Nafouklý břicho asi nemoc
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vše co potřebujete vědět o těhotenství. Užitečné tipy a rady eMimina
Jak se vyvíjí miminko týden po týdnu?
Jak zjistit termín porodu? Kalkulačka eMimina vám to spočítá
Reakce:
Jestli něco, tak máš poruchu příjmu potravy, nebo minimálně dost velký problém se sebepřijetím a přijetím vlastního těla - ty už tady o tom úplně normálním břichu píšeš po několikáté. Máš skoliozu, že?
Problém je v tvé hlavě a psychice.
Začni se učit mít ráda sebe samu, oceňovat svoje vlastní tělo - a ne se snažit mít zcela nepřirozené svalstvo - to aby holkám, natož dospívajícím, - byly vidět břišní svaly pod kůží stojí nesmírně mnoho úsilí, hladu a ničení zdraví.
Pořiď si tuhle knihu a trénuj vztah k sobě samotné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jinak těhotenství poznáš tak, že se ti nedostaví menstruace (což ovšem může být i z toho že blbě jíš, moc cvičíš a jsi úzkostná) a poté si uděláš těhotenský test a vyjde ti pozitivně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den prosím o radu pomocí fotek.. je toto břicho nafouklé nebo ne? Nevím jak to poznat těhotná snad nejsem měla jsem sex před 3 týdny chráněný sex..a taky mám problém že se mi břicho nedokáže vyvarovat a to cvičím 4 měsícesnad to není nějaká nemoc
Prvorodičkám břicho tak rychle „nepuchne“. Zkus najít dobrého výživového poradce, který zkontroluje, co jíš. A ty cviky bych pořešila taky s odborníkem. Je možné, že děláš něco špatně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak i kdyby si měla sex před 3t, tak těhotenství podle břicha
nepoznáš. Něco si o tom nastuduj. Třeba jak probíhá cyklus u ženy, jak
je dlouhý, jaké má fáze atd. a co s týče břicha. Z druhé fotky
nepoznám vůbec nic a z první? Normální břicho. Nic zvláštního
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den prosím o radu pomocí fotek.. je toto břicho nafouklé nebo ne? Nevím jak to poznat těhotná snad nejsem měla jsem sex před 3 týdny chráněný sex..a taky mám problém že se mi břicho nedokáže vyvarovat a to cvičím 4 měsícesnad to není nějaká nemoc
Je to nemoc, ale tveho mozku
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@lachtanice86 píše:
A ta druha fotka, tam má být vidět co?
Nafouklý, nemocný břicho, tos nepoznala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Únava a rozhozeny režim po nemoci
- Malý pes se odrazil packou o břicho v 21 těhotenství
- Syn má sedmou nemoc a já jsem 5tt
- Náhlá bolest břicha u dítěte
- Sedmá nemoc v 10tt
- 20tt ostrá bolest při pohybu na levé straně břicha
- Gravesova-Basedowova nemoc - úspěšné vyléčení
- Dostali jste od dětí 7. nemoc?
Dobrý den prosím o radu pomocí fotek.. je toto břicho nafouklé nebo ne? Nevím jak to poznat těhotná snad nejsem měla jsem sex před 3 týdny chráněný sex..a taky mám problém že se mi břicho nedokáže vyvarovat a to cvičím 4 měsíce
snad to není nějaká nemoc