Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj
Trošku se plácám ve svém životě a chci se zeptat, zda to některá máte taky tak.Sexuálně žít jsem začala později, bylo 22let. Od té doby jsem cca 7 let brala HA. Žádné dlouhodobě vysazení, jen každý měsíc kvůli měsíčkum. HA jsem vysadila někdy v loňském roce… A od letošní 31tky cítím strašnou nadrzenost.
Ale neskutečnou. Nemám děti, zatím neplánují. Jsou dny kdybych nedělala nic jiného.navíc mám teď rok známost, která mi moc voní. Jen si na něj vzpomenu tak mnou vše projede až tam dolů.
![]()
![]()
taky se mi před chvílí stalo, když jsem pomyslel na to lehce zavánějící kuře, co jsem měl dnes k obědu ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj
Trošku se plácám ve svém životě a chci se zeptat, zda to některá máte taky tak.Sexuálně žít jsem začala později, bylo 22let. Od té doby jsem cca 7 let brala HA. Žádné dlouhodobě vysazení, jen každý měsíc kvůli měsíčkum. HA jsem vysadila někdy v loňském roce… A od letošní 31tky cítím strašnou nadrzenost.
Ale neskutečnou. Nemám děti, zatím neplánují. Jsou dny kdybych nedělala nic jiného.navíc mám teď rok známost, která mi moc voní.Jen si na něj vzpomenu tak mnou vše projede až tam dolů.:
![]()
To se mi děje vždycky, když si vzpomenu na skopovej kebab s ayranem ![]()
Sexuálně žít jsem začala o dost dřív než ty, je mi jen o pár let míň a znám tohle taky velmi dobře
beru HA asi dvanáct let. Buď ráda. Když už se mi to zdá moc, tak se zničím nějakým sportem, pomáhá to. A hlavně mi přijde, že čím víc mám sexu, tím víc to chci a naopak.
já to měla nejvíc mezi 25-30…
zato teď po 40 si vzpomenu obvykle tak 2× za týden
takže klííd, užívej si sexuální apetit, přejde to, jako všechno v životě… ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj
Ale neskutečnou. Nemám děti, zatím neplánují. Jsou dny kdybych nedělala nic jiného.navíc mám teď rok známost, která mi moc voní. Jen si na něj vzpomenu tak mnou vše projede až tam dolů.
![]()
![]()
Tak jestli máš partnera, který je ochotný, tak super.
Jsem starší, ale jsem na tom podobně. Manžel se letos přemohl na sex snad 5×.
@Lucy75 píše:já to měla nejvíc mezi 25-30…
zato teď po 40 si vzpomenu obvykle tak 2× za týden
takže klííd, užívej si sexuální apetit, přejde to, jako všechno v životě…
Mě to ještě nepřešlo. A to je mi 50
![]()
@Anonymní píše:
Mě to ještě nepřešlo. A to je mi 50![]()
![]()
Jj taky jsem to tak měla po vysazení HA a zvlášť v době ovulace. Prostě příroda…
Pravdou je, ze po 40 ti spadne kámen ze srdce, že máš víc chvilek přemýšlet co uvařit
Ahoj
Trošku se plácám ve svém životě a chci se zeptat, zda to některá máte taky tak.
Sexuálně žít jsem začala později, bylo 22let. Od té doby jsem cca 7 let brala HA. Žádné dlouhodobě vysazení, jen každý měsíc kvůli měsíčkum. HA jsem vysadila někdy v loňském roce… A od letošní 31tky cítím strašnou nadrzenost.
Ale neskutečnou. Nemám děti, zatím neplánují. Jsou dny kdybych nedělala nic jiného.
navíc mám teď rok známost, která mi moc voní. Jen si na něj vzpomenu tak mnou vše projede až tam dolů.