Nadržená :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14751
11.5.19 15:29
@Mango_Lassi píše:
@Prof. Farnsworth ty nevypadáš na první pohled úplně vypatlaně, co tu vlastně děláš?

Bavím se s chytrýma a atraktivníma holkama, co předstírají, že jsou obézní obludy jen proto, aby si mohli v klidu promluvit s muži jako kamarádky a nebalil je tady každý dement ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
11.5.19 15:31
@vonajebohyne2 píše:
Zacalo svitit slunicko, serotonin, holky v mini…i Detsovi to vlije nejakou tu pozitivni energii do zil :lol:.

Takové vlévaní do žil končí u nezadaných mužů často znásilněním nějaké holky v mini :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vonajebohyne2
11.5.19 15:32
@Prof. Farnsworth píše:
Takové vlévaní do žil končí u nezadaných mužů často znásilněním nějaké holky v mini :mrgreen:

Tak to jsem v klidu, Detsous deklaroval, ze je prakticky eunuch. Maximalne bude ocumovat za kerem Mango na detskem hristi.

• Citovat
  • Upravit
14751
11.5.19 15:34
@vonajebohyne2 píše:
Tak to jsem v klidu, Detsous deklaroval, ze je prakticky eunuch. Maximalne bude ocumovat za kerem Mango na detskem hristi.

Takový jsou nejhorší - to jak ty nezadané ženy kolem 40. Pak přijde impuls, a už to nikdo nezastaví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vonajebohyne2
11.5.19 15:38
@Prof. Farnsworth píše:
Takový jsou nejhorší - to jak ty nezadané ženy kolem 40. Pak přijde impuls, a už to nikdo nezastaví…

Je mi to jasny, budete chodit smirovat Mango ve dvojici s Detsou schovanym pod plastem.

• Citovat
  • Upravit
vonajebohyne2
11.5.19 15:40
@Detsa píše:
Heeej :jazyk:. To byl jiný Detsa 8)

Jekyll nebo Hyde :think: ;)?

• Citovat
  • Upravit
14751
11.5.19 15:43
@Detsa píše:
Hloupý jazyk prosím… nic neznám, neumím a jsem podprůměrně inteligentní. Budu potřebovat překlad

Džekil nebo Hajd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122374
11.5.19 15:48
@Chauvinist píše:
No a ta výhoda spočívá v čem, že jí můžeš zaplatit žrádlo, koupit níákup pro haranty a pak jdete oba spokojeně domů? :mrgreen:

Ta výhoda spočívá ve vzájemném oťukávání se, v romantice. A naše děti jsou zhruba stejně staré - rozumí si. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vonajebohyne2
11.5.19 15:50
@Detsa píše:
Hloupý jazyk prosím… nic neznám, neumím a jsem podprůměrně inteligentní. Budu potřebovat překlad

Kristelova-Blazkova ted pry bude mit cca tri roky volny kapacity :lol:.

• Citovat
  • Upravit
14751
11.5.19 15:55
@vonajebohyne2 píše:
Kristelova-Blazkova ted pry bude mit cca tri roky volny kapacity :lol:.

Ty jsi prase :mrgreen: Jako, že nemáš zábrany a experimentuješ, to se mi líbí, ale že jsi až takhle perverzní jsem netušil. :mrgreen: Dáme si s ní trojku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vonajebohyne2
11.5.19 15:57
@Prof. Farnsworth píše:
Ty jsi prase :mrgreen: Jako, že nemáš zábrany a experimentuješ, to se mi líbí, ale že jsi až takhle perverzní jsem netušil. :mrgreen: Dáme si s ní trojku? :mrgreen:

Ze ty mas zalusk na kapitana mydlo :mrgreen:?
Znas me, kdejakej perverz..no..

• Citovat
  • Upravit
14751
11.5.19 16:01
@vonajebohyne2 píše:
Ze ty mas zalusk na kapitana mydlo :mrgreen:?
Znas me, kdejakej perverz..no..

Ne, já jsem ujetej jinak. Vzali bysme jí do trojky a pak si to rozdávali sami. Rajcovalo by mě, jak by nás křičela a byla vytočená že si ani nevrzne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
11.5.19 16:05
@mrav píše:
Ta výhoda spočívá ve vzájemném oťukávání se, v romantice. A naše děti jsou zhruba stejně staré - rozumí si. :mavam:

Toto je to nejkrasnejsi obdobi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vonajebohyne2
11.5.19 16:12
@Prof. Farnsworth píše:
Ne, já jsem ujetej jinak. Vzali bysme jí do trojky a pak si to rozdávali sami. Rajcovalo by mě, jak by nás křičela a byla vytočená že si ani nevrzne :mrgreen:

To by asi Kacaba zastavila! To je strasne nebezpecny :jazyk:!

• Citovat
  • Upravit
14751
11.5.19 16:18
@vonajebohyne2 píše:
To by asi Kacaba zastavila! To je strasne nebezpecny :jazyk:!

Přivážeme ji k židli růžovýma poutama. Máš nějaké? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria