Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Tak to je velice snadné, co Ti brání založit uzavřenku a pozvi do ní osoby, které znáš už dlouho a uvidíš, kdo pozvání přijme, pak to tam můžete probírat.
Nejdřív musím přijít na to, jak se to dělá
Já už to nevím.
@divine woman píše:
@merlose Ale je to škoda, byla tu sranda
jo jo, to máš pravdu
@chipsa píše:
Nejdřív musím přijít na to, jak se to děláJá už to nevím.
Nahoře: Skupiny… asi v prostředku Založit novou skupinu… ![]()
Přátelé, než nás zase doma izolují skrz Coronu, kam jezdíte na výlety? Nám už došla inspirace. Jsme v okolí Brna.
@chipsa píše:
Přátelé, než nás zase doma izolují skrz Coronu, kam jezdíte na výlety? Nám už došla inspirace. Jsme v okolí Brna.
Veverská Bítýška?
![]()
@mrav píše:
Veverská Bítýška?![]()
![]()
A co je tam zajímavého, kromě přehrady? Hledáme inspiraci pro předškolní dítě. Tím se musíme my dospělí řídit:)
@chipsa píše:
A co je tam zajímavého, kromě přehrady? Hledáme inspiraci pro předškolní dítě. Tím se musíme my dospělí řídit:)
Mlýn a mletí obilí ![]()
@chipsa píše:
Kroměříž- muzeum filmových figurín ![]()
Holky, vy jste tady zkušené:) Začala jsem zkoušet ovulační testy, ale moc se v tom nevyznám. Můžete mě poradit, zda z tohodle poznám probíhající ovulaci? Zda už je po ní, nebo ne? Jsem 17. den cyklu
@chipsa píše:
Holky, vy jste tady zkušené:) Začala jsem zkoušet ovulační testy, ale moc se v tom nevyznám. Můžete mě poradit, zda z tohodle poznám probíhající ovulaci? Zda už je po ní, nebo ne? Jsem 17. den cyklu
Pokud mas test pozitivni, ovulace nastane za cca 24-48 hodin. Na sperma byva nejlepsi cas za 24 hod, pokud chces otehotnet a pokud ne, tak si par dni davat pozor
 Ja ty testy pouzivam abych vedela, kdy musim davat pozor a zatim mi to funguje…
@Anonymní píše:
Z pochopitelných důvodů anonymně.
Dneska mám strašnou chuť, ale opravdu strašnou, dala bych snad každému, kdo se o mě otřeJe to hrozné, nemůžu se na nic soustředit…
Nejhorší je, že se hrozně brzo zamiluju, takže nějaký úlet nepřipadá v úvahu. Partnera nemám a samohana mě neuspokojují, spíš ještě víc vydráždí.
Holky, poraďte, jak tyhle intenzivní chutě řešíte?
Ahojky, nezajdes na kavicku?
@chipsa ahoj a nemusí se srovnávat víc testu po sobě
nejsem v tom sice kovaná u nás byl problém jinde