Nahota před tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LiduNe
26.11.24 08:05

Nevidím v tom problém. Paní má zřejmě s tchyní hezký vztah a to je dobře.
Ale urození to mají asi jinak no.

• Citovat
  • Upravit
15502
26.11.24 11:13
@MartinL45 píše: Více

Ta urozenost me taky zajima :D Co tim myslí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.11.24 11:37
@Alušáček píše: Více

Tím myslí slušné chování v rodině, kde kámen prcá cihlu, žádná modrá krev :P

• Citovat
  • Upravit
895
26.11.24 19:16

@Klopotkova jednou jsme byli na bazéně, tak nás tchyně všechny nahnala do prostoru pro rodinu - nebylo, kde se schovat, tak jsem se aspoň otočila zadkem a zakryla osuškou, ale můj manžel a švagr, ti se tam vystavovali jako antické sochy. Nikdy víc bych se nenechala zas takto nahnat do společných prostor jako zvířecí dobytek. Ono navíc kdo to vymyslel - společné šatny na bazéně? Je tam jen takový zevnitř zavíratelný prostor, ale jinak prostě společné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
26.11.24 19:17

@Klopotkova a čím je tchyně urozená? Vyloženě aristokratka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
26.11.24 19:33
@Helen001 píše: Více

Pochází z královského rodu.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
26.11.24 20:31

Tak určitě ten imaginární královský rod bych chtěla teda vidět :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
26.11.24 20:37

Vůbec ničím, to si Klopotko vybájilo.

Aneb kamarádka Klopotko se vyjádřila o jejím muži, ze má galantní chování k ženám jak šlechtic a od té doby ho Klopotko nazývá Urozeným něco jako hrabě Teleke z Teleke :mrgreen:, tak tady je to holt Klopotko von Krupka :P

• Citovat
  • Upravit
10224
26.11.24 21:51
:D :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
27.11.24 10:50
@Klopotkova píše: Více

Ale vase rodina JE nudisticka, vzdyt manzel obrazi nudaplaze s milenkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21672
27.11.24 14:22

Šatna pro rodinu…asi se nemyslelo tu širokou, že?  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2421
27.11.24 15:45

Pokud bych sla s tchyni do sauny/bazenu a virivky, tak je moznost, ze by te nahou proste videla.ale asi bych to brala, jako ostatni lidi, ktere tam potkam. preci zamerne na ne necumim a neprohlizim si jejich postavu. v saune jsi vetsinou v prosteradle. a ve sprse proste koukas na mydli a sprchu. nejak bych to nehrotila.
Tchyne ma lepsi postavu nez ja😀.podprsenku nenosi, takze by me jeji nahota neprekvapila 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
27.11.24 16:52
@samadoma666 píše: Více

Naše rodina NENÍ nudistická, nechodíme před sebou nazí, nechodíme spolu do zařízení, kde bychom se mohli vidět nazí.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
27.11.24 16:57

Já bych nechtěla, aby tchýně viděla moje přirození, které není úplně výstavní, nemám dokonalou, úhlednou broskev, která se stydí, moc tho neukáže, mám růži, ne úplně rozvitou, respektive moje přirození je poupě, které taky úplně vše neukáže v celé své kráse, ale něco prostě ano.
Tolik mužů moje ne zcela rozvitá růže uspokojila. Tolik žen bi i lesbiček jsem ní udělala radost.

• Citovat
  • Upravit
852
27.11.24 17:04
@Klopotkova píše: Více

tvuj manzel chodi na nudaplaze, ty chodis do sauny. Doma jste se zrejme nikdy neodhalili a soulozite potme v dlouhych nocnich kosilich, ze? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová