Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova
chodím ráda do určitých (jemnějších) druhů saun jako dáma v letech s větším pozadím i popředím a stehny, prostě si na to nejnutnější nechám prostěradlo a jsme všichni v cajku
okolí, i já…
tchyni bych nahou asi dala v klidu, horší by byli tcháni
to bych zřejmě nedala ![]()
s babama tam obecně problém nemám, v ženské sauně jsem nahá obvykle celkem klidně..
Příspěvek upraven 25.11.24 v 20:15
NE…momentálně mě ani nezdraví…takže nevím jak by taková akce probíhala…potichu
.
Kdyby to bylo jinak…taky NE…zaprvé jsem introvert…nevyhledávám akce…kde je víc lidí než já sama…a takhle blízko bych si tchýni nikdy k tělu pustit nechtěla.
Cizí lidi…koncert…hospoda…mi nevadí…ale nesmí si semnou chtít vykládat
.
Nešla bych nahá ani s vlastní matkou.
Já tam teda moc nechodím, tak možná neznám úplně pravidla správného saunování, ale když už tam jdu tak mám prostěradlo kolem sebe, nikdy jsem nepochopila k čemu se tam někdo před ostatníma vyvali komplet nahej. ![]()
@Netopýr1 Idealne bys mela byt naha, aby se kuze mohla v pohode potit a to prosteradlo bys mela mit pod sebou a lezet, aby se telo zahrivalo rovnomerne. Mne osobne je teda prosteradlo na tele v saune neprijemne, mnohem pohodlnejsi je pro me byt naha. Ostatni at si delaji, jak je libo.
A k dotazu - s nahotou jsem tak nejak srovnana, takze tchyne, nebo tchan, v saune by mi to bylo jedno. Stejne je tam pritmi.
@Afrikana píše: Více
Přesně…na to saunování…já i plavu ráda nahá…mokré plavky na těle jsou hrůza…nahota mi nevadí…ale s tchánovci…fakt ne…tam tyhle vazby ani mít nechci.
@Klopotkova Me by to bylo jedno, k sauně nahota patří, neřeším kdo tam, takže ani tchyně by mi nevadila. Stejne ma většina lidi přes sebe prostěradlo. Ja kdysi potkala v sauně svého nahého šéfa, nikdy potom už jsem ho nevnímala jako autoritu
Zaujalo mě, že tvoje tchyně je urozená. Pochází z nějakého šlechtického rodu?
Nikdy jsem nad tím nepřemýšlela, ale kromě partnera bych se s žádným rodinným příslušníkem nechtěla nikde společně vyskytovat nahá. Ale mezi cizíma, třeba ve sprše v posilovně, mi to nevadí. Je to zvláštní. ![]()
@Erinne píše: Více
Není…mám to stejně…za mě není nic horšího…než jít nahá s nahou tchýní do sauny…a řešit rodinný tragédie
…málokdo umí řešit něco pozitivního…a naladit se na to…že teď máme odpočinkovou chvilku…a negativa neřešíme.
Já viděla spoustu rodinných příslušníků nebo známých nahých jak při saunování tak i při koupání doma u bazénu nebo někde v přírodě. Nevadi mi ani smíšené sauny. Nahá tchyně by mi také nevadila (už ji nemam), ale já se ráda saunuji a koupu nahá, takže mi to přijde přirozené a neocumuji a neřeším tu nahotu.
@PaníBovaryová píše: Více
Jojo, ležel tam rozvalenej
Ja mela aspon to prostěradlo, on ho me pod sebou ![]()
@Klopotkova píše: Více
Klopotková, pořád se oháníš tím, že je někdo urozený. Co to prosím tě je? Jinak ty tvoje pohádky, ty by ti nežral ani Andersen ![]()
Zdravím.
Znám jednu ženu, která chodí se svojí tchýní na plavání, do sauny.
Pro mě je nepředstavitelné, že by mě viděla tchýně nahou nebo já ji.
Ona je atraktivní, urozená žena s mírnou nadváhou
Nahou bych ji vidět nechtěla a nechci ani, aby ona viděla nahou mě.
Naše rodina není nudistická, samozřejmě že chápu, že nudistické rodiny tohle vůbec neřeší.
Chodíte se svojí tchýní do zařízení, kde se můžete vídat nahé?