Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bylo by mi jedno, zda bych viděla nějakého příslušníka rodiny, kamarádku atd nahaté. ![]()
Neprohlizela bych si je. Tak mi je to jedno.
Viděla bych je… No a co ![]()
Každý má zadek, přirození, ňadra, stehna, břicho atd. ![]()
Jen jiné velikosti a barvy. ![]()
Nevidím na tom nic co by mě trápilo a neusla bych kvůli tomu. ![]()
Ale nevím..třeba to beru jinak. Jelikož ve zdravotnictví jsem viděla nahých pacientů hromadu a bylo mi to putna. ![]()
@Klopotkova píše: Více
A tvoje tchyne je gynekoložka, že by měla vidět tvoji broskvičku?
![]()
Já myslím že pod lupou si ji prohlížet nebude. A myslím že ji tvoje broskvička zajímat nebude. ![]()
Takze asi v teto diskuzi jde jen o to detailne popsat sve prirozeni. ![]()
@Lucy75 píše: Více
Já jsem se nedávno dozvěděl, že v sauně se nemá být v plavkách, rádiovce a ani v županu. Tolerováno je maximálně prostěradlo. Takže sauny vůbec nejsou pro stydlíny, jo? Co když mi nechtěně vykoukne „frajer“? Nebo se zerektivní? Do sauny jedině s šéfem, tchyni, spolužákama ze střední, místním starostou, prostě všichni, kteří mě znaj. Ale s někým z Emimina asi ne, možná s Klopčou, ta jediná by měla pro moje „stavy“ pochopení.
@Klopotkova píše: Více
Ale ale, opravdu se snizujes k takovymhle hloupostem?
Tady už chybí jen kouzelné stydké pysky
ona tchyně bude určitě zvědavá okukovat frndu snachy…
@Hanka1 nehledě na to jaká teta gynekoložka byla čertice
…tahle rodina a stydlíni… Po těch letech a těch bájných diskuzích…to určitě ![]()
@Helen001 píše: Více
Trapas jak bič. Vůbec nevím, co bych dělala. Já bych se snad rozvedla a odstěhovala se na druhej konec světa.
![]()
@samadoma666 píše: Více
Tchyně je určitě zvědava na to, koukat ti mezi nohy. Nenapadlo by mě v sauně očumovat ženským fr.du, to mě absolutně nezajímá. Většinou lidi nahý moc krasny nejsou, nemam vůbec důvod si naháče přihlížet, kvůli tomu do sauny nechodím.
@Ťarbík01 píše: Více
Ne, gyndařka byla muže babička a teta. Muž, když byl malý, tak viděl svoji tetu s babičkou, jak se sexuálně uspokojovaly. Jejich rodinný vztah byl tchýně a snacha.