Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@divine woman píše:
@chipsa![]()
čau brambůrko, jak jde život?
Ahoj, máme prázdniny, takže fajne. Jako pracovník ve školském zařízení máme 2 měsíce volna, co více si přát? Konečně je klid a pokoj:)
@divine woman píše:
@chipsa![]()
čau brambůrko, jak jde život?
Jak se máš ty?
@chipsa Taky mám dovču a vypadá to na krásné počasí
včera jsem byla na výletě v Českém Krumlově. Úžasný zážitek.
@divine woman píše:
@chipsa Taky mám dovču a vypadá to na krásné počasívčera jsem byla na výletě v Českém Krumlově. Úžasný zážitek.
Já byl včera tak maximálně v pr. delákově a taky úžasnej zážitek.
![]()
@Klopčafan píše:
Já byl včera tak maximálně v pr. delákově a taky úžasnej zážitek.![]()
Děvčata, já lítám na naši zahrádku a kloužu se tak maximálně po blátě
Díky těm deštům většina úrody uhnila. Chtěla jsem si utrhnout jednu jedinou jahodu, ale uklouzla jsem na slimákovi a hodila hubu přímo do těch jahod. Takže tak ![]()
@chipsa píše:
Děvčata, já lítám na naši zahrádku a kloužu se tak maximálně po blátěDíky těm deštům většina úrody uhnila. Chtěla jsem si utrhnout jednu jedinou jahodu, ale uklouzla jsem na slimákovi a hodila hubu přímo do těch jahod. Takže tak
chudatko male, nebylo by lepsi koupit rovnou jahodovy jam
@chipsa
tak to musel být dobrý pohled. Nám zas popraskaly a uhnily třešně a salát. Co naděláme. Ale lepší než Sahara.
@chipsa píše:
Ahoj, máme prázdniny, takže fajne. Jako pracovník ve školském zařízení máme 2 měsíce volna, co více si přát? Konečně je klid a pokoj:)
Ahoj, pamatuji si Tě, vím, že jste se snažili o dítě, jak to dopadlo?
@divine woman píše:
@chipsatak to musel být dobrý pohled. Nám zas popraskaly a uhnily třešně a salát. Co naděláme. Ale lepší než Sahara.
@Klopotkova píše:
No letos je to na houby. Rajčata chytla plíseń a asi odešla a celkově ty deště zahradě moc nesvědčí. Každý den chodím hledat slimáky a topím je v pivu. Dítě je stále v řešení:)
@chipsa píše:
No letos je to na houby. Rajčata chytla plíseń a asi odešla a celkově ty deště zahradě moc nesvědčí. Každý den chodím hledat slimáky a topím je v pivu. Dítě je stále v řešení:)
Jsi pořád s tím stejným mužem?
@divine woman
no ahoooj výborně
jsem na mateřský tak pohoda. Jak jinak trávit čas korony a karantény než doma s mimčem. A co ty jak je?