Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Kukacka123 Do 5000 kup nějaký Xiaomi,mají velkou paměť,foťák taky ujde.
@nika1988 ja za to vic nedam
takze diky za radu
mam jiny priority nez mobil no…samozrejme to nejlepsi fotak a nejvetsi pamet je v ramci moznosti te ceny ze…spis mi jde o to, co maji lidi ozkouseny jako nejmene poruchovy…Samsunga nechci, tam se plati za cenu a nic moc, co tak vim
a Iphon se mi ani nelibi a teda ty nehorazny prachy jen proto, ze je to jabko, za to fakt nedam ![]()
@Alušáček diky. Ted na jeden koukam prave
a jak to je s poruchovosti nevis???
Měla jsem vždy Huawei a spokojenost, takže bych zkusila třebas Y6 Prime se dá sehnat za dobrý peníze.
@Kukacka123 my mame vsichni doma Xiaomi a v pohode. manzel ho uz bude mit druhym rokem a stale slape.
@Irinka0210 diky za tip
akorat Huawei ted mela mamka a spokojena vubec nebyla…sekal se ji, spatne fotil
mela obyc Y6 tusim…
@Kukacka123 Xiaomi Redmi 6 teď jsem ho měnila za Lumia640, protože Microsoft zazdil mobilní Windows. Já telefon používám jako počítač a tenhle vypadá dobře a i s pouzdrem mě vyšel pod 5 tisíc
Mám Lenovo K5. Maximální spokojenost
. Foťák 13mpx, paměť 16GB + se dá rozšířit. Baterka suprová, reprák super (opravdu nahlas zvoní). Neseká se, mám ho přes rok a šlape jak hodinky. Dávala jsem za něj asi 3.700,–.
@Nikocka ta pamet je pro me malo celkem…chtela jsem aspon tech 32GB no…ale mrknu, diky za tip ![]()
@Kukacka123 jenom Redmi 6 Edit: 4GB RAM 64GB paměť, procesor 8jádro, foťák 12+5 megapixelů a fotí velmi dobře.
@Kukacka123 píše:
A co Honor? Ma nekdo zkusenost?
Mám honor, honor má skleněný záda a jsou pořádně drahy takže bude mastná oprava obrazovky i zad. https://www.aliexpress.com/…5649827.html
@Kukacka123 píše:
@Alušáček diky. Ted na jeden koukam pravea jak to je s poruchovosti nevis???
Mám Xiaomi přes rok a funguje bez problémů,kolem sebe mám další 3lidi s tímto mobilem a nestezují si ![]()