Nábytek Polodna Jihlava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1845
19.4.15 18:03

Nábytek Polodna Jihlava

Máte někdo zkušenost s nábytkem Polodna v Jihlavě? Líbí se mi tam dětské pokoje, ale na obrázku to může vypadat jinak než ve skutečnosti, proto mě zajímá osobní zkušenost. Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5
6.5.15 09:34

Přímo s pokojíčkem zkušenost nemám, ale na prodejně mají vystavené, tak můžete omrknout :-) Viděla jsem v reálu obývací stěnu a myslím, že je kvalitně udělaná. Tak bych se toho nebála :-) Máme od nich sedací soupravu a jsme spokojeni. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
6.5.15 09:38

@Yanicka87 My právě nejsme z Jihlavy, jenom mě ten nábytek zaujal na internetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.11.15 10:43

Ahoj, já můžu potvrdit, že dětský nábytek vypadá opravdu jako na obrázku, koupili jsme tak dětskou postýlku :D maximální spokojenost s kvalitou a přístupem na prodejně. Pan prodavač je vstřícný a je vidět, že ho práce velmi baví. Takže za nás 100% a už máme vybranou i sedačku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
31.3.16 09:56

Také doporučuji. Sice jsem tam dětský nábytek nekupovali, ale minulý rok jsme tam vybrali sedačku a oboustrannou matraci, oboje bylo doručeno rychle a hlavně zdarma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.1.26 19:57

Já mám dobrou zkušenost s https://dubok.cz Už po prvním nákupu se mi potvrdilo, že tam mají kvalitní nábyek, a od té doby jsme si odtud nakoupili vybavení do ložnice, obýváku a jídelny a ještě k tomu i zahradní nábytek. Vše zatím v parádním stavu. Můžu jen doporučit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák