Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Noo, myslím třeba vyjít nahá ze sprchy, apod.
Nebo doma chodit nahá, spát nahá nebo jen v kalhotkách apod. Protože nedávno jsem nad tím přemýšlela (asi mi z tý mateřský hrabe)
a je to vlastně mazec, že toho člověka znáte, žijete s ním, chodíte doma nazí..sexujete, a až se rozejdete, na ulici se míjíte jako cizí lidé… je to přitom tak smutné..
Ze sprchy chodím nahá, spím taky nahá, doma tkay občas chodím nahá, jenom si musím dát bacha v blízkosti oken, jsme v prvním patře, tak aby kolemjdoucí důchodce třeba nekleplo
…a doufám, že míjení jako cizí lidé s chotěm svým drahým nikdy řešit nebudu muset ![]()
Ahoj, teď tu zrovna taková diskuze probíhá
https://www.emimino.cz/…rankovani/6/?…
Sice to není náš případ, ale věřím, že ne všichni chodí před sebou nazí. Někdo se stydí svléknout dokonce i při sexu, takže akce probíhá buď v tričku, nebo za úplné tmy.
Dokonce jsem se tady někde na emiminu dočetla, že některé páry před vstupem do koupelny, kde se nachází jejich polovička, dokonce zaklepají a zeptají se, zda můžou vstoupit ![]()
Mě to přijde úsměvné, máme to totiž jinak.
Chodíme před sebou nazí, když se třeba zrovna převlíkáme a něco potřebujeme ve vedlejší místnosti, nebo když nám je horko. Když někde jsme a zapomeneme si pyžamo, tak nazí i spíme.
Jak se říká, vztah je vážný, když dva před sebou už i prdí ![]()
My teda děti nemáme, ale mě nahou vídá jenom manžel a před dětma se určitě nahá taky nebudu ukazovat…
@Kallistó píše:
Sice to není náš případ, ale věřím, že ne všichni chodí před sebou nazí. Někdo se stydí svléknout dokonce i při sexu, takže akce probíhá buď v tričku, nebo za úplné tmy.
Dokonce jsem se tady někde na emiminu dočetla, že některé páry před vstupem do koupelny, kde se nachází jejich polovička, dokonce zaklepají a zeptají se, zda můžou vstoupit
Mě to přijde úsměvné, máme to totiž jinak.
Chodíme před sebou nazí, když se třeba zrovna převlíkáme a něco potřebujeme ve vedlejší místnosti, nebo když nám je horko. Když někde jsme a zapomeneme si pyžamo, tak nazí i spíme.
Jak se říká, vztah je vážný, když dva před sebou už i prdí
Já mám kamaráda a ten se miluje jen po tme a nikdy se se ženou ani nekoupal…
@janibubi a svěřil se ti i proč? Se ptám, ptz pro mě je to nepochopitelné ![]()
@Kallistó píše:
@janibubi a svěřil se ti i proč? Se ptám, ptz pro mě je to nepochopitelné
Ríkal, že dlouhý leta zily s rocicema stydel se pred nima a pak se uz stydel i pred zenou a ted na stary kolena uz to neresi prijde mu to normalni
Pro me je to teda taky divný a nepochopitelný.
Já chodím doma nahá docela běžně nebo ve spodním prádle, manžel teda vždy před dětmi v trenkách, máme 2 dcery a starší už je 7 ![]()
ale protože se s holkama běžně koupu, převlíáme se společně atd, tak nám nahota nevadí. Mít syna bylo by to asi jiný a podobně jako muž před dcerou, chodila bych aspoň v tom spodním prádle
Jo a v létě trpím, když jsou tu návštěvy a musím být soma oblečená
nebo když tu někdo spí a musím si brát na noc pyžamo (musím v noci obvykle 1× čůrat). V oblečení se mi blbě usíná a potím se
anonymní proto, že ne každý musí vědět, co dělám v soukromí ![]()
S.
Já jsem taky chtěla společnou vanu, ale bylo mi řečeno, že jsem se zbláznila
že se tam nevejdeme
můj chlap je jaksi…kulturistický…
186/110 ![]()
Takže nic
Děkuju moc za názory..
taky doufám, že jsem poslední kdo ho vídá denně nahého.. ![]()
Jako jestli se stydíme před přítelem/mužem/milencem?