Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@atominnka píše:
něco na tom bude
Tak přesně tebe jsem měl na mysli ![]()
@Hroznej puberťák tak ono to dopadlo tak, že on si našel jinou, já to nevěděla, za mnou jezdil šu. at a jíst. a sní byl. Měl koule na to mi to říct až po 4měsících ![]()
@Prof. Farnsworth já nejsem usedlá dáma jakooo ![]()
@atominnka píše:
@Prof. Farnsworth já nejsem usedlá dáma jakooo
Ne, to bejvávalo. Teď už jsi ta rozjetá ![]()
@atominnka píše:
@Hroznej puberťák tak ono to dopadlo tak, že on si našel jinou, já to nevěděla, za mnou jezdil šu. at a jíst. a sní byl. Měl koule na to mi to říct až po 4měsících@Prof. Farnsworth já nejsem usedlá dáma jakooo
Tak stává se, no, na obou stranách ![]()
Tak kdy se můžu stavit najíst a…?
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Tak ve 40 bývají ženy nejvíce divoké, ne? Už vědí co jim dělá dobře, kam má muž sáhnout, vypadají pořád dobře a nestydí se jako ve dvaceti
@Prof. Farnsworth píše:
Tak přesně takový bývaj největší dračice. Slušné, usedlé dámy, ale jak jim sáhneš mezi nohy, tak z tebe vyšukají dušiA jak se to rozjede, tak nemají dost.
Pravdu díš, profesore ![]()
@zakruta píše:
Pravdu díš, profesore
Jo, budu se muset po nějaké takové podívat. Slušňačky bývají největší divošky v posteli. Jak to v sobě dlouhodobě dusí, tak jak se to pak dostane na povrch, tak je to jak výbuch sopky. Poškrábaný záda, vykloubená sanice, spálený kolena od koberce je to nejmenší ![]()
@atominnka píše:
@Hroznej puberťák tak ono to dopadlo tak, že on si našel jinou, já to nevěděla, za mnou jezdil šu. at a jíst. a sní byl. Měl koule na to mi to říct až po 4měsících@Prof. Farnsworth já nejsem usedlá dáma jakooo
Neměla jsi mu vařit
@Mango_Lassi píše:
Neměla jsi mu vařit
Máš pravdu, radši dvakrát zašuk. t než jednou zašuk. t a najíst se ![]()
@vonajebohyne2 píše:
Mela, Marysino kafe od zida.
Drahoušku, možná bys měla uvařit kafe @Detsa - ten by tento druh kávy ocenil ![]()
@Prof. Farnsworth ty nevypadáš na první pohled úplně vypatlaně, co tu vlastně děláš?
@Prof. Farnsworth píše:
Drahoušku, možná bys měla uvařit kafe @Detsa - ten by tento druh kávy ocenil
Zacalo svitit slunicko, serotonin, holky v mini…i Detsovi to vlije nejakou tu pozitivni energii do zil
.
Záleží na tom, jak to dlouhodobě funguje, může to skončit tak i tak