Nahota před tchýní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
29.11.24 13:21
@Helen001 píše: Více

No jo v pravidelných intervalech tyto informace sama obnovuje, asi aby nezapadly a taky nezapomeň, ona nezakládá diskuse proto, aby ji lidé odpovídali :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29.11.24 13:45
@Alušáček píše: Více

Klopotkova a Urozený mají romské geny, v této komunitě se to bere prostě jinak, pořád jsou ještě ti „vyšší“ a „nižší“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.11.24 14:53
@CernaKocka PresCest píše: Více

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: urození cikáni
to je gól, skoro jako Indové, ti si také hrají na kasty…to Klopindě prdne cévka, ona je přece blondýna, co vypadá jak Borhyová :P

• Citovat
  • Upravit
13215
29.11.24 15:18

Klopindě nic neprdne, jen opráší vyprávěnku o milendě urozeného, která se provdala za cikána…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.11.24 16:19
@Magical-eyes píše: Více

To je fakt, o té už dlouho nebylo slyšet…

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
29.11.24 17:17

Já ani muž romské geny nemáme, tohle jsem tady nikdy nenapsala, žijeme v kraji, kde je Romů požehnaně, obecně proti nim nic nemám, všichni nejsou uřvaní a na soc. dávkách, ale nestýkám se s nimi, nechci s nimi mít nic společného.
S těmi Romy je to opět fantasmagorie jedné uživatelky.

• Citovat
  • Upravit
29.11.24 19:46
@Hanka1 píše: Více

No jo, ale přebarvená, však úplně typická nižší romská kasta.
A v osadě taky každý s každým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
29.11.24 21:55
@Keyllah píše: Více

Ano, můj muž se vidí v neteři, švagrovou je okouzlený celé roky, ona je přenádherná žena, však pro nic za nic nebyla ve hlavním finále Miss ČR.
Já jsem celé roky taky okouzlená mým ex, nicméně ke komu se vracím, ke svému muži, ke komu se vrací můj muž, ke mně, my holt k sobě patříme.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
29.11.24 23:03

Muže teta gyndařka bydlela v první polovině devadesátých let na sídlišti Mojžíř se svým mužem a dětmi. Potom si postavili dům. Sídliště Mojžíř bývalo vcelku pohodové sídiště, dnes je to romské ghetto, sociálně vyloučená lokalita, které se každý vyhýbá, ale příroda nádherná.

• Citovat
  • Upravit
1968
29.11.24 23:51

Dokonce se vídáme nahé když jsme jedna u druhé na návštěvě. :lol: :lol: :lol:
Ale do sauny nechodím. Ani sama.

Jo a u bazénu, kde jsou společné šatny a rodinné kabinky prostě chodím od bazénu až ke skříňce nahatá. Mě zase vadí ty oddělený šatny, co máme děti. Musíme si balit věci so dvou tašek a každej s jedním jít sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.12.24 15:55

Včera jsme měli oslavu narozenin, syn slavil rok, muž má narozeniny dnes, tak se slavil i on.
Bylo nás tady moc, moje rodina, muže rodina, švagrová opět strašně nádherná, to se ani nedá popsat.

• Citovat
  • Upravit
7296
1.12.24 15:59
@Klopotkova píše: Více

No a kdo s kým tentokrát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.12.24 16:18
@Matt 02 píše: Více

Nkdo s nikým, na oslavě, kde je celá rodina? To jsi viděl kde?

• Citovat
  • Upravit
5959
1.12.24 16:22

Tebe už vidělo nahou tolik lidí, že nechápu, že se ještě můžeš stydět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
1.12.24 16:33

No u vás, vždyť tam kámen shuka cihlu a když to jde na svatbě, tak proč ne na oslavě narozenin. Hele já vím, že je to celý vymyšlený, nevěřím ti ani slovo, ale hraju tu tvou hru, abych ti udělal radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová