Nahaté mimčo u vody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36728
1.7.25 13:39
@Kfětoslava píše: Více

Vidličky a nože? Ne, dnes jsem ještě nepil, ale včera jsem měl 1 pivo! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.7.25 13:42
@Anonymní píše: Více

Já si myslím, že jsi úplně normální s názorem, který tu prezentuješ. Takový ten docela obyčejný názor. Jedni radí tak a druzí zase onak. Tak jako ve všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
1.7.25 14:15

Já nevím, ale dospělý, který není na nuda pláži, tak se taky nikde nepohybuje nahý a u dítěte to nevadí a proč? To dítě nemá právo, aby nikdo neočumoval jeho intimní partie?
Na nahotě nevidím nic zdravého, sedat někde holou zadnicí na zem a nechat tak dítě, které si může někde něco strčit nebo pohybem zanést? To ne, každý ať si dělá co chce, ale já bych to neudělala. A nechápu, co je za problém dát dítěti plenkové koupací kalhotky a pak je pod osuškou převléct a dát suché? A většímu dát plavky? Nebo tričko s UV ochranou ke spodnímu dílu plavek? O různých nemravech a úchylech nemluvím. U nás na venkovním bazénu někoho čapli, jak si fotil nahé děti, že od té doby tam nahé děti být nesmějí a já to považuju za správné. A taky se musel bazén čistit,, protože se tam dítě vykadilo, já vím, že někde u řeky nebo rybníka je to asi jedno, ale mně by asi vadilo, kdyby vedle mne plavalo to…exkrement.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
1.7.25 14:30

Nečtu celou diskuzi.
Zakladatelko, prezentujes tu nahotu dítěte u vody jako svůj názor, ale jsi anonym. No takže za mě váha tvého názoru je dost nízká, když si to prezentujes jako anonymní.
Jinak další věc, když chodíš s ročním dítětem na přírodní koupaliště, tak doufám že místo nahoty spíše řešíš kvalitu vody. Jelikož kvalita přírodních koupališt teď nevyšla zas tak v pozitivních číslech.
Jinak je na každém rodiči, zda si své dítě oblékne do plavek a nebo ne.
Za mě dítě na veřejném místě do plavek patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
1.7.25 18:39

Premyslim, jak to bylo se synem pred 13-10 lety :lol:
Na zahrade, v domacim bazénu, se deti cachtaly normalne na naháče urcite, i pri pritomnosti jiných lidí. Kolikrat jsme treba do vody dali plenkove plavky, kvůli zaspineni vody, ale kdyz vylezly, tak šla dolů, aby ditko nenastydlo.
Podobne asi i u koupališť.
Plenka do vody byla přednostně proti znečištění, nez ze bych se bala, ze syna nekdo „vykouká“ :nevim:
me osobně to cca do peti let prijde přirozené, pak uz bych zvazovala, pripadne se ditete ptala, jestli plavky chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24918
1.7.25 18:50
@stinga píše: Více

tohle tu kdysi bylo, holčičky a horní díl.. fakt jsem to nejméně do 4 let nedávala, spodek ano
vršek mi přišel zbytečný a nepraktický..

u mimina do roku mi plavky přijdou zbytečné, když má koupací plínu.. a u rybníka za křovím klidně nic

Problém jsou sítě a mobily, takže jsem dávala bacha s kým a kde jsem, ale zrovna u holek ten vrchní díl byl, až si samy řekly-zmínily se, bylo to asi v 4-5 -letech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
1.7.25 19:27

Jsi úchylův sen. Blahopřeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
1.7.25 19:30
@amalka3455 píše: Více

Děti nemohou za své tupé rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
1.7.25 19:33

Nevzbuzuje rozpaky.. Možná tak tvoje..
Kdo děti chrání, ten má jasno. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
1.7.25 19:34
@Lucy75 píše: Více

tak dcera horní díl sama nevyžaduje ani teď, v 8 a půl letech, já jí ho teda dávám od loňska, ale když jsme třeba u sousedů v bazéně, tak má pouze spodní díl - kdyby chtěla, samozřejmě jí vršek dám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.25 20:07

@stinga a já od necelých 2 let dávám plavky vcelku a vršek od necelých 3 let…hlavně u moře…

• Citovat
  • Upravit
6687
1.7.25 20:07

Mně jsou teda pocítky a rozpaky okolí jedno, ale dbám na nějakou důstojnost toho děcka a proto ho nikde nahatého, prostě nenechám. Ani u příbuzných, prostě mi to vadí kvůli tomu děcku. Plavky na dovolenou pro něj mám čtvery. Není problém převléci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.25 20:12

Anonymní píše: Hele já se opravdu divím, jak tohle téma způsobuje rozpaky. Nejsem žádný úchyl jen máma z vesnice, která bere život jak je. Uvažuju hlavně selským rozumem. A hlavně empaticky trošku vcítěně do dítěte… úchylů přece může být všude plno, stejně tak nějakých vrahů, někdo vás může zajet, spadnout na vás něco z výšky, atd atd … Méně

Děvče, to by ses divila. Příbuzný je u policie a bohužel největší predátoři jsou v rodinách. Samozřejmě, že může říct téměř nic. Ale řek, že jich dost a společnost by to do nich neřekla. :roll:

• Citovat
  • Upravit
77042
1.7.25 20:12

tak plavky vcelku dcera nosí do bazénu vevnitř na školní plavání, vršek nepovažujeme za důležitý, jelikož zatím nemá ani náznak prsou,
ale mezi lidi ten vršek dávám v podstatě kvůli těm lidem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.7.25 22:05
@Dani65 píše: Více

Už jsi nějaké to ho.vno viděl plavat :mavam: vedle tebe? Já ještě ne a to jsem projel hodně rybníků i mimo ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí