Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky je normální když nechávají paní učitelky běhat děti před odpočinkem nahaté? Kluci i holky společně.
Mě to teda přijde jako nehorazné a nemravné i když jsou to děti. Nebo mám jen zastaralý názor a je to normální a běžné? Děkuji za odpovedi.
Ne ve školce by mi to nevadilo, spíš teda proč tam běhají nahatí, jako při převlékání do pyžama, nebo to má jiné důvody?
Nemravné? to jako myslíš vážně?
Pokud se děti převlékají do pyžam a lítají u toho, tak v tom nevidím žádný problém
Jak dlouho běhají nahaté? Pokud přes půl hodny, tak by mi to vadilo. Ale spíš z důvodu nachlazení. Pokud se dět vysvléknou a běhají tak chvlilku, než je učtelky všechny převléknou, tak bych to vůbec neřešila. Však když půjdou na plavání, taky se budou převlékat všichni společně. I záchody mají společné
Každopádně slovo „nemravné“ by mě v této souvislosti vážně nenapadlo ![]()
U nás takhle taky chvíli pobíhaj než se oblečou po spaní. Nevím jestli to má smysl u takhle malých dětí řešit. Já bych to nechala být. Ale nemravným bych to nenazývala proč taky..
Příspěvek upraven 22.10.14 v 13:17
Myslíš jako při převlékání do pyžam? Co ti přijde tak strašného na dětech v kalhotkách a slipech? U nás si tedy na spaní spodní prádlo nechávají…
Když jsem si chodila pro dcerku po obědě, taky jsem ve třídě zahlédla „nahaláče“. Prostě než se všechny děti převléklnou do pyžamek tak některé dělají lumpárny a běhají mezi postýlkami nahaté třeba s pyžamem v ruce. Učitelky se je ale vždycky snažily usměrnit…
Taky mi to připadá divné, hlavně to pobíhání. Ale nemyslím, že by děti nahotu nějak řešili, záchody mají taky společné…
Příspěvek upraven 22.10.14 v 13:19
@Delfínek.W nevím, jestli je nechávali běhat, ovšem děti se normálně hromadně převlékaly a na wc taky nechodily odděleneě.. nemravné mi to fakt nepřijde
co je na tom tak divného? nejsou v pubertě, oni nic dělat nebudou, neboj ![]()