Nadužívání preventivního odstranění vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24867
12.1.26 13:13

Znovu se ptám, jaké máš odborné vzdělání a na základě čeho se pasuješ na odborníka přes chybějící ženské orgány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2296
12.1.26 13:25
@lucad77 píše: Více

Já se na nic nepasuji. Konstatuji vědecky doložená fakta. Pokud je můžete vyvrátit, prosím, prostoru je zde dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24867
12.1.26 13:26
@LadaSva píše: Více

Neodpovídáš na celou otázku. Jaký medicínský nebo vědecký obor jsi vystudovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2296
12.1.26 13:28

Ale není mou povinností se zde odhalovat. Máte argumenty pro vyvrácení toho, co je v mých příspěvcích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24867
12.1.26 18:48
@LadaSva píše: Více

Já nic vyvracet nemusím. Ty něco tvrdíš a měla bys být schopna doložit, na jakém základě. Což je evidentně problém, tak s tím tady pořád neotravuj. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3005
13.1.26 02:42

No, studií si člověk dnes může vyhledat kolik chce, a právě to vzdělání mu umožní i poznat, co je relevantní a co ne. Bohužel vědci jsou tlačení do publikováni ostošest a to v některých případech na úkor kvality. Tuto informací se obvykle dozví i student 1. ročníku VŠ, kdyz se učí pracovat s odbornými zdroji. Není zdroj jako zdroj a občas i v prestižním časopise se vyskytne nějaký s prominutím blud.
A chtít tady v diskuzích, aby se někdo hrabal v tisících studií, aby ti mohl oponovat je tedy z mého pohledu nesmyslný požadavek. Požadavek na specifikaci tvého vzdělání je v tomto případě i z výše uvedených důvodů naopak relevantní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2296
14.1.26 05:24
@Amassakoul píše: Více

Naprosto relevantní je pouze vyvrátit tvrzení. nejde o to hrabat se v tisících studií a odborných článků, stačí sledovat nejnovější vědecké poznatky, tedy pojďme diskutovat o obsahu. Jiné dikuse jsou pro mě nerelevantní a již na ně nebudu reagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2296
15.1.26 05:23

Moje tvrzení je podloženo mimo jiné uvedenými studiemi a vlastními zkušenostmi. Vaše reakce jsou pouze útočné bez věcného obsahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí