Nádor v kyčli ?

Anonymní
7.9.23 15:59

Nador v kycli

Pri druhem tehotenstvi me zacala bolet cela panev, tesila jsem se, ze po porodu bolest prejde ale bohuzel je to dva roky a bolest stale mam. Gynekologicky jsem v poradku, rentgen bricha mam take v poradku, myslim, ze jednou mi braly s brichem i panev. Sono take v poradku. Ale zhruba posledni pul rok me boli prava kycel, neboli to porad, ale treba dva tydny ano a pak zase ne. Neboli me to pri pohybu, chodim normalne, ale boli me to v klidu. Boli me to jakoby z boku a obcas b trisle. Chystam se z nova k doktorovi, ale strasne se bojim, ze mam v te kycli nador.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65205
7.9.23 16:08
@Anonymní píše:
Pri druhem tehotenstvi me zacala bolet cela panev, tesila jsem se, ze po porodu bolest prejde ale bohuzel je to dva roky a bolest stale mam. Gynekologicky jsem v poradku, rentgen bricha mam take v poradku, myslim, ze jednou mi braly s brichem i panev. Sono take v poradku. Ale zhruba posledni pul rok me boli prava kycel, neboli to porad, ale treba dva tydny ano a pak zase ne. Neboli me to pri pohybu, chodim normalne, ale boli me to v klidu. Boli me to jakoby z boku a obcas b trisle. Chystam se z nova k doktorovi, ale strasne se bojim, ze mam v te kycli nador.

proč zrovna nádor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.23 16:11

@vokishka protoze vzdycky myslim hned na to nejhorsi

• Citovat
  • Upravit
9741
7.9.23 16:22

Mohu vás ubezpečit, že pokud byste měla 2 roky osteosarkom / chondrosarkom v oblasti kyčle, tak byste vypadala docela jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42111
7.9.23 16:25

A co takhle obyčejnou artrózu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
7.9.23 16:30
@Havlova píše:
A co takhle obyčejnou artrózu? :nevim:

to je moc nudné asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.23 16:41

@stinga no ja se modlim, aby to byla treba jen artroza

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.23 16:44

@Doctus ta kycel sama o sobe boli asi pul roku, ta panev mozna vic jak dva roky, ale ja v ni mam reflux v zilach, tak si rikam, ze to treba muze byt tim. Jeste me napadlo, ze nosim dva roky dite na ty pravy strane, takze mozna je ta kycel jen prezizena

• Citovat
  • Upravit
120
7.9.23 16:46

Ja myslela, ze to mate potvrzene. Podle me to bude od bederni patere. Zadejte si do vyhledavace blokada SI.

Z googlu:
A jak se projevuje blokáda SI skloubení?

Typická je zezačátku jednostranná, tupá bolest v oblasti spodních beder, zhruba uprostřed hýžďového svalu. Vystřelovat může k bokům, po zevní straně stehna až ke koleni. Postupem času může být problém na obou stranách. Bolest bývá přítomna hlavně ráno, po probuzení, nebo po delší době neaktivity. Také při vstávání z auta či hlubokého křesla.

Ta blodada se pozna i tak, ze kdyz si lehnes na zada, tak jednu panevni kost mas jakoby vys. Take jedna noha je vyrazne kratsi treba o 2 cm, tim vnika pri chuzi nerovnost a odviji se to v tom panevnim dnu a kycelnim kloubu, da se rict, ze to netlumi ty narazy a proste to tam boli, vystreluje.
Pomaha spat s nejakou polohovaci pomuckou mezi stehny, ale staci i hodne plny polstar. Ale kazdopadne to chce pravidelne cviky prave na tu blokadu.

Příspěvek upraven 07.09.23 v 16:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9741
7.9.23 16:47
@stinga píše:
to je moc nudné asi

To vždycky koukám, když pacienti rádi hledají nějakou vzácnost.

Ne, to nebude artróza, já tam mám určitě nádor
Paní Nováková, ale vždyť vás ta kyčel bolí už 4 roky
No však 4 roky tam mám nádor
Tak určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.23 16:50

Ja se omlouvam, ja jsem s tema katastrofickejma scenarema protivna i sama sobe 😀

• Citovat
  • Upravit
42111
7.9.23 16:50
@Doctus píše:
To vždycky koukám, když pacienti rádi hledají nějakou vzácnost.Ne, to nebude artróza, já tam mám určitě nádor
Paní Nováková, ale vždyť vás ta kyčel bolí už 4 roky
No však 4 roky tam mám nádor
Tak určitě

Prostě zadáte do googlu bolest v…, únava a hádejte co vyjede? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
7.9.23 17:10

… nebo bursitida nebo svalová disbalance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
7.9.23 17:25

Zajdi si k doktorovi a pote rovnou na fyzio, kde te srovnaji i s tou panvi a daji cviky. Nechapu, proc zbytecne plasis a proc jsi to neresila uz davno, kdyz s tim mas takovou dobu potize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
7.9.23 18:32

Muze to byt spousta veci, sakroiliakalni skloubeni, svalove dysbalance, artroza, prenesene bolesti kvuli nevhodnym pohybovym stereotypum… Nador to teda nebude, to te muzu uklidnit. Objednala bych se na ortopedii a ke kvalitni fyzioterapeutce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí