Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
@Prof. Farnsworth ty nevypadáš na první pohled úplně vypatlaně, co tu vlastně děláš?
Bavím se s chytrýma a atraktivníma holkama, co předstírají, že jsou obézní obludy jen proto, aby si mohli v klidu promluvit s muži jako kamarádky a nebalil je tady každý dement ![]()
@vonajebohyne2 píše:
Zacalo svitit slunicko, serotonin, holky v mini…i Detsovi to vlije nejakou tu pozitivni energii do zil.
Takové vlévaní do žil končí u nezadaných mužů často znásilněním nějaké holky v mini ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Takové vlévaní do žil končí u nezadaných mužů často znásilněním nějaké holky v mini
Tak to jsem v klidu, Detsous deklaroval, ze je prakticky eunuch. Maximalne bude ocumovat za kerem Mango na detskem hristi.
@vonajebohyne2 píše:
Tak to jsem v klidu, Detsous deklaroval, ze je prakticky eunuch. Maximalne bude ocumovat za kerem Mango na detskem hristi.
Takový jsou nejhorší - to jak ty nezadané ženy kolem 40. Pak přijde impuls, a už to nikdo nezastaví…
@Prof. Farnsworth píše:
Takový jsou nejhorší - to jak ty nezadané ženy kolem 40. Pak přijde impuls, a už to nikdo nezastaví…
Je mi to jasny, budete chodit smirovat Mango ve dvojici s Detsou schovanym pod plastem.
@Detsa píše:
Hloupý jazyk prosím… nic neznám, neumím a jsem podprůměrně inteligentní. Budu potřebovat překlad
Džekil nebo Hajd
@Chauvinist píše:
No a ta výhoda spočívá v čem, že jí můžeš zaplatit žrádlo, koupit níákup pro haranty a pak jdete oba spokojeně domů?
Ta výhoda spočívá ve vzájemném oťukávání se, v romantice. A naše děti jsou zhruba stejně staré - rozumí si. ![]()
@Detsa píše:
Hloupý jazyk prosím… nic neznám, neumím a jsem podprůměrně inteligentní. Budu potřebovat překlad
Kristelova-Blazkova ted pry bude mit cca tri roky volny kapacity
.
@vonajebohyne2 píše:
Kristelova-Blazkova ted pry bude mit cca tri roky volny kapacity.
Ty jsi prase
Jako, že nemáš zábrany a experimentuješ, to se mi líbí, ale že jsi až takhle perverzní jsem netušil.
Dáme si s ní trojku? ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Ty jsi praseJako, že nemáš zábrany a experimentuješ, to se mi líbí, ale že jsi až takhle perverzní jsem netušil.
Dáme si s ní trojku?
Ze ty mas zalusk na kapitana mydlo
?
Znas me, kdejakej perverz..no..
@vonajebohyne2 píše:
Ze ty mas zalusk na kapitana mydlo?
Znas me, kdejakej perverz..no..
Ne, já jsem ujetej jinak. Vzali bysme jí do trojky a pak si to rozdávali sami. Rajcovalo by mě, jak by nás křičela a byla vytočená že si ani nevrzne ![]()
@mrav píše:
Ta výhoda spočívá ve vzájemném oťukávání se, v romantice. A naše děti jsou zhruba stejně staré - rozumí si.
Toto je to nejkrasnejsi obdobi ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Ne, já jsem ujetej jinak. Vzali bysme jí do trojky a pak si to rozdávali sami. Rajcovalo by mě, jak by nás křičela a byla vytočená že si ani nevrzne
To by asi Kacaba zastavila! To je strasne nebezpecny
!
@vonajebohyne2 píše:
To by asi Kacaba zastavila! To je strasne nebezpecny!
Přivážeme ji k židli růžovýma poutama. Máš nějaké? ![]()