Nádor na mozku - bylinkář/ka doporučte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vetřelec
24.7.15 21:18
Kazdy ma denne snist hrst (vetsi osoba ma vetsi hrst)
@Anonymní píše:
Táta si to sype do misky a zobe to večer u televize místo oříšků :) jen se nesmí překročit určité množství za den, teď z hlavy nevím kolik, ale je to na tom napsané (nebo ví google)
  • Citovat
  • Upravit
9374
26.7.15 20:15
@vmadla píše: .. ta kustovnice se užívá jak? jsou to takové drobné plody že ano? to se jí nebo se z toho vaří čaj.. nebo jak? :nevim:

Jednu dobu jsem kustuvnici zobala celkem dost, nejdřív mi nechutnala, ale pak mi v tom něco zachutnalo a mohla jsem se po ní utlouct. A určitě jsem jí jedla denně víc než hrst :oops: Může se z ní dělat i čaj, ale ze samotné kustovnice není chuťově nic moc. Ale třeba udělat nějaký bylinkový sypaný čaj a do toho můžete dát vyluhovat i několik plodů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
24.9.15 12:29

Myslím, že by mohla napomoci Andská fytoterapie, konkrétně třeba Vilcacora, Graviola atd. Stačí zadat třeba na seznamu do vyhledávače Andskou fytoterapii a jste tam. V AMC vám jistě poradí. Máme s nimi v rodině dobré zkušenosti.
Držíme pěsti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.11.15 20:07

jak to zkusit léčit

Dobrý den, mně byl diagnostikovám rovněž. Napíšu vám, jak jsem to zkoušela léčit podle zkušeností ostatních a podle všech možných rad z internetu. Zkoušela jsem: dietu bez masa (pouze rybí), mouky (pouze chléb jenom z žita), různá semínka-slunečnice, ořechy, dýně, atd., vynechat alkohol, hodně koření kurkuma-toto koření je lék na všechno)do skleničky s trochou kvalitního olivového oleje smíchat, dát do lednice a každý den 2 lžičky), koupit semínka ostropetřec (čaj z lékárny), rozemlít v mlínku na kávu a ráno a večer sníst 1 lžičku, lněné semínko nejlépe namleté např. s jogurtem či kefírem(max. 2 lžíce semínka denně), tablety Mumio - ty dražší-pravé, chlorela, vitamín C (mimochodem prý jsou vysoce účinné injekce vit. C), anona muricata -graviola nať- čaj: 2 lžíce do studené 700ml vody, postupně přivést k varu,10 min. vařit, rozdělitna 3 dávkya 3× denně pít, vilcacora - uňa de gato (tobolky s drcenou rostlinou), maca(tobolky s drcenou rostlinou), spirulina, chlorella tablety, na mozek je vynikající bacopa monieri-bacopa brahmi - dá se koupit drcené i přímo rostlina, proti rakovině jsou vynikající bobule borůvek, ostružin, maqui berry, prášek z ovoce NONI (pozor- nepříjemně smrdí), pohyb hodně na čerstvém vzduchu a především klid. Dále hodně ovoce a především zeleniny. Toto jsem striktně držela 3 měsíce. Nemůže to ublížit, maximálně pomoct. Nezhoršilo se to. Nyní po zhruba 2 letech je to naopak lepší, tuto „dietu“ už nedodržuji, ale v případě jakéhokoliv zhoršení bych ji okamžitě držela zase. Minimálně ostropestřec, kurkuma, chlorela a spirulina velmi dobře čistí organismus, kurkuma odstraní i těžké kovy. Budete-li chtít, pošlu nějaké odkazy na knihy, týkající se této problematiky. Hezký den a doufám, že jsem vám alespoň malinko pomohla a tatínkovi přeji hodně zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková