Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chipsa píše:
Každopádně máte odkaz na tajnou skupinu?
Tu bys musela založit, ne?
@VeruLB píše:
Nadavame, ale stale tady jsme
Tak přece jen- když se sejde ten správný tým.
A proto já jsem tady, jen mi tu už někteří lidé scházejí, jako třeba@Zkai z Prahy. ![]()
@mrav píše:
Tak přece jen- když se sejde ten správný tým.A proto já jsem tady, jen mi tu už někteří lidé scházejí, jako třeba@Zkai z Prahy.
Treba ceka nez se otevre nejake peprne tema ![]()
Já jsem jednu tajnou skupinu založil, ale je to tak tajný, že o tom nevím ani já.
@mrav Mně chybí zakladatelky a dlouhodobé účastnice této diskuse jako třeba Lima. V uzavřence jsem nikdy nebyla.
@Prof. Farnsworth píše:
Já jsem jednu tajnou skupinu založil, ale je to tak tajný, že o tom nevím ani já.
@divine woman píše:![]()
tvl, že tys na to zapomněl, ty jseš celej já
Divíš se v jeho věku? To je ta Róza- jak se jmenuje
porcelánová?
![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Jsi megahustý. ![]()
@divine woman píše:![]()
tvl, že tys na to zapomněl, ty jseš celej já
Nezapomněl, jen je to tak tajný, že to nesmím vědět ani já ![]()
@chipsa píše:
Zdravím všechnyPotřebovala bych se zeptat na ńjaké věci, tak mám návrh. Nechcete se přemístit někam do soukromé skupiny, kde bychom to probrali? Ne veřejně? Přišla jsem sem po hodně dlouhé době a sotva jsem sem nahlédla, už se zde našla megera, která šmejdí po mých starých příspěvcích a hledá, co by vyšmejdila
![]()
Z toho důvodu jsem na hodně dlouhou dobu odešla a sotva jsem přišla, už je to tu zase
![]()
Tak to je velice snadné, co Ti brání založit uzavřenku a pozvi do ní osoby, které znáš už dlouho a uvidíš, kdo pozvání přijme, pak to tam můžete probírat.
@divine woman píše:
@chipsa Až tak?![]()
to jsi někomu šlápla na kuří oko. Ale byly tu uživatelky, které právě kvůli tomu skončily nebo měnily nicky.