Jak spí vaše 2měsíční mimi??

6224
23.11.11 22:40

Jak spí vaše 2 měsíční mimi??

Zajímalo by mě jak ste na tom vy s mimčem :) Moje princezna opravdu málo spí..Přes den doma usne max na půl hodky a jinak v kočárku venku to jde,ale taky to není pravidlem..Večer by člověk řekl,že usne hned,ale ono nic..Usíná dlouho,ale zas naštěstí v noci většinou spí líp :) :) Má to od narození,prostě méně spí..Všude psali jak novorozeně jen jí,spí,kaká a čůrá :mrgreen: tak tomu jsem se vysmála :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
23.11.11 22:50

Druhý syn to též zkoušel, že jako bude nespavec, jsem mu to zatrhla :jazyk: Zavinula, pustila lux a chrněl na přání :lol: Ještě před pár týdny spával zhruba do 11 večer při luxu, přišla jsem, vypla lux, okamžitě byl vzhůru, nakojila a spalo se dál. Teď zase zavinujeme, už neluxujem. Protože když má spát, tak mu strčím dudlíka, okamžitě si ho popadne, vyrve z pusy a začne si ho prohlížet či zkoušet zase strčit do pusy. Když je zavinutý, tak strčím dudlík, ruce použít nemůže, tak položí hlavu na stranu a spí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
23.11.11 22:53

Přes den spal jedině v kočáru - takže dvě hodiny dopoledne a dvě odpoledne jsem běhala venku…a v noci spal celou noc…tak cca od 21 do 7.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
23.11.11 23:18

V kočárku spí klidně i 4 hodiny, doma usne kdykoliv během dne na 3h, pak je zas 3 vzhuru a tak :mrgreen:
V noci od 8 do pul 6, nají se a hned se mnou spí třeba až do 9 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
23.11.11 23:32

No nevim jak zareagujou sousedi na uspávání luxem v noci :) :mrgreen: ..a to zavinování myslíš to z nemocnice jak sou ty ruce u těla nebo jen v zavinovačce???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
23.11.11 23:34

Janina:to máš super :)taková jsem byla já jako mimčo,mamka si to nemohla vynachválit prej :) :) tak sem si to tak taky malovala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.11.11 08:56

Nevěř tomu, co se kde píše. :mrgreen:

Příspěvek upraven 26.04.16 v 12:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.11.11 09:34
monicskaa píše:
No nevim jak zareagujou sousedi na uspávání luxem v noci :) :mrgreen: ..a to zavinování myslíš to z nemocnice jak sou ty ruce u těla nebo jen v zavinovačce???

No syn ve vedlejším pokoji si nestěžoval, není to tam skoro slyšet, když jsou zavřené všechny dveře :nevim: Jako je fakt, že máme jeden z nejtišších luxů na trhu, minulý lux řval jak kráva. Takže tenhle má něco pod 70 decibelů.
A zavinování ručičky u těla, pevně utáhnout na vánočku, když to člověk zkouší poprvé, tak by to dítě mělo být trochu grogy. Ale je fakt, že to bylo hlavně u maličkatýho miminka, a pak zase až teď. A bez dudlíka by to u nás asi nefungovalo :think:

Příspěvek upraven 24.11.11 v 09:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
24.11.11 09:34

Náš malej spinká poslední dva dny v noci od 9 do 4 ráno. Přes den moc nespí, to je pravda, jen podřimuje, ale je hodný. Už asi týden ho mumifikuji do deky (zavinuji) a je spokojený. Nehází ručičkama a dudá dudlíček (a někdy taky ne). Musí být pořád čistě přebalený, jinak je nervózní. Takže radím mumifikovat.

• Citovat
  • Upravit
1865
24.11.11 09:41

Synátor je taky od narození nespavec, prej že mimča spí 16-18 hodin denně, to bych chtěla vidět. Ve dvou měsících spal přes den akorát v kočáru, max dvě hodiny a pak si dal 2× cca deset minut u prsa. Zbytek dne vyžaduje neustálou pozornost a nové podněty. V noci ale taky moc nespí, usíná tak kolem jedné :zed: a probouzí se kolem šesté, hoďku blbákuje a pak ještě na dvě hodiny usne. Když mi za celý den naspí tak 8-9 hodin, jsem ráda. Pořád doufám, že se to zlepší, ale zatím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.11.11 11:37

jako bys psala o naší malé.....taky jsem četla, že novorozenec naspí 16-20 h denně, od 1 měsíce 14-16 h denně nebo tak nějak. Naše téměř dvouměsíční spala tak nějak víc snad jen prvních 14 dní. Ted spí přes den jen v kočáře, nejlépe jedoucím a to kolikrát vidím, že mě po očku sleduje :-). Když přes den zaspí tak na hodku je to zázrak (to usne na mě a musím ji opatrně přenést na bříško, aby se jí moc nezměnila pozice, jak ji dám na záda, je za 30 s vzhůru). Večer usíná po těžkém boji kolem 22 h, pak kolem 2 prso, zas trvá než usne a mezi 5,30 a 7,00 je zas vyspaná a stane se, že ještě usne, ale málokdy. Celý den jen zíve, ale oči má jak baterky a spát nechce, potvora malá. Jinak je naprosto pohodové, hodné mimnko. Tak nevím jestli jí to nechybí či co. Večer zavinujeme, ale efekt nic moc, jen nerozhazuje ručky, ale neusíná rychlehi, bohužel.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
24.11.11 11:38

tak dneska to bylo v pohodě :) :) usnula asu v půl 12,pak jen 7 na jídlo a pak až do 11 :) takže dneska si nestěuji :) takhle dlouho sem nespala už ani nepamatuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
24.11.11 11:46

moje malá se asi naspala na začátku,když jí drželi v umělim spánku,tak ted spát nebude:)ty první dny doma byly fakt úmorné,ale to má asi každá novopečená maminka :D malá taky potřebuje pořád pozornost,zamilovala si plyšáka a snim musí bejt pořád,aspon doma :) spojim jí křesla,aby nespadla a přivážu na lustr a musim s nim houpat :mrgreen: ale takhle ted docela vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81482
24.11.11 14:53

Dcera taky nějaký čas přes den moc nespala. Pomohlo zavinování. Na fest, ruce k tělu. Okolo 2,5m to přestala vyžadovat, spala dobře i na volno. Teď si začala šmrdlat rukama na obličeji a vyrážet udlíka, tak te=´d pár dní zase motám na housku a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí