Nachlazené ledviny a močový měchýř?

Anonymní
1.11.24 15:53

Nachlazené ledviny a močový měchýř?

Nazdárek, holky. Před pár dny mě začalo pobolívat v bedrech na pravé straně. Neměla jsem žádnou náročnou fyzickou aktivitu a bylo mi to divné, myslela jsem, že to přejde. No, ale k mému překvapení nepřešlo.
Prakticky se bolest soustřeďuje jen na pravé straně beder a dnes ráno jsem zjistila, že mi tak jako “štipká” při močení. Není to úplně nesnesitelná bolest, ale něco tam prostě je.
Samozřejmě panika a šla jsem googlit…bohužel jsem takový stav bolestí v těchto místech nikdy neměla a tak moc nevím, co teď. Píše mi to, že mohou být nachlazené ledviny, potažmo i močový měchýř. Ale nemocná si nepřijdu. Kašel, rýmu ani teplotu nemám, max. nějakou zimomřivost a teď furt chudím na malou + ty bolesti.
Nechci zbytečně vyšilovat a nevím, zda je to na nějakého doktora?
Moje MUDr. má dovolenou a zástupní doktor bere pouze “velice akutní případy”, což já si tak upřímně nepřipadám :roll:
Tak nevím, jestli to nějak vyležet. Zítra ještě máme akci pro děti venku, tak se pokusím být vevnitř trochu v teple, no ale moc to nevidím.
Dočetla jsem se, že hodně pít, ale hned jak se napiju, tak jdu na malou…
Takové bolesti jsou pro mě poprvé a doma na to nic nemám. Poradily byste prosím, co na nějakou “rychlo léčbu”? Děkuji moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2248
1.11.24 15:55

Urinal akut nebo si nechat v lékárně něco poradit. Nečekala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.24 16:05

@Okta děkuji, to neznám. Podívám se na to a kdyžtak pro to zajdu do lékárny

• Citovat
  • Upravit
16953
1.11.24 16:29
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

záda a spodek v teple, hodně pít, neprochladnout a popřípadě v lékárně něco na nachlazený měchýř. Nicméně já mám třeba kamínek v pravé ledvině a já bedra cítím poměrně často. Většinou, když špatně piju a musím zvýšit příjem tekutin. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.24 16:31

@chs.jasmin ahojky, moc děkuji za doporučení :hug: pokusím se dodržet…
A vyšší příjem tekutin ti pomáhá, jo?

• Citovat
  • Upravit
16953
1.11.24 16:46

Ano. I doktor říkal, že prostě budeme kamínek sledovat a uvidíme. Jakmile málo piju, asi je to více podrážděné. Jamike zase začnu pít více, tak je vše v pohdě a nevím o něm. Asi ho mám roky, protože už od prvního těhotenství mám bílkovinu v moči, což je ukazatel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
1.11.24 17:34

Ahoj, s mocakem si je neradno zahrávat. Určitě bych si zašla na pohotovost. Dle krve či moci nasadí antibiotika a bude ti brzy lépe. Urologické čaje se nedoporučují, dráždí močový měchýř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
2.11.24 23:31

lepší než Urinal acut je Blokurima sáčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...