Nachlazené 8 měsíční mimi

56
19.3.13 20:06

Nachlazené 8 měs.mimi

Ahoj holky, chci se zeptat, malá má kašel, zní to tak jako kdyby potřebovala vykašlat a nejde jí to.. Nevíte někdo nějakou radu jak jí pomoct? Jinak žádné známky nemoci.. Děkuju moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1716
19.3.13 20:15

Nemuze mit rymu? To tak zni, jakoby chtela vykaslavat. Z nosu se ji to muze spustit az treba za dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
19.3.13 20:16

Ahoj, nedavno jsem byla s takovym kaslem u dr. a maly uz mel chycene prudusky. dostal slabsi atb a stoptussin a za tyden byl ok. teploty nemel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
19.3.13 20:22

Dej jí na hrudníček něco teplého - třeba takové ty nahřívací polštářky atd…taky se provádí taková drenáž - mimi si položíš na stehna - ono leží na bříšku - a prsty mezi lopatkami poklepáváš, uvolňují se tím hleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
21.3.13 17:45

Tak Stoptussin máme, snad zabere, jinak půjdu k dr. ještě mě napadlo dát jí vodu s cibule jak se dělá, ale nevím jestli to může takhle malé mimi, nevíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
21.3.13 22:01

No, to nevím, co to udělá s jejím zažíváním :-)--- taky se radí nakrájet cibuli a zavěsit do silonky k postýlce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
22.3.13 14:04

Moc děkuji za rady..dnes jsem šla radši k dr. tak dostala nějaký sirup tak snad zabere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí