Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vonajebohyne2 píše:
Urcite posli, budeme mit vyroci a ty po Krytinarovi jsou mu tesny v rozkroku a je pak celej zaparenej.
to není zapaření, to je vzrušením, jak na mě koukáš
@divine woman píše:
@Prof. Farnsworth Musíš víc odvětrávat
Já větrám, ale v krámě na mě ženský hned řvaly, ať si ty trenky natáhnu zpět…
@Prof. Farnsworth hele pokud sou ti po Krytinářovi těsný… pošlu ti ty přítelovo, on má cca 100kg a je vysokej, takže ti budou volnější a budou větrat ![]()
@atominnka píše:
@Prof. Farnsworth hele pokud sou ti po Krytinářovi těsný… pošlu ti ty přítelovo, on má cca 100kg a je vysokej, takže ti budou volnější a budou větrat
Jsou červený na tělocvik?
@Prof. Farnsworth má tu fialový, černý a zelený… červený nevím jestli má, tak daleko ještě nejsme… ale já tu mám svoje červený krajkový tanga.,.. nechceš? ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Já větrám, ale v krámě na mě ženský hned řvaly, ať si ty trenky natáhnu zpět…
OMG ty jsi i exhibouš
, větrá se o samotě, ne na veřejnosti.
@Prof. Farnsworth píše:
to není zapaření, to je vzrušením, jak na mě koukáš
Nenarazej na to silhani, vzdyt uz mam klapku.
@atominnka píše:
@Prof. Farnsworth má tu fialový, černý a zelený… červený nevím jestli má, tak daleko ještě nejsme… ale já tu mám svoje červený krajkový tanga.,.. nechceš?
červený krajkový tanga pošli - potřebuju ten dárek pro @vonajebohyne2. Jsou nošený? Jinak to @vonajebohyne2 nevzruší.
@Prof. Farnsworth Měl bys k tomu přibalit i svoje trencle, nejlépe s pruhem.
@Prof. Farnsworth jsou vypraný, ale jestli cheš, tak je budu ted týden nosit a pak pošlu ![]()
@divine woman píše:
@Prof. Farnsworth Měl bys k tomu přibalit i svoje trencle, nejlépe s pruhem.
Ty už nemám - já je poslal tobě
@Prof. Farnsworth píše: červený krajkový tanga pošli - potřebuju ten dárek pro @vonajebohyne2. Jsou nošený? Jinak to @vonajebohyne2 nevzruší.
Njn, ale zjisti velikost. Minule jsem si z toho po vecerech pri petrolejce usila zupan a plavky. A pak se divis, ze silham.
@atominnka píše:
@Prof. Farnsworth jsou vypraný, ale jestli cheš, tak je budu ted týden nosit a pak pošlu
To @vonajebohyne2 uděláš velkou radost. Kdybyste v nich ještě s přítelem souložili, tak to by @vonajebohyne2 byla uplně v rauši.