Nadýmání a prdíky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
140
24.11.11 21:54

Já jsem se mohla stavět na hlavu a kluk stejně břichaboly měl :roll:
Vyzkoušeli jsme taky všelijaký kapky, odvary z fenyklu, anýzu nebo kmínu (pro něj) (i já jsme pila např. fenykl. čaj takřka po litrech), upravila jsem můj jídelníček, cvičení, nahřívání a stejně nic nepomáhalo. Bylo střídavě oblačno bez ohledu na všechny moje snahy. Koliky mu vydržely o dost dýl jak do 3m :zed:
Tím Tě nechci děsit. Jak už někdo psal - když nevidíš výsledky po úpravě svého jídelníčku, tak jez normálně mimo těch extra nadýmavých (luštěniny, pohanka, čerstvé nebo dokonce teplé pečivo, moc kořeněné)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
24.11.11 22:01
Purelily píše:
a na bříško už můžeme? není to brzy v 1 měsíci? Já jsem to tedy už skoušela, ale strašně mi přitom zvedá hlavičku a neche si ji položit, tak ho raději už na bříško nedávám…

Určitě, to může od narození a že zvedá hlavu je jedině dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
24.11.11 22:03

Ahoj,u nás to bylo šílený asi do 2,5 m a pak se to výrazně lepsilo.to tě doufám potěší,že to nemusí trvat dlouho.nepomahalo taky nic,možná maličko kombinace baby calm a biogaia,ale tu rourku bych klidně dávala,taky jsem si říkala jen až bude nejhůře a teď zpětně bych dávala klidně častěji,tak přeji všem spokojena bříška a hodně prdiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.11.11 22:13

nám to bylo doporučováno po příchodu z porodnice … každý den nejméně 2×, zpevňují se tím svaly okolo páteře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
24.11.11 22:13
Alpaka píše:
Purelily píše:
a na bříško už můžeme? není to brzy v 1 měsíci? Já jsem to tedy už skoušela, ale strašně mi přitom zvedá hlavičku a neche si ji položit, tak ho raději už na bříško nedávám…
v měsíci je skoro až pozdě, já dávala hned od porodnice, zvědání hlavičky má právě trénovat.

aha, mě to totiž dětská zakázala…ach jo, někdy si přijdu, že naše mudr je fakt …! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
24.11.11 22:14

pro ty co také trápí prdíky, jsem našla tohle na netu:
 http://www.kojeni.net/databaze.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.11.11 22:16

to si nevybereš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
24.11.11 22:22
Purelily píše:
Alpaka píše:
Purelily píše:
v měsíci je skoro až pozdě, já dávala hned od porodnice, zvědání hlavičky má právě trénovat.
aha, mě to totiž dětská zakázala…ach jo, někdy si přijdu, že naše mudr je fakt …! :evil:

na bříšku nesmí spát. má se tam ale na chviličku opakovaně během dne dávat již od narození, pod dozorem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
24.11.11 22:32

Naše dr. taky rikala hned od začátku dávat třeba po přebalení na chvíli,aby trénoval svaliky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
24.11.11 22:54

Ahoj, nám pomohly až laktobacílky přímo dávat mimču, ale teď nevím od kdy se můžou dávat :nevim: Malá kadila pár dní teda zeleně, ale pak už byla OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
24.11.11 23:05

Ahoj, jak se tu píše, každému miminku zabírá něco jiného, některému nic.
Nám zabraly nejvíc probiotické kapky (máte je teprve první den, tak můžeš doufat, že pomohou i vám. Miminkám několika mých kamarádek pomohly taky) a nosit na tygříka. Z mé stravy asi nejvíc nadýmala paprika, co jsem tak odpozorovala. Když bylo opravdu nejhůř, tak zbývala už jen rektální trubička (museli jsme ji použít asi 3×).
No a pak hold vydržet do těch cca 3 měsíců.
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
24.11.11 23:20

U malé nezabralo nic a prdíky ji dokážou vzbudit s řevem ještě dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
25.11.11 06:33

Já dětem dávala pouze na bříško nahřátý polštářek z třešňových pecek a opravdu pomáhal, a taky lepší než do nich něco cpát…Mají ho v DM drogerii, aspoň před 2 roky ho ještě měli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
26.11.11 09:52

Ahoj možná se budete smát ,ale napíšu vám naše opatření proti prdíkům :-)
Občas fénujeme chvilku břicho,masírujeme bříško a k tomu používáme mast Pupík,jsme na UM takže do každé lahvičky s mlékem kapeme 15 kapek Sab simlplex,hodně cvičíme s nožičkama,dáváme probiotika-Lactobacílci baby,občas podávám fenykl čajíček-ale ten moc nechce,a pije Nutrilon comfort-na problémy s bříškem.A chcete něco slyšet?Prdíky máme dá se říct stále,někdy méně jindy více.Mám dojem že si tím musí projít každé miminko a příznaky lze jen zmírnit nikoliv vymítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí