NadraIN FORTE - pro plnější dekolt?

69
2.5.14 20:49

NadraIN FORTE -co myslíte?

Ahoj holky,
Mám dvě dítka a pochopitelně můj dekolt jaksi opadl :? :mrgreen: četla jsem pár pozitivních ohlasů na tento preparát a chtěla bych ho zkusit. Máte s tím někdo nějkou zkušenost? díky za příspěvky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
811
28.11.14 14:22

Ahojte,
kdo jste užívaly, fungoval? či zase tahání peněz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.14 16:36

Za mně vyhozené peníze

• Citovat
  • Upravit
29
28.11.14 16:50

Taky myslím, že vyhozené peníze. Pevnost cvičením, objem plastikou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
2.2.19 15:37

Ahoj holky, máte nějaké nové zkušenosti? Přemýšlím o tom, že nadrain forte vyzkouším, pořád se vyrábí a cena je pořád celkem vysoká, tak to snad něco do sebe musí mít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.19 15:50
@Markétka111 píše:
Ahoj holky, máte nějaké nové zkušenosti? Přemýšlím o tom, že nadrain forte vyzkouším, pořád se vyrábí a cena je pořád celkem vysoká, tak to snad něco do sebe musí mít :nevim:

Predrazene, pokud uz chces neco vyzkouset, zkus Stimulen. Stoji cca 80 Kc na mesic a je treba ho brat alespon tri mesice. Zazrak to neni, ale spolecne se zpevnovanim prsnich svalu cvicenim, sprchovanim studenou vodou a masazemi urcite vysledky (pevnost) mel. Ale zvetseni objemu necekej. To bys do sebe musela cpat nejake hormony.

• Citovat
  • Upravit
1680
2.2.19 15:55

Zvetseni objemu ani necekam, spis to zpevneni. Hodne jsem ted zhubla a prsa se zmensily, ale uz nemaji takovy tvar jako predtim.. chtela bych s tim neco udelat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková