Náhlá bolest zad

2249
27.11.22 20:37

Náhlá bolest zad

Zdravím, šli jsme se dnes odpoledne podívat na rozsvícení stromu a mě tam chytla hrozná bolest zad. Přišlo to bez zjevné příčiny, nijak jsem se blbě nehnula. Bolí to na levé straně, trochu níž, než je lopatka cca. Začalo to celkem zostra, musela jsem se předklonit, ale ten předklon mi nijak neulevil, prostě bylo to takový to, že se člověk kroutí bolestí. Žádnou horší bolest kromě porodních křečí jsem nezažila. Tohle je takový podobný tím, že to taky jde v intervalech, ale nepravidelných (cca minuta až deset) a zpravidla s nádechem, respektive když mě to chytne, tak se nemůžu bolestí ani nadechnout. Dolezla jsem domů a nějak se složila do postele, což nevím, jestli nebyla blbost, protože teď se nemůžu hnout vůbec a za chvíli budu asi muset na záchod :? Vzala jsem si jeden Mydocalm, ale už je to hodina a necítím žádné zlepšení. Když ležím a ani o mm se nehnu, tak mi ta bolest nepřichází tak často, ale jakmile se pokusím hnout, tak mě to okamžitě chytne. Nevíte někdo, co by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65302
27.11.22 20:38
@Martinik píše:
Zdravím, šli jsme se dnes odpoledne podívat na rozsvícení stromu a mě tam chytla hrozná bolest zad. Přišlo to bez zjevné příčiny, nijak jsem se blbě nehnula. Bolí to na levé straně, trochu níž, než je lopatka cca. Začalo to celkem zostra, musela jsem se předklonit, ale ten předklon mi nijak neulevil, prostě bylo to takový to, že se člověk kroutí bolestí. Žádnou horší bolest kromě porodních křečí jsem nezažila. Tohle je takový podobný tím, že to taky jde v intervalech, ale nepravidelných (cca minuta až deset) a zpravidla s nádechem, respektive když mě to chytne, tak se nemůžu bolestí ani nadechnout. Dolezla jsem domů a nějak se složila do postele, což nevím, jestli nebyla blbost, protože teď se nemůžu hnout vůbec a za chvíli budu asi muset na záchod :? Vzala jsem si jeden Mydocalm, ale už je to hodina a necítím žádné zlepšení. Když ležím a ani o mm se nehnu, tak mi ta bolest nepřichází tak často, ale jakmile se pokusím hnout, tak mě to okamžitě chytne. Nevíte někdo, co by to mohlo být?

skřípnutý nerv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7966
27.11.22 21:19

No jestli Tě to bolí tak moc jak píšeš, tak se klidně nech vyšetřit na pohotovosti. Do břicha to nejde? Potíže s močením nemáš? Klidně by takhle mohla vypadat i ledvinná kolika. Nemáš doma nějaký Algifen nebo Novalgin? Ten bych zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
27.11.22 22:52

Může to být přenesená bolest, klidně ne od zad…srdce, plíce, žlučník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
28.11.22 12:06

Taky bych zašla na chíru, přesně, přenesená bolest, nějaká kolika, jak píše @pannda
záda jsou to, co zbyde
vazba na nádech ale ukazuje na záda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí