Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@VeruLB píše:
Muz ktery dokaze zastat manzela v sexu
Na to většina žen nehraje ![]()
@VeruLB píše:
Muz ktery dokaze zastat manzela v sexu
Jakože mladý býček, jo?
Toho rozhodně nepotřebuji.
@divine woman píše:
Na to většina žen nehraje
Leckdy se na tom jde domluvit i s manzelem…
@Tinuvien píše:
Jakože mladý býček, jo?![]()
Nemusi byt nutne mlady nebo ani mladsi nez manzel…
@VeruLB píše:
Nemusi byt nutne mlady nebo ani mladsi nez manzel…
A to teda děláš reklamu čemu? ![]()
Pr. delačka došla, ale mám průjem, vsaďte se, že to nikdo nepozná.
Zdravím všechny
Potřebovala bych se zeptat na ńjaké věci, tak mám návrh. Nechcete se přemístit někam do soukromé skupiny, kde bychom to probrali? Ne veřejně? Přišla jsem sem po hodně dlouhé době a sotva jsem sem nahlédla, už se zde našla megera, která šmejdí po mých starých příspěvcích a hledá, co by vyšmejdila
Z toho důvodu jsem na hodně dlouhou dobu odešla a sotva jsem přišla, už je to tu zase
![]()
@Tinuvien píše:
A to teda děláš reklamu čemu?
Nedelam reklamu nikomu a nicemu, jen rikam ze mit chlapa ktery dokaze zastoupit manzela neni uplne od veci. Muj manzel o tom vi a problem s tim nema.
@chipsa píše:
Zdravím všechnyPotřebovala bych se zeptat na ńjaké věci, tak mám návrh. Nechcete se přemístit někam do soukromé skupiny, kde bychom to probrali? Ne veřejně? Přišla jsem sem po hodně dlouhé době a sotva jsem sem nahlédla, už se zde našla megera, která šmejdí po mých starých příspěvcích a hledá, co by vyšmejdila
![]()
Z toho důvodu jsem na hodně dlouhou dobu odešla a sotva jsem přišla, už je to tu zase
![]()
Nu, proč ne. ![]()
@chipsa píše:
Zdravím všechnyPotřebovala bych se zeptat na ńjaké věci, tak mám návrh. Nechcete se přemístit někam do soukromé skupiny, kde bychom to probrali? Ne veřejně? Přišla jsem sem po hodně dlouhé době a sotva jsem sem nahlédla, už se zde našla megera, která šmejdí po mých starých příspěvcích a hledá, co by vyšmejdila
![]()
![]()
Desis me, ja tu pisu az moc otevrene.
Já myslím, že tady je docela fajn pokec. A navíc jeden pokus o uzavřenku už tu byl a nedopadlo to moc valně.
![]()
@Tinuvien píše:
Jakože mladý býček, jo?![]()
Ty raději starého a zkušeného býka?
![]()
@jege píše:
Ty raději starého a zkušeného býka?![]()
No, jak se to vezme. Jsem dost spokojená s tím, co mám. ![]()
@merlose píše:
Já myslím, že tady je docela fajn pokec. A navíc jeden pokus o uzavřenku už tu byl a nedopadlo to moc valně.![]()
To máš pravdu… Jakmile se nepsalo veřejně, ztratilo to kouzlo ![]()