Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MartinL45 píše: Více
Ta urozenost me taky zajima
Co tim myslí?
@Alušáček píše: Více
Tím myslí slušné chování v rodině, kde kámen prcá cihlu, žádná modrá krev ![]()
@Klopotkova jednou jsme byli na bazéně, tak nás tchyně všechny nahnala do prostoru pro rodinu - nebylo, kde se schovat, tak jsem se aspoň otočila zadkem a zakryla osuškou, ale můj manžel a švagr, ti se tam vystavovali jako antické sochy. Nikdy víc bych se nenechala zas takto nahnat do společných prostor jako zvířecí dobytek. Ono navíc kdo to vymyslel - společné šatny na bazéně? Je tam jen takový zevnitř zavíratelný prostor, ale jinak prostě společné ![]()
@Klopotkova a čím je tchyně urozená? Vyloženě aristokratka?
Tak určitě ten imaginární královský rod bych chtěla teda vidět
![]()
@Helen001 píše: Více
Vůbec ničím, to si Klopotko vybájilo.
Aneb kamarádka Klopotko se vyjádřila o jejím muži, ze má galantní chování k ženám jak šlechtic a od té doby ho Klopotko nazývá Urozeným něco jako hrabě Teleke z Teleke
, tak tady je to holt Klopotko von Krupka ![]()
@Klopotkova píše: Více
Ale vase rodina JE nudisticka, vzdyt manzel obrazi nudaplaze s milenkou ![]()
@Helen001 píše: Více
Šatna pro rodinu…asi se nemyslelo tu širokou, že? ![]()
Pokud bych sla s tchyni do sauny/bazenu a virivky, tak je moznost, ze by te nahou proste videla.ale asi bych to brala, jako ostatni lidi, ktere tam potkam. preci zamerne na ne necumim a neprohlizim si jejich postavu. v saune jsi vetsinou v prosteradle. a ve sprse proste koukas na mydli a sprchu. nejak bych to nehrotila.
Tchyne ma lepsi postavu nez ja😀.podprsenku nenosi, takze by me jeji nahota neprekvapila 🤷♀️
@samadoma666 píše: Více
Naše rodina NENÍ nudistická, nechodíme před sebou nazí, nechodíme spolu do zařízení, kde bychom se mohli vidět nazí.
Já bych nechtěla, aby tchýně viděla moje přirození, které není úplně výstavní, nemám dokonalou, úhlednou broskev, která se stydí, moc tho neukáže, mám růži, ne úplně rozvitou, respektive moje přirození je poupě, které taky úplně vše neukáže v celé své kráse, ale něco prostě ano.
Tolik mužů moje ne zcela rozvitá růže uspokojila. Tolik žen bi i lesbiček jsem ní udělala radost.
@Klopotkova píše: Více
tvuj manzel chodi na nudaplaze, ty chodis do sauny. Doma jste se zrejme nikdy neodhalili a soulozite potme v dlouhych nocnich kosilich, ze? ![]()
Nevidím v tom problém. Paní má zřejmě s tchyní hezký vztah a to je dobře.
Ale urození to mají asi jinak no.