Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Omlouvám se za předchozí příspěvek, uklikla jsem se s odesíláním.
Zajímalo by mě, jak to dopadlo. Kojím dvouleté dítě. Na podzim jsem měla velkou zatvrdlinu, ale asi za týden jsem ji rozmasírovala a postupně se ztratila, ale to prso mě od té doby pořád pobolívá.
Teď na Vánoce začalo zase bolet a cítím tam tuhou oblast. Na gynekologii prso sotva prohmatala a řekla, že to bude retence. Horečku nemám, ani to nemám moc rudé. Ale už to mám 9.den a pořád je to stejné. U tohohle prsa jsem měla i 2× zánět v zimě 23 / 24.
Známá mě trošku vyděsila, když mi vyprávěla o zánětlivém typu rakoviny prsu a teď přemýšlím, jestli se raději objednat. U mě na gynekologii mi řekli, že mi vyšetření prsů provedou až půl roku po odstavení.
Můžu být v klidu nebo mám začít plašit?
Já bych si pro klid zaplatila jako samoplatce sono prsa, je to cca 2500,–
@lucynka25 píše: Více
Kde proboha stojí sono prsu 2500? To je i s letenkou do Ameriky a zpátky, ne? 😲
@Meduňková já to zrovna řešila v prosinci s gynekolozkou..říkala kolem 2500,–, bude to za obě. A Praha. Když se podíváš na ta různá centra, odpovídá to.
A jestli seženeš zpáteční letenku do Ameriky za 2500,–, dej vědět ![]()
@lucynka25 píše: Více
No tak to je masakr, platím 700. Ale až poslední tři roky. Dříve to bylo 400. Mimopražská teda. Stejně si myslím, že to je přepálené, tak ahoj.
@Anonymní píše: Více
Vždy je šance na vyléčení kdyby se to potvrdilo nádor který bys te měla 10 měsíců není hned značka - konec hlavně vždy když už jste si něco našla poprvé jste měla jít jako samoplatce klidně na sono prsu je to stejný ultrazvuk jako ma gyndar ale oni umí rozeznat co je v prsu teď se hlavně si nepřipouštět žádné konce a věřit že to může bejt opravdu je třeba cysta držím palečky…
@Lenca118 Ahoj, děkuji za reakci, tohle je ale starý příspěvek. U mě je to v tuhle chvíli tak, že prso bolí podobně jako u zánětu, teď to bude 14 dní. Bolí teď i druhé, ale méně. U obou prsů je to oblast mezi bradavkou a podpaždím. V tuhle chvíli tam už skoro ani tu tvrdou oblast necítím, ale bolí to a trochu jakoby řeže. Ale nemám teplotu. Měla jsem to chvíli zarudlé, teď už ne. Dávám si zábaly (klasika chlazení tvaroh z ledničky, přidávám i trošku ledu v sáčku ať to fakt pořádně chladí)
Na noc paralen. No a jako normálně chodím, funguju, pracuju, ale na dotyk to prostě cítím - taková řezavá bolest. U levého prsu víc než u pravého. A není mi pohodlná žádná podprsenka, což je teda v práci na nic. ![]()
Ahoj, jak to dopadlo