Nadržená :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13331
1.7.20 07:53
@divine woman píše:
@chipsa :mavam: :hug: čau brambůrko, jak jde život?

Ahoj, máme prázdniny, takže fajne. Jako pracovník ve školském zařízení máme 2 měsíce volna, co více si přát? Konečně je klid a pokoj:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
1.7.20 07:53
@divine woman píše:
@chipsa :mavam: :hug: čau brambůrko, jak jde život?

Jak se máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
1.7.20 08:16

@chipsa Taky mám dovču a vypadá to na krásné počasí :dance: včera jsem byla na výletě v Českém Krumlově. Úžasný zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5362
2.7.20 06:52
@divine woman píše:
@chipsa Taky mám dovču a vypadá to na krásné počasí :dance: včera jsem byla na výletě v Českém Krumlově. Úžasný zážitek.

Já byl včera tak maximálně v pr. delákově a taky úžasnej zážitek. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
2.7.20 07:41
@Klopčafan píše:
Já byl včera tak maximálně v pr. delákově a taky úžasnej zážitek. :mrgreen: :mavam:

Děvčata, já lítám na naši zahrádku a kloužu se tak maximálně po blátě :lol: Díky těm deštům většina úrody uhnila. Chtěla jsem si utrhnout jednu jedinou jahodu, ale uklouzla jsem na slimákovi a hodila hubu přímo do těch jahod. Takže tak :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8294
2.7.20 07:46
@chipsa píše:
Děvčata, já lítám na naši zahrádku a kloužu se tak maximálně po blátě :lol: Díky těm deštům většina úrody uhnila. Chtěla jsem si utrhnout jednu jedinou jahodu, ale uklouzla jsem na slimákovi a hodila hubu přímo do těch jahod. Takže tak :P

chudatko male, nebylo by lepsi koupit rovnou jahodovy jam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
2.7.20 07:59

@chipsa :mrgreen: tak to musel být dobrý pohled. Nám zas popraskaly a uhnily třešně a salát. Co naděláme. Ale lepší než Sahara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.7.20 14:59
@chipsa píše:
Ahoj, máme prázdniny, takže fajne. Jako pracovník ve školském zařízení máme 2 měsíce volna, co více si přát? Konečně je klid a pokoj:)

Ahoj, pamatuji si Tě, vím, že jste se snažili o dítě, jak to dopadlo?

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
2.7.20 15:01
@divine woman píše:
@chipsa :mrgreen: tak to musel být dobrý pohled. Nám zas popraskaly a uhnily třešně a salát. Co naděláme. Ale lepší než Sahara.
:cert:
  • Citovat
  • Upravit
13331
2.7.20 15:08
@Klopotkova píše: :cert:

No letos je to na houby. Rajčata chytla plíseń a asi odešla a celkově ty deště zahradě moc nesvědčí. Každý den chodím hledat slimáky a topím je v pivu. Dítě je stále v řešení:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.7.20 15:11
@chipsa píše:
No letos je to na houby. Rajčata chytla plíseń a asi odešla a celkově ty deště zahradě moc nesvědčí. Každý den chodím hledat slimáky a topím je v pivu. Dítě je stále v řešení:)

Jsi pořád s tím stejným mužem?

• Citovat
  • Upravit
13331
2.7.20 15:23
@Klopotkova píše:
Jsi pořád s tím stejným mužem?

ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.7.20 22:15

@chipsa ahoj brambůrku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
2.7.20 22:17

@Ginuš Ahoj Džíno, jak se máš? :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.7.20 23:11

@divine woman :mavam: no ahoooj výborně :mrgreen: jsem na mateřský tak pohoda. Jak jinak trávit čas korony a karantény než doma s mimčem. A co ty jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí