Nahota před puberťáky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41304
8.6.26 18:43
@Al35 píše: Více

a co teprve společné sprchování např. v bazínech s cizími lidmi?? :think: tady to zas někdo žene do extrémů, a to není nikdy dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77078
8.6.26 18:48
@Havlova píše: Více

já mám za to, že o tom je celá tahle diskuse, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42364
8.6.26 18:53
@stinga píše: Více

Opravdu? Kdo jiný než L. mluvil o tom, že se má lézt dětem do spodního prádla? Ty na dceři nepoznáš, jestli dospívá podobně jako vrstevníci, nebo je hodně dopředu/pozadu, aniž bys jí kontrolovala přirození?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77078
8.6.26 18:58

tak tady se mluví hlavně o varlatech, nevím syna nemám, ale když klukům doktorka „hrabe“ v trenkách, tak se to asi jinak než pohmatem nepozná - nebo? proč jinak by jim doktorka ta varlata ohmatávala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42364
8.6.26 19:03

Ale nikdo z rodičů je nekontroloval - jen se v té druhé diskuzi zdál zakladatelce 14 letý syn příliš dětský, srovnatelný s tím 10 letým. Prostě se asi nestydí a proběhnou doma třeba z koupelny nazí. Tak se dotázala, do kdy má přijít puberta, aby s ním zašla k lékaři. A L. z toho hned udělala aféru, přitom před 3 roky hlásala, jak nahota není žádné tabu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
8.6.26 20:06
@Al35 píše: Více

Tak ale 10 leté dítě není ještě puberťák. V tomhle věku dítě taky nemělo problém přejít nahé po bytě. Ale ve 14 už je to dost divný, stejně tak mi přijde divný, aby matka chodila nahá před takhle velkým synem. Kdyby nahý chodil otec před 14 letou dcerou, tak bys to brala taky tak v klidu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
8.6.26 20:25
@blabla01 píše: Více

Tak syn je skoro dospělý a taky přeběhnu z koupelny do ložnice naha a neřeším že je syn na chodbě …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77078
8.6.26 21:16

no to jsem také četla, ale také úplně nepobírám, když věk 14 let je nějaký milník, kdy má u kluků puberta začít, proč jsou preventivky ve 13 - což je brzy a v 15, což je pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15333
8.6.26 21:18

Nedramatizuj, nemusí se před sebou cíleně promenádovat nahý, ale kdyby dcera náhodou zahlédla svého otce při převlékání, tak z toho nedělá žádnou vědu. Už se nedivím, že některé ženské se stydí svlíkat i před manželem a sex jedině po tmě. Když vyrostly v rodině kde nahota je úplné tabu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42364
8.6.26 21:37

Protože jsou pro obě pohlaví stejné? A snad má dítě i rodiče, kteří mohou pediatra kontaktovat kdykoliv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
8.6.26 21:53

Ne, není. Diskuze je o tom, jestli má matka řešit vývoj potomka, pokud se u něj nevyskytují ve 14 letech znaky související s pubertou,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.26 21:54

Kdyz syn zahledne matku je to uplne totez, jako kdyz dcera zahledne otce. Oboji bych brala uplne stejne v klidu. A kdyz dite uvidi rodice nahe tak to stejne bude brat jako celek, nejspis nebude zkoumat matce prsa nebo otci genitalie, zaregistruje proste probehnuti nahe osoby no.

• Citovat
  • Upravit
3281
8.6.26 21:58

@Al35 Mám syny 18,5 a 20 a tedy nahá nepřebíhám já ani oni už tedy nějaký pátek.
Občas je vidím v trenkách, to ano ale nazí před sebou nechodíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
8.6.26 22:08
@Snopy123 píše: Více

Tak každý to má nastavené jinak hranice studu to je normální..něco jiného je rychle přeběhnout a něco jiného jít naha vařit kafe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3281
8.6.26 22:21

@Al35 Tak chodbu možná přeběhli, protože měli vlastní patro s koupelnou a to že tam půjdu byla šance asi tak 10%. Chodbu spodní koupelny, kde vidíme z obýváku a běžně se pohybujeme všichni by tedy nazí nepřebíhali ani omylem.
Tak asi záleží taky jaká je šance toho rodiče zahlédnout. Navíc tedy zahalit se do ručníku je otázka asi tak 5 vteřin.
A třeba manžela by ani ve snu nenapadlo lézt dospělé dceři do koupelny třeba. To mi přijde úplně mimo. Ale jak píšeš, nastavené to má každá rodina jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí