Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vonajebohyne2 píše:
Ja jsem spis na klasickou bondage, ale Kata je nezna duse, takze dokoupime.
Ale jestli mas kompletni chrup, obavam se, ze to predatorku necha zcela chladnou.
Chrup mám kompletní - vyndavací. Můžeme ho dát Kátě na hraní a já ti zatím udělám něžný orál ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Chrup mám kompletní - vyndavací. Můžeme ho dát Kátě na hraní a já ti zatím udělám něžný orál
Tím vyndaným chrupem?
![]()
Dost ujetý ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Chrup mám kompletní - vyndavací. Můžeme ho dát Kátě na hraní a já ti zatím udělám něžný orál
I ty draku
..muzu ti ve chvilich nejneznejsich rikat Repo-krali Prahy?
Kata by zatim mohla zkusebne pocitat kompletni chrup, to uz dlouho nevidela a pripadne zkouset dentalku.
@vonajebohyne2 píše:
I ty draku..muzu ti ve chvilich nejneznejsich rikat Repo-krali Prahy?
Kata by zatim mohla zkusebne pocitat kompletni chrup, to uz dlouho nevidela a pripadne zkouset dentalku.
Jasně. Vezmu si sparťanskej dres a kopačky od bahna ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Jasně. Vezmu si sparťanskej dres a kopačky od bahna
Vezmes si na „potom“ to nazi tricko Prava Sparta?
@vonajebohyne2 píše:
Jasně. A slipy s obrázkem Bambiho ![]()
@vonajebohyne2 píše:
Počůráš přede mnou dres slavie?
@Prof. Farnsworth píše:
Jasně. A slipy s obrázkem Bambiho
Jdu si prevlect hedvabi
, tohle jsi mi nemel delat…
@vonajebohyne2 píše:
Jdu si prevlect hedvabi, tohle jsi mi nemel delat…
Ještě mám tanga Ortel, ale ty si beru jen na zvláštní příležitosti
@Prof. Farnsworth píše:
Ještě mám tanga Ortel, ale ty si beru jen na zvláštní příležitosti
To hlavne nerikej pred Mango, ta ho miluje. Neda se svitit, musim se te vzdat. Je to bolestne, trpim, ale proste te prave lasce nelze branit nizkymi pudy. A to jsem vazne planovala hrat s tebou po vecerech domecek Pitomia Okamury.
Jdu trpet do rohu, ale mam tu nastesti par fotek Marusky Benesove a Jirky Ovcacka, pri kazdem navalu emoci je pouziju. Bolest ze ztraty tve lasky bude snesitelnejsi.
@vonajebohyne2 píše:
To hlavne nerikej pred Mango, ta ho miluje. Neda se svitit, musim se te vzdat. Je to bolestne, trpim, ale proste te prave lasce nelze branit nizkymi pudy. A to jsem vazne planovala hrat s tebou po vecerech domecek Pitomia Okamury.
Jdu trpet do rohu, ale mam tu nastesti par fotek Marusky Benesove a Jirky Ovcacka, pri kazdem navalu emoci je pouziju. Bolest ze ztraty tve lasky bude snesitelnejsi.
Ne, neopouštěj mě. Ne teď. Nemůžeš mě nechat - já tě miluju. Tvoje chlupaté nohy, vybělený anál, umělá prsa velikosti J i kolagenové rty. Udělám pro tebe vše na světě - i tu nevěru s Jirkou Krytinářem jsem ti už odpustil…
@Prof. Farnsworth píše:
Ne, neopouštěj mě. Ne teď. Nemůžeš mě nechat - já tě miluju. Tvoje chlupaté nohy, vybělený anál, umělá prsa velikosti J i kolagenové rty. Udělám pro tebe vše na světě - i tu nevěru s Jirkou Krytinářem jsem ti už odpustil…
Ja Jirku milovala a co ty?? Pri prvni chvili jsi zprznil Srstku. Tohle uz neni laska, tohle je chladnej kriminal a vyrizovani si uctu. A ja ti s takovou laskou prala ty adidasky na trenclich.
@vonajebohyne2 píše:
Ja Jirku milovala a co ty?? Pri prvni chvili jsi zprznil Srstku. Tohle uz neni laska, tohle je chladnej kriminal a vyrizovani si uctu. A ja ti s takovou laskou prala ty adidasky na trenclich.
Srstka mě prachsprostě znásilnil - prej pojď ke mně domů, ukážu ti zrzavýho voříška. A pak se divíš, že byly adidasky na trenclích. Pojď, dáme si spolu 69 - já do tý restaurace klidně zavolám a objednám to meníčko.
@Prof. Farnsworth píše:
Srstka mě prachsprostě znásilnil - prej pojď ke mně domů, ukážu ti zrzavýho voříška. A pak se divíš, že byly adidasky na trenclích. Pojď, dáme si spolu 69 - já do tý restaurace klidně zavolám a objednám to meníčko.
Kung pao uz nikdy!
Nicmene zrzavej vorech je polehcujici, ze tys doufal, ze jsem si zasla ke kadernici?
Ja jsem spis na klasickou bondage, ale Kata je nezna duse, takze dokoupime.
Ale jestli mas kompletni chrup, obavam se, ze to predatorku necha zcela chladnou.