Nahota

Napsat příspěvek
Velikost písma:
janibubi
8.8.12 20:38
@Anonymní píše: :pankac: :pankac: :pankac: svatá pravda :)

he he

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.12 20:39
@jullls píše:
Supr :P

já vím, vypadá to blbě jako důvod pro anonymní odpověď, ale nechala jsem zakliknutý anonym v návaznosti na svůj předchozí komentář - být tu pod svým nickem, hned by si to mohl každý spojit
 S.

• Citovat
  • Upravit
1937
8.8.12 20:44

@janibubi tak před rodičema jsem se taky styděla. Ale když s někým žiju intimně, tak stejně ví, jak vypadám, ne?

@jullls to chce větší vanu, u nás to funguje. Akorát přítel váží cca o 20 kg méně, tak to bude asi taky hodně znát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
8.8.12 20:46

@verububu no vidíš, proto jsem to psala. Každý to má prostě jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
8.8.12 20:49

Větší už snad nejde :D Nevím no.. s koupáním se asi budu muset rozloučit.. když o tom vždy přemýšlím…nebo spíš si na to nějak tak vzpomenu, že ho mám doma „jen pro sebe“, jen pro svoje oči…bože to je pocit… :kytka: :P asi jsem nějaká divná… :lol:

• Citovat
  • Upravit
janibubi
8.8.12 20:50
@jullls píše:
Větší už snad nejde :D Nevím no.. s koupáním se asi budu muset rozloučit.. když o tom vždy přemýšlím…nebo spíš si na to nějak tak vzpomenu, že ho mám doma „jen pro sebe“, jen pro svoje oči…bože to je pocit… :kytka: :P asi jsem nějaká divná… :lol:

Proc by si byla divna?

• Citovat
  • Upravit
11733
8.8.12 20:51

Tak my se spolu koupeme, chodíme nazí normálně po domu nebo ve spodním prádle, když sedíme na zachodě, tak si spolu povídáme, nezavíráme si dveře. Když jsem bydlela doma, taky jsme to neřešili, dveře na záchod a do koupelny jsme neměli a nevadilo nám to, normálně jsme chodili do koupelny, když byl někdo na WC nebo ve vaně, horší to pak s těmi dveřmi bylo pro návštěvu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
8.8.12 20:51
@kotaska91 píše:
Tak my se spolu koupeme, chodíme nazí normálně po domu nebo ve spodním prádle, když sedíme na zachodě, tak si spolu povídáme, nezavíráme si dveře. Když jsem bydlela doma, taky jsme to neřešili, dveře na záchod a do koupelny jsme neměli a nevadilo nám to, normálně jsme chodili do koupelny, když byl někdo na WC nebo ve vaně, horší to pak s těmi dveřmi bylo pro návštěvu :mrgreen:
:D :D
  • Citovat
  • Upravit
jullls
8.8.12 20:52
@janibubi píše:
Proc by si byla divna?

Nevím… miluju zabořit hlavu do jeho chlupů na hrudi :D je to jak do mechu v lese :D

• Citovat
  • Upravit
janibubi
8.8.12 20:54
@jullls píše:
Nevím… miluju zabořit hlavu do jeho chlupů na hrudi :D je to jak do mechu v lese :D

Me to pripada normální…

• Citovat
  • Upravit
1937
8.8.12 20:55

@jullls nejsi, já jsem na toho svýho taky pyšná. V té vaně je sice narvaný, ty jeho široký nabušený ramena se tam pomalu ani nevejdou, ale mačká se tam se mnou chudák, vždyť proč by to pro mě jednou za čas neudělal :jazyk:
A dost už, aby to nevypadalo, že se tady vycholubáme :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
8.8.12 20:59

Taky jsme ve vaně jak dvě sardinky, ale je to super tam být spolu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
8.8.12 21:09
@kotaska91 píše:
Taky jsme ve vaně jak dvě sardinky, ale je to super tam být spolu :D
:potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
13119
8.8.12 21:13

Stačí zalistovat - právě tu probíhá podobná diskuze
 https://www.emimino.cz/…nazi-118126/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.8.12 21:26
@jullls píše:
Noo, myslím třeba vyjít nahá ze sprchy, apod. :) Nebo doma chodit nahá, spát nahá nebo jen v kalhotkách apod. Protože nedávno jsem nad tím přemýšlela (asi mi z tý mateřský hrabe) :D a je to vlastně mazec, že toho člověka znáte, žijete s ním, chodíte doma nazí..sexujete, a až se rozejdete, na ulici se míjíte jako cizí lidé… je to přitom tak smutné..

tak jestli se svojím chlapem nahá spíš- sexuješ, tak proč né nahá aj spát a chodit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí