani mě to teda nějak moc neoslovuje. Já jsem prostě fakt takový zarytý klasik :lol: jako já ten net nepotřebuju nějak zásadně, spíš jen když mi přijde zpráva na FB, protože si kolikrát domlouvám s někým nějakou schůzku a někomu je těžko zvednout ten telefon, když nemůže dorazit a napíše zase zprávu na FB :roll: tak mi to pípne stejně jako sms a hned vím. A výjimečně si něco třeba na cestách najdu-nějaké chybějící údaje nebo otvíračku někde apod…ale ne že bych přes mobil nějak horentně na tom brouzdala, kromě FB můžu nahlídnout i v práci, když je čas a pc mám doma, takže nemám potřebu. Tudíž ani ten telefon nepotřebuju nic extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
10.4.14 20:32

No jenže to je právě, jak jsem psala v předch. příspěvku-tady toho moc není. V nejbližším městě, kde i pracuju, toho mají dost málo a nejsou tam zrovna nějací řečníci, obvykle se tam nic moc nedovím :nevim: a ani ten výběr tam není nic moc. Do většího města se teď moc brzo nedostanu, ale musím zkusit někam zajet, teď marodím, ale od příštího týdne budu mít vycházky, tak se asi někam vypravím, jak mi bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.4.14 20:39

@Brusek Já nejvíc hledala přes tu heureku. Různě měníš kriteria… Takže třeba by ti to našlo něco dalšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
10.4.14 20:41

@Brusek No ale hlavně si v první řadě řekni, jestli chceš v dnešní době pořizovat mobil bez operačního systému. Jestli jsem správně pochopila, tak nejspíš jo?

http://mobilni-telefony.heureka.cz/…1651:387359/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
10.4.14 21:19

No tomu právě moc nerozumím-k čemu je mi v tom telefonu dobrý? já jsem měla vždycky fakt jen jednoduché telefony, takže tohle šlo zatím mimo mě, tak se ptám v dnešní době asi jak defo :-) ale do teď jsem to nepotřebovala.
Přes heureku jsem hledala…zkusím ještě zítra jednou mrknout, jestli ještě něco neobjevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
10.4.14 22:44

@Amys dobře :) byl to spíše výkřik do tmy :D mám samsung Galaxy La fleur, již po měsíci co jsem ho měla, litovala jsem. Sekal se, z ničeho nic začal ztrácet signál někdy nejde dokonce ani zapnout. zkrátka dělá si co chce. přítel i táta má ten samí a problémy uplně stejné takže to asi nebude náhoda :) myslela jsem že když dám do teelfonu 3000 tak bude aspoň nejakou dobu fungovat. přijde my že čím starší byly telefony, tím lépe fungovali. třeba takový Nokie 3310 (jsou už samozřejmě pase) ale byli to neuvěřitelný držáky, čím složitější software tím více komplikací a potíží. tohle bohužel výrobce samsungu nevychytal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
11.4.14 08:55

@wiki čiki Aha a nebyl to třeba šedý dovoz :nevim: Jinak to se nedivím, tak to by mě taky naštval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
11.4.14 10:48

@Brusek tak pokud máš ten Samsung galaxy s2 mini, tak se ani nedivím, že už nechceš dotykáč. Párkrát jsem ho měla v ruce a je to hrozný telefon. Takže bych ten dotykáč nezatracovala, jen lepší výběr. Pokud ti nevadí dotykovéoovládání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
11.4.14 13:39

@Amys je to z elekro wordu ale jak říkám. lidi co znám si taky stěžujou na ty samé potíže. ale chtěla jsem ho protože měl nejlepší parametry…jinak předtím jsem měla ZTE a byla jsem MEGA spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
11.4.14 17:31

No i tak bych radši tlačítkový. Tento Samsung dostala mamka od pojišťovny k nějaké smlouvě, nekupovala jsem ho. Ale taky si dělá, co chce. Sám od sebe se vypne, aniž by mě na to nějak upozornil-když ho vypínáte normálně, tak to zahraje nějakou melodii, ukáže se obrázek, napíše Good by, ale tohle nic. Třeba teď jsem napsala sms a chtěla napsat ještě jednu a už se mi nezapl a ani jsem ho nemohla zapnout, musela jsem ho rozebrat, vyndat baterku, 2× dokola a i tak dost trvalo, než se nahodil. Vzhledem k tomu, že mám dvě děti potřebuju mít teda na telefon spoleh, kdyby volali třeba ze školky, že se něco děje apod…ale tady jsem zjistila podle času zmeškaného hovoru, že byl vyplý i několik hodin :roll: když jsem zrovna měla v práci fofry a neměla čas ho kontrolovat.
No dneska jsem se stavovala v Okay, které jsem měla po cestě-tak jsem se pána ptala, jaký by mi tak doporučil dobrý tlačítkový telefon a on mi řekl „já nevím, já mám dotykáč“ :zed: no tak sakra když prodávám v elektru, tak o tom musím něco vědět ne :nevim: já teda nevím-kdokoli hledá práci, tak chcou všude praxi v oboru a pak přijdete do elektra a řeknou tohle :roll: ale od příštího týdne mám vycházky, tak zajedu do menšího města tady na druhou stranu-tam je jedna prodejna s mobilama a docela si to tam chválí, tak se zkusím poptat. Zatím pročtu ještě nějaké ty recenze…
Zase i kdyby nějaký lepší dotykáč, tak mi na něj asi tři litry stačit nebudou ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák