Nahota před puberťáky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12408
7.6.26 10:12
@jege píše: Více

Za mě jedině chlap (Plosky, ty máš zatím nejhezčí klacíček, co jsem dnes viděl!), v 5 letech mi chlap prohmátaval kuličky, bylo to dost bolestivý. V 16 mi dělali v Košumberku kokinu a já musel úplně do naha před čtyřma protetikama, navíc v poloze na čtyřech, kdy ti od oblasti pod koleny, přes zadek až po celý záda balí do fáčů napuštěných vlažnou sádrou, pak to na tobě nechaj 10 minut zatvrdnout a pak to jde i s chlupama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.26 10:38

Jak jsem psala v předchozí diskuzi, tak jsem syna už taky pár let neviděla nahého, stydí se a převléká se v koupelně nebo v jiné místnosti. Já se před ním taky úplně nepřevlíkám, aspoň se otočím nebo zakryju ručníkem. Jediný, kdo doma přebíhá nahý je muž :mrgreen:

Jinak samozřejmě bez trička ho vidím, jen ne úplně nahého. Já se taky před nikým nevysvlíkám, vadí mi to třeba i v bazénu ve sprchách. Naopak mi to nevadí v ložnici, když k nám může být vidět z okolních domů, to zas neřeším.

• Citovat
  • Upravit
40362
7.6.26 11:23
@Anonymní píše: Více
Úplně stejně to máme doma, já klidně pobíhám nahatý před manželkou i synem, manželka se nahá doma nepromenáduje, syn jak kdy, v koupelně se třeba zamkne, ale pak na WC klidně čůrá s nahým zadkem a nezakrytými dvěřmi, a to i v přítomnosti pomocnice, za což mu hubuji, že byť je u nás několik let, tak je to přece cizí ženská. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12863
7.6.26 13:55
@blabla01 píše: Více

Tohle ma kazdy jinak..ja rodice nahe snad v zivote nevidela a na sveho syna v puberte take ne..za me ne..byla jsem s tatkou na kontrole kyly triselne a ani nahodou nechtel abych s nim byla v ordinaci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.26 18:43

V detstvi jsme se nikdo pred nikym doma neprevlekal - teda rodice spolu samozrejme ano, ale ja/segra, nebo deti/rodice to se proste nestalo, ze bychom se vzajemne videli nazi.

Mame deti 12 a 6 let a nevadi nam, kdyz nam vlezou do koupelny pri sprchovani nebo v loznici pri prevlekani. Schvalne se nazi neproducirujeme, ale ze bych se letela schovat pod perinu nebo za dvere kdyz mi tam vlezou, to taky ne. Ani detem to zatim nevadi, kdyz vidi nas nebo my je (teda hlavne starsi, mladsimu samozrejme jeste ne).

• Citovat
  • Upravit
39933
7.6.26 18:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ephemeral
7.6.26 19:18

Naštěstí jsem měla relativně normální rodiče a poprvé nahatého chlapa viděla u prvního sexu. O nic jsem nepřišla :lol:

• Citovat
  • Upravit
7832
7.6.26 21:14

Já se stydím před synem (18) i bez podprsenky. Chodívám tak doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
8.6.26 09:43

Nie ze by sme boli nudisti, ale bezne do/zo sprchy chodime nahy, mladej umyvame vlasy, hladame kliestov…

Prezliekame sa vonku (ked sme niekde na dlksie, sme mokry)…

Obcas chodime do sauny, na nuda plaz.

Vsecia su s s tym v pohode. Mlady asi pred rokom mal obdobie „ked sa mi niekto na neho pozrie tak sa mi zmensi“ a samozrejme si ho chcel zachovat co najvacsieho :-) ale trvalo to tak 2-3 mesiace potom bol zase normalny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.26 12:27
@Ephemeral píše: Více

A kdyz dite zahledne rodice ve vane nebo treba pri prevlekani na bazene, tak jsou rodice nenormalni? Tuhle jsem cetla na fb diskuzi jak lidi co se v bazene nesprchuji nazi, jsou nechutni. Jak jsem uz psala, schvalne doma nazi nechodime, ale kdyz nas dite zahledne, vedu z toho nedelame.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.6.26 12:38

My teda doma chodíme ze sprchy do ložnice obléct se jen tak, stejně jako děti. Jedno je mladší školní, druhé starší školní věk, když mají s něčím trápení, tak se nestydí ukázat, co se děje (řeší se tu třeba ekzém v intimních partiích u dětí). Obě ví, že doma a u doktorů se to ukázat může, jinde ne. Nevidím v tom problém.

• Citovat
  • Upravit
2262
8.6.26 15:36

Přijde mi to nenormální. Hlavně protože to žádnému puberťákovi nemůže být příjemné. Nepotřebujete puberťákům kontrolovat genitálie, potřebujete je mít jen tak vychované, aby vám sdělili, když budou mít problém a vy je mohli vzít k lékaři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44111
8.6.26 15:40
@andiedvorakova píše: Více

On tu někdo kontroluje puberťákům genitálie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
8.6.26 16:24

Mě přijde normální když z koupelny přejdu do ložnice nahá..v koupelně nemáme odkládací prostor takže se oblékám v ložnici zase jako šílet z toho ze mě syn uvidí nahou fakt nebudu.. a třeba synovi se v 10 letech přestala přetahovat předkožka takže jsme mazali nějakou mastičkou a samotného bez kontroly ho to dělat nenechám aby nemusel na operaci.. takže mi přijde normální že deti sem tam vidí rodiče nahé.. jednou se o tebe třeba budou starat a budou te muset i koupat!!! A utírat zadek!!! To nevim jak to přežiješ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41876
8.6.26 18:41
@andiedvorakova píše: Více

a jak ten puberták má vědět, že něco je problém? :think: aby to mohl říct? :think: a pokud bude mít puberták problém, např. psychického rázu, bude tam sebepoškozování, tak to rodičům sám od sebe taky nenahlásí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí