Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jen hloupý dotaz. Má ženský ekvivalent bulla taky nějaký speciální název?
@divine woman píše:
@chipsatebe tu někdo sleduje? No to koukám.
Zajímalo by mě, jak se to dá zjistit, že někdo sleduje mé příspěvky.
![]()
@pouzitychlap píše:
Jen hloupý dotaz. Má ženský ekvivalent bulla taky nějaký speciální název?
kur.va? ![]()
@merlose píše:
Zajímalo by mě, jak se to dá zjistit, že někdo sleduje mé příspěvky.![]()
![]()
![]()
Jak? Že se najde nasýračka, která šmejdí třeba po 5 let starých příspěvcích, hrabe se v nich, dedukuje závěry a háže vám je na hlavu
Z toho důvodu nic citlivého jaksi nechci nikde vypisovat, nebo jdu do tajné skupiny. Nikdy nevíte, kdo to vyhrabe.
@chipsa píše:
Jak? Že se najde nasýračka, která šmejdí třeba po 5 let starých příspěvcích, hrabe se v nich, dedukuje závěry a háže vám je na hlavu![]()
Z toho důvodu nic citlivého jaksi nechci nikde vypisovat, nebo jdu do tajné skupiny. Nikdy nevíte, kdo to vyhrabe. Nic nového na E-miminu.
@chipsa Až tak?
to jsi někomu šlápla na kuří oko. Ale byly tu uživatelky, které právě kvůli tomu skončily nebo měnily nicky.
@chipsa píše:
Jak? Že se najde nasýračka, která šmejdí třeba po 5 let starých příspěvcích, hrabe se v nich, dedukuje závěry a háže vám je na hlavu![]()
Z toho důvodu nic citlivého jaksi nechci nikde vypisovat, nebo jdu do tajné skupiny. Nikdy nevíte, kdo to vyhrabe.
Psycho
![]()
@Tinuvien píše:
Psycho![]()
Bohužel s tím musíš počítat. Tady na E-miminu se vždy někdo najde, kdo chce být zajímavý
![]()
@chipsa píše:
Bohužel s tím musíš počítat. Tady na E-miminu se vždy někdo najde, kdo chce být zajímavý![]()
No, to je jasný. Taky si už dávám pozor. Je to tu až moc frekventované. ![]()
@divine woman píše:
@chipsa Až tak?![]()
to jsi někomu šlápla na kuří oko. Ale byly tu uživatelky, které právě kvůli tomu skončily nebo měnily nicky.
Ano, já tu kvůli tomu nebyla dva roky a sotva jsem sem nahlédla, tak jsem zjistila, že se tu nic moc nezměnilo ![]()
@chipsa píše:
Ano, já tu kvůli tomu nebyla dva roky a sotva jsem sem nahlédla, tak jsem zjistila, že se tu nic moc nezměnilo
Jj, furt stejná bažina. ![]()
@Tinuvien píše:
No, to je jasný. Taky si už dávám pozor. Je to tu až moc frekventované.
Ano, ano. Veřejné odhalení může být kdykoliv zneužito a využito ![]()