Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Znovu se ptám, jaké máš odborné vzdělání a na základě čeho se pasuješ na odborníka přes chybějící ženské orgány.
@lucad77 píše: Více
Já se na nic nepasuji. Konstatuji vědecky doložená fakta. Pokud je můžete vyvrátit, prosím, prostoru je zde dost.
@LadaSva píše: Více
Neodpovídáš na celou otázku. Jaký medicínský nebo vědecký obor jsi vystudovala?
Ale není mou povinností se zde odhalovat. Máte argumenty pro vyvrácení toho, co je v mých příspěvcích?
@LadaSva píše: Více
Já nic vyvracet nemusím. Ty něco tvrdíš a měla bys být schopna doložit, na jakém základě. Což je evidentně problém, tak s tím tady pořád neotravuj. ![]()
No, studií si člověk dnes může vyhledat kolik chce, a právě to vzdělání mu umožní i poznat, co je relevantní a co ne. Bohužel vědci jsou tlačení do publikováni ostošest a to v některých případech na úkor kvality. Tuto informací se obvykle dozví i student 1. ročníku VŠ, kdyz se učí pracovat s odbornými zdroji. Není zdroj jako zdroj a občas i v prestižním časopise se vyskytne nějaký s prominutím blud.
A chtít tady v diskuzích, aby se někdo hrabal v tisících studií, aby ti mohl oponovat je tedy z mého pohledu nesmyslný požadavek. Požadavek na specifikaci tvého vzdělání je v tomto případě i z výše uvedených důvodů naopak relevantní.
@Amassakoul píše: Více
Naprosto relevantní je pouze vyvrátit tvrzení. nejde o to hrabat se v tisících studií a odborných článků, stačí sledovat nejnovější vědecké poznatky, tedy pojďme diskutovat o obsahu. Jiné dikuse jsou pro mě nerelevantní a již na ně nebudu reagovat.
Moje tvrzení je podloženo mimo jiné uvedenými studiemi a vlastními zkušenostmi. Vaše reakce jsou pouze útočné bez věcného obsahu