Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sisi33 píše:
@Brambůrka10 tak držím pěstičky ať se zadaří, dej potom echo
ono uz se zadarilo, na ko jdu 20teho ![]()
Holky gratuluji, já našla v limitu viditelné // 19.11., předtím jenom dušíky, na Ko už jsem byla, máme srdíčko a jsem v 6. tt, ale rodině jsme to už řekli, nevydrželi jsme ![]()
Gratuluji a přidávám se.
Zrovna dnes jsem si dělala 2testy a byly tam // ![]()
po 2měsících snažení a doma máme už 9měsíční princeznu.
@Miižu já má roční princeznu a zadařilo se hned napoprvé a přitom první byla až po Clostilbegytu ![]()
@kotaska91
mám z toho ještě trošku šok i když je mmčo plánované, ale ten menší věkový rozdíl mě pořád trošku,,děsí" a přitom jsem strašně natěšená ![]()
hlavně ať jsou mimča zdravá ![]()
@Miižu jseš jak já, taky se těším a na druhou stranu se bojím, nejhorší je, že ty malé musíme nosit ![]()
@kotaska91 tak, tak, a co teprve až budeme zase,,koule"
pořád v předklonu honit malé čerty a v bříšku další
ale fakt se těším. taky jsem to ale nevydržela a aspoň ségrám už řekla
rodiče to dostanou ale pod stromeček ![]()
@kotaska91 no musíme
kdyžtak emimino to jistí, tady o rady nouzy mít nebudeme ![]()
Tak na sebe holky hlavně dávejte pozor. S námi bydlí 2 letý synovec a ten chce taky pořád nosit, tak občas zapomenu a vezmu ho
@Miižu píše:
@kotaska91 tak, tak, a co teprve až budeme zase,,koule"pořád v předklonu honit malé čerty a v bříšku další
ale fakt se těším. taky jsem to ale nevydržela a aspoň ségrám už řekla
rodiče to dostanou ale pod stromeček
ja vas uklidnim, nema cenu cekat, mam dvouletou a taky taham a furt nekde honim, je to jedno:-)
Jéé vás tu je.-) to jsem ráda, že tu je tolik miminek pod stromeček ![]()
Nám je s manželem skoro 24 let, otěhotněla jsem po 6 měsících. letos jsem potratila ve 22tt
teď píchám injekce na ředění krve, a snad to všechno dobře dopadne ![]()
A dneska jsem 4+2 a na kontrolu jdu v pátek tak snad bude vše ok ![]()
Holky, je zalozena skupina srpen 2013,uzavrena, kdo by chtel, dam odkaz, ted se udelala…